Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ekuddsvägen 4E

Ekebyhov Ekerö

3 795 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad visning! Anmälan krävs!

Söndag 27/6 15.00-15.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Ekuddsvägen 4E

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 91,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 108
Ekonomi Pris: 3 795 000 kr utgångspris
Avgift: 4 497 kr/mån I månadsavgiften ingår uppvärmning samt vatten.
Andel i föreningen: 0,91106%
Andel av årsavgift: 0,91111%
Driftskostnad 7 038 kr/år
varav
El: 2 520 kr
Försäkring: 2 130 kr
Övrigt: 2 388 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Övrigt Kabel-tv/bredband 199 kr/månad
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1986
Uppvärmning Bergvärme
Energideklaration
Utfärdad den 31 december 2019
Energiklass: D
Energiprestanda: 95 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader FÖRRÅD Stort förråd med plats för cyklar, trädgårdsmöbler samt diverse förvaring. Det finns ett element samt belysning. Kan med fördel användas som gästhus/kontor.

HALL

Välkomnande hall med plats för hatthylla, skohylla, byrå samt två garderober med skjutdörrar i spegelglas. Laminatgolv i mönster av klinkergolv i grå ton samt ljust målade väggar.

KÖK

Drömkök med gott om plats för matbord för sex-åtta personer. Härliga arbetsytor för mat & bak samt gott om förvaring. Vita köksluckor, svart stänkskydd i hårdplast ovan bänkskiva, laminatgolv i mönster av klinkergolv i grå ton samt ljust målade väggar. Köket är utrustat med spis, ugn, fläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl & frys.

VARDAGSRUM

Fantastiskt vardagsrum med gott om plats för soffa, soffbord, fåtöljer, byrå samt tv-möbel. Flertal fönsterpartier för bästa ljusinsläpp! Parkettgolv av ek samt vitmålade väggar. Utgång till underbar trädäckad altan med plats för stor loungegrupp samt matbord. Sommartid får altandörren stå öppen och gränsen mellan ute och inne suddas ut! Ett härligt boende med livskvalitet!

WALK IN CLOSET/FÖRRÅD

Lyxig walk in closet intill vardagsrum med plats för byråer, spegel samt fåtölj. Parkettgolv samt vitmålade väggar. Kan med fördel användas som ett extra sovrum.

BADRUM 1

Fräscht badrum med med vitkaklade väggar med en bård i grå ton samt plastmatta på golv i ton av grått. Wc, handfat med två underskåp, spegelskåp samt duschhörna.

ÖVRE PLAN

En trapp med praktiska halksteg leder dig upp till den separata sovrumsdelen.

ALLRUM

Mindre allrum med plats för två garderober samt en byrå. Vitmålade väggar samt parkettgolv.

SOVRUM 1

Plats för dubbelsäng, sängbord, skrivbord samt bokhylla. Parkettgolv samt vitmålade väggar.

SOVRUM 2

Sovrum med plats för enkelsäng, sängbord, byrå, skrivbord samt fåtölj. Parkettgolv, vitmålade väggar samt ett målat träd i svart.

Barnvänlig idyll med skogen som granne!

- Med närhet till det mesta
- Två uteplatser
- Lättskött trädgård
- Bergvärme
- Uppvärmningskostnaden ingår i avgiften
- Föreningen äger marken
- Fiber

I eftertraktat område i Ekudden finner du detta välplanerade radhus om 3 rok! Entréplanet erbjuder stort vardagsrum med generösa och lättmöblerade sällskapsytor för trevligt umgänge med goda vänners sällskap. Här finns gott om plats för soffa, soffbord, fåtöljer, tv-bänk samt direktaccess till underbar lättskött baksida. Välkomnande hall, ljust kök med bra förvaringsmöjligheter, sovrum samt badrum. På övre plan finner du två sovrum, allrum samt badrum. Två underbara uteplatser i olika väderstreck.
Här bor du lugnt och bekvämt med närhet till flertal butiker, kommunikationer, dagis, skolor samt vackra naturområden. Ett härligt boende med livskvalité!

Förening

Ekuddsvägen 4E

Förening

Brf Ekeby

Allmänt om föreningen

Brf Ekeby är en välskött bostadsrättsförening med centralt läge på gångavstånd till Ekerö Centrum. Föreningen har totalt 112 bostadsrätter på 2-5 rum i löpande underhållna radhus byggda 1985/1986. Föreningens ekonomi är god och man har de senaste åren kunnat sänka avgifterna två gånger. Föreningen äger marken med äganderätt (ej tomträtt) vilket är gynnsamt ur det ekonomiska perspektivet. Dessutom så ingår uppvärmningskostnaderna i månadsavgiften.

Medlemmarna har tillgång till ett övernattningsrum som kan hyras för 200 kr/natt. Denna är belägen i kvartershuset där även föreningslokal, tvättstuga samt hobbyrum finns. Föreningslokalen har plats för 60 gäster och kan hyras för 350 kr/dygn av medlemmarna.

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts from 2019 av HSB. Besök gärna föreningens hemsida - https://www.brfekeby.se för mer information.

Renoveringar - utförda och planerade

Byggnaderna är regelbundet underhållna och anses vara i bra skick. År 2008 installerades bergvärme. Taken renoverades 2011 och anses vara i bra skick.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Området Ekebyhov har ett central läge med närhet till Ekerö Centrums stora utbud och goda kommunikationer. Här bor man lugnt och tryggt samt granne med en härlig natur som bjuder in till avkopplande motion. Här finns bland annat Ekebyhovskogen som är en vacker bokskog och en av Europas nordligaste. Intill denna ligger Ekebyhov slott som har anor från 1600-talet och en trevlig park med exotiska växter samt en äppelodling som är en av Sveriges 14 klonarkiv. I området ligger också Ekebyhovskolan som är en F-6 skola.

Närservice

Vid Ekerö Centrum finns all den närservice du kan tänkas behöva i form av livsmedelsbutik, klädbutiker, bibliotek, systembolag, restauranger, bageri mm. Här finns också vårdcentral, tandläkarmottagning, apotek och annat som är viktigt. I Ekebyhov finns också en OKQ8 med generösa öppettider. Ekebyhovskolan ligger i området och erbjuder pedagogik från förskola till klass 6. För dem som går upp till årskurs 9 finns Tappströmsskolan som ligger granne med området. För den idrottsintresserade erbjuder Mälaröarna en mängd olika aktiviteter. Vid Träkvista vallen finns två fotbollsplaner, utövande av friidrott, ishall och padel-banor. Mälaröhallen erbjuder plats för bland annat innebandy och gymnastik. Vintertid ges möjlighet till alpin skidåkning i Ekebyhovsbacken som är en att de bästa i Stockholmsområdet. Utöver detta finns tre golfbanor och en mängd motionsslingor samt bra cykelvägar.

Kommunikation

Från området är kommunikationerna synnerligen goda. Ett flertal busslinjer passerar de hållplatser som finns i området och tar ca 18 minuter till Brommaplan för vidare färd mot Stockholm city. Blåbuss 177 går direkt mot Solna och Danderyd. För den som pendlar till city går det utmärkt att ta en kortare promenad till Tappströmskanalen där pendlarbåt linje 89 avgår via bl.a. Essingeöarna till Klara Mälarstrand.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter