Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Clas Horns Väg 1

Tappström Ekerö

3 595 000 kr

Se alla bilder

ShowHighestBid

3

Budgivning pågår

Budgivare 1: 3 595 000 kr
Laddar bilder

Bostadsfakta:

Clas Horns Väg 1

Antal rum 3 rum
Boarea 75,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 11302
Våning 3 av 3, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 595 000 kr Utgångspris
Avgift: 4 349 kr/mån inkl värme, kallvatten, förråd och sophantering (för bredband/TV/telefoni tillkommer 220 kr i obligatoriskt tillägg)
Andel i föreningen: 1,09%
Driftskostnad 8 790 kr/år
varav
El: 3 500 kr
Försäkring: 2 650 kr
Övrigt: 2 640 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Posten övrigt avser kostnaden för Telia tripple play, 220 kr/mån, som är ett obligatoriskt tillägg utöver månadsavgiften.
Pantsatt Ja
Allmänt Till lägenheten hör ett förråd på 2,8 kvm i källarplanet. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2017
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 31 maj 2021
Energiklass: D
Primärenergital: 84 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader Tillgång till källarförråd på 2,8 kvm i port 3. I källaren finns även gemensamt cykel- och barnvagnsförråd.

Hall

Välkomnande hall med plats för avhängning vid hatthylla och förvaringsmöjlighet i två fasta garderober. Ekparkett på golv och väggar målade i vitt, vilket är genomgående för hela lägenheten.

Vardagsrum

Till vänster från hallen ligger vardagsrummet som har en trevlig öppen planlösning mot såväl hall som kök vilket ger en härlig känsla av rymd. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

Kök

Välutrustat kök med stor matplats. Här finns dubbla kyl/frys, induktionshäll, ugn, micro och diskmaskin. Vita skåpluckor, vitt kakel och grå bänkskiva. Ekparkett på golv och vitmålade väggar. Från köket finns också utgång till den stora terrassen.

Terrass

Härlig terrass på ca 8 kvm som förgyller tillvaron. Lugn läge mot väster som ger chans att njuta av solen från mitt på dagen till sen kväll. Generöst med utrymme för både bordsgrupp och relaxmöbel. Föreningen har nyligen fått generellt bygglov för inglasning. Om så önskas skall anmälan till föreningen göras.

Sovrum 1

Master bedroom med plats för dubbelsäng och gott om förvaringsutrymme i garderob med skjutdörrar. Ekparkett på golv och vitmålade väggar.

Sovrum 2

Detta sovrum kan med fördel även användas som arbetsrum. Ekparkettgolv och vitmålade väggar. En garderob med skjutdörrar erbjuder förvaringsutrymme.

Badrum

Helkaklat badrum med tvättdel som har tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och förvaringsskåp. I övrigt finns dusch med glasdörrar, kommod och WC. Vitt kakel på väggar och klinkergolv i gråbrun nyans.

Högst upp med stor terrass med kvällssol - Nybyggt 2017 med hiss

- Terrass med kvällsol
- Öppen planlösning
- Nybyggt 2017
- Centralt med gångavstånd till närservice
- Hiss
- Bygglov för att glasa in terrass/balkonger finns

En genomgående mycket ljus och trivsam 3:a med fönster i tre väderstreck. Tilltalande läge högst upp i huset där den terrassen sätter guldkant på tillvaron. Här kan man på bästa sätt njuta av solen från mitt på dagen till sen kväll.

Trevlig planlösning och grymt fint skick då husen stod nyproducerade och inflyttningsklara 2017. Dessutom är läget centralt och bra med busshållplats på en minuts gångväg från porten och Ekerö centrums stora utbud av närservice runt knuten.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och intresseanmälan för visning!

Förening

Clas Horns Väg 1

Förening

BRF Ekbacken 2

Allmänt om föreningen

Föreningen BRF Ekbacken 2 är en ny bostadsrättsförening där byggnaderna stod nyproducerade och inflyttningsklara från 2017 till 2018. Bebyggelsen består av fem flerfamiljshus i tre till fem våningar med totalt 96 lägenheter som alla är upplåtna med bostadsrätt.

Tillgång finns till gemensamt cykel-, barnvagns- och rullstolsrum. Gemensam sopsortering i miljöstuga på gården och hushållsavfall slängs i kasuner.

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts för närvarande av JM home. För mer information, se föreningens ekonomiska plan eller senaste årsredovisning. Besök gärna föreningens hemsida för mer info - https://brfekbacken2.se/

Tv och bredband

Tillgång till Telia tripple play vilket är Bredband (100/100 Mbit), TV (kanalpaket Lagom med drygt 20 kanaler) och telefoni. Tillkommer ett obligatorisk tillägg på 220 kr/mån utöver månadsavgiften.

Parkering

Föreningen har tillgång till totalt 66 parkeringsplatser varav 25 i garage (600 kr/mån), 4 i carport med laddning (1.500 kr/mån), 21 i carport utan laddning (400 kr/mån) och 16 utvändiga p-platser (250 kr/mån). För närvarande (augusti 2021) står det en handfull personer i kö.

Renoveringar - utförda och planerade

Byggnaderna stod nyproducerade och inflyttningsklara 2017/2018 och är således i genomgående bra skick.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja, friköpt mark.

Området

Området Tappström är det första området som välkomnar dig när du kommer ut till Ekerö och passerar Tappströmsbron. Här bor man nära kommunikationer, Ekerö centrums stora utbud, skolor/förskolor och ett stenkast från Mälarens strand. För den idrotts- och motionsintresserade så erbjuder Mälaröarna ett stort utbud av vacker natur med fina vandringsstråk. Flera olika klubbar erbjuder bollsport, löpträning, kampsport mm. Dessutom har kommunen totalt tre golfbanor samt en av hela Stockholms bästa skidbackar samt konstsnöspår för skidåkning vintertid. Är du intresserad av båtlivet så finns en mängd olika båtklubbar vart du än vänder dig. Värt också att nämna är det nya badhuset som planeras öppnas år 2023.

Närservice

I området finns Ekerö Centrum som har ett stort utbud av allt viktigt du kan tänka dig. Här finns vårdcentral, apotek, tandläkare, livsmedelsbutiker och annat som är viktigt. Dessutom systembolag, bibliotek, restauranger, klädbutiker, snabbmatställen mm. Vid Tappströmsskolan finns verksamhet från förskoleklass till högstadiet. Utöver det finns även Birkaskolan (F-9) som bedriver montessoripedagogik samt Ekendals förskola.

Kommunikation

Från hållplatsen Tappström avgår samtliga busslinjer från Ekerö mot Brommaplan, vilket gör kommunikationerna mycket goda. Till Brommaplan tar det endast ca 15 min och därifrån avgår tunnelbanans gröna linje mot city. Blåbuss 176 och 177 går dessutom hela vägen från Ekerö via Solna till Danderyd. Pendelbåt och linje 89 avgår från Tappström för en trevlig resa genom Mälarskärgården in till stan,

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter