Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kevingeringen 73

Kevingeringen Danderyd

3 800 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kevingeringen 73

Antal rum 3 rum
Boarea 69,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1280
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 3 800 000 kr utgångspris
Avgift: 3 104 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv.
varav
Beräknat antal pers: 4
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår 1956-1957
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 31 mars 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 157 kWh/m² (Atemp) och år

Interiör

Välplanerad och möblerbar hall med goda förvaringsmöjligheter. Hallen är en central knytpunkt i bostaden som fungerar som en trevlig sluss mellan lägenhetens alla rum. Det ena sovrummet används idag som ett barnrum och är inrett i trevliga sobra färger. Garderobsvägg som också via en dörr i bevarat original leder till matplatsen i lägenhetens kök. Köket har stommar och luckor i charmigt original. Vitvaror och kakel är uppdaterat i nyare modell. Bänkskiva i trä. Ugn, spis, kolfilterfläkt, diskmaskin. Kyl/frys. Skafferi med ventilation som gör att det hålls svalt under vinterhalvåret. Matplatsen är i trivsamt österläge med morgon- och förmiddagssol. Vardagsrummet har den vackra originalparketten kvar. I anslutning till vardagsrummet ligger det andra sovrummet med färgstark väggfärg. I detta rum är ingången från hallen igenstängd vilket möjliggör att du kan ha en stor dubbelsäng med utsikt mot grönskan utanför. Utanför detta sovrum finns den trivsamma balkongen med trall. Här kan du njuta av solen strålar under eftermiddagen. Utanför finns ett trevligt skogsparti med fåglar och harar. Stigen leder dig ned till Kevinge golfbana och Edsvikens vatten nedanför där badplatser och motionsspår finns. Badrummet är helkaklat i stilrena moderna färger i svart och vitt. Här inne finns ett badkar med vackra lejontassar. Om en tvättmaskin önskas kan badkaret bytas ut mot en duschhörna. Wc, handfat med kommod och spegelskåp. Golvvärme och spotlights i taket. Till lägenheten finns ett källar- och matförråd.

Sjönära välplanerad lägenhet i nästintill skuldfri Brf

Välplanerad trerummare med två stora sovrum, den ena har utgång till trivsam balkong i perfekt västerläge. Under vinterhalvåret glimtar du Edsviken mellan träden. Renoverat badrum och äldre charmigt originalkök med uppdaterade vitvaror. Lägenheten passar perfekt för olika familjescenarion oavsett om du bor med eller utan barn. I föreningen bor alla blandning av åldrar, äldre, barnfamiljer och yngre.
I ett perfekt västerläge finns denna yteffektiva 3rok om 69 kvm. Lägenheten är genomgående och har fönster i såväl öster- som västerläge vilket gör att den är ljus hela dagen. Balkongen vetter mot Edsviken, en fantastisk vik med många båtar som tar dig enda ut till Stockholms skärgård. Balkongen är soldränkt i ett perfekt sydvästläge och här kan du sommartid njuta av solens värme från lunch och under lång del av eftermiddagen och kvällen.

Brf Vändkretsen är en populär bostadsrättsförening med anledning av sin mycket goda ekonomi och utmärkta läge i Danderyd.
Precis nedanför föreningen finns Kevinge golfbana (på vintern är golfbanan öppen för allmänheten och här sker hundträffar, skid- och pulkaåkning), Ica-butik, busshållsplats, Deli Italia samt många vackra promenadstråk längst med vattnet och badplatser. Danderydsvallen, förskola och skola finns i närområdet.

Från Kevingeringen kan du smidigt promenera via den upplysta gångbanan via golfbanan till Mörby centrum. Här finns ett stort busstorg samt T-banans röda linje. Det tar ca 15 minuter till Östermalms torg. I Mörby station finns Roslagsbanan som tar dig till Tekniska högskolan, Österskär och Kårsta. Mörby centrum håller på att byggas ut och byta namn till Danderyds centrum. Det kommer bli ett utökat shopping- och restaurangutbud som ger mer puls till stadsdelen.

Detta är en kommande försäljning men du kan redan nu anmäla intresse till ansvarig mäklare Johanna Peltomäki 072 555 09 47 alt. johanna.peltomaki@mohv.se för att få mer information.

Förening

Kevingeringen 73

Förening

Brf Vändkretsen

Allmänt om föreningen

Kevingeringen är ett bostadsrättsområde som byggdes 1956-1957 och innehåller 415 lägenheter, alla med adressen Kevingeringen. Området är vackert beläget på berget ovanför Edsviken och har Kevinge golfbana slingrande runt om sig. Bostadsrättsföreningen består av flera stycken 3-våningshus utan hiss samt två stycken 8-våningshus med hiss. I bostadsrättsföreningen finns tre grillplatser och flera trevliga sitt- och lekplatser. I föreningen bor alla åldrar, unga vuxna med och utan barn, barnfamiljer, personer i medelåldern och äldre. Det är vanligt att man bor länge i föreningen alternativt flyttar inom den.

Antal kommersiella lokaler är 5, dessutom finns ca 80 mindre förrådslokaler. I föreningen finns gym, snickarverkstad och vävstuga.

Garage och p-plats finns i föreningen. Separat kö till båda.
Garage kostar ca 1100 kr per månad, ca 2,5 år kötid. P-plats kostar ca 275 kr per månad. Ca 1 år kötid. Det är fri parkering på gatan 24 timmarsparkering.

TV - Leverantör Sappa, analogt eller digitalt via boxer. Ingår i avgiften.
Internet - Leverantör (A3 fd Alltele). I avgiften ingår 1 Gbit via datauttaget.

Föreningens tekniska- och ekonomiskaförvaltaltning utförs av Fastum/Adex

Överlåtelseavgift tas ut 2,5 % av ett prisbasbelopp som betalas av köparen.
Pantsättningsavgift är 1% av ett prisbasbelopp.

Föreningen accepterar inte juridiska personer som medlemmar vid förvärv av bostadsrätt.

Föreningen utför reparation och underhåll enl fastställd plan.

Föreningen har god ekonomi och är skuldfri.
För att tillgodose en fortsatt god ekonomi har föreningen höjt avgiften med ca 2% varje år under de senaste åren. Styrelsen bestämmer årsvis om avgiften kommer att höjas.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Bostadsrättsföreningens ekonomi är mycket god och de har inga långfristiga lån som belastar. För att tillgodose en fortsatt god ekonomi har föreningen höjt avgiften med ca 2% varje år under de senaste åren. Styrelsen bestämmer årsvis om avgiften kommer att höjas.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering