Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hällestadsvägen 10

Dalby

3 295 000 kr

Se alla bilder


Visning

Tidsbokad visning, föranmälan krävs!

Söndag 16/5 11.00-11.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Hällestadsvägen 10

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 120,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 3
Våning 2,3 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 3 295 000 kr utgångspris
Avgift: 4 835 kr/mån
Pantsatt Ja
Allmänt Andelstal enligt information från föreningen: 0,22938

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1920
Uppvärmning El (vattenburen)
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 8 februari 2016
Energiklass: G
Primärenergital: 130 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Banken 17

Hall

Vi välkomnas in i bostaden genom en stor och ljus hall med god plats för både förvaring och avhängningsmöjligheter. Väggarna är släta och vitmålade och på golvet finner vi ett parkettgolv i ljusa toner.

Badrum/tvättstuga

Från hallen når vi tvättstugan som är utrustad med både tvättmaskin och torktumlare, förbi tvättstugan finns badrummet. Ett rymligt helkaklat badrum utrustat med WC, dusch och tvättställ med kommod. Det ligger ett mörkt klinker på golvet och på väggarna sitter ett vitt kakel.

Kök

Köket går i både ljusa och mörka kulörer. Sobra ljusbeiga släta luckor i kombination med en bänkskiva i mörkbrun marmor skapar fina kontraster. Köket är utrustat med infälld spishäll i bänkskivan, inbyggd ugn och mikrovågsugn, diskmaskin samt integrerad kyl och frys.

Vardagsrum

I en öppen planlösning samspelar kök och vardagsrum med varandra som tillåter trevligt sällskap med nära och kära. Här får man, utan problem, plats med både ett väl tilltaget matbord samt en stor soffa. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger parkett, de framtagna bjälkarna ger också rummet karaktär med anor från förr. Från vardagsrummet når vi även bostadens balkong i härligt västerläge där det finns plats för ett mindre bord och stolar.

Sovrum

Sovrummet på första våningen rymmer en rejäl säng och ger ett luftigt och ljust intryck. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger parkett. Goda förvaringsmöjligheter finns.

Sovrum

Upp för spiraltrappan tas vi till bostadens andra våning med ytterligare ett rum. Här är det delvis öppet ner till vardagsrummet för att ge en luftigare känsla.

Nyrenoverad etagelägenhet i anrikt bankhus

Nu kan vi stolt presentera denna fantastiska bostad om 3 rum och kök i ett anrikt och klassiskt hus mitt i Dalby. En trappa upp i detta varsamt renoverade hus finner vi en ljus och spatiös bostad på två plan. Vitmålade släta väggar och smakfulla materialval i kombination med genomgående ljusa parkettgolv ger ett lyxigt intryck. Detta i samspel med originaldetaljer såsom framtagna takbjälkar ger denna bostad det där lilla extra som gör det till en bostad som måste upplevas på plats!
Varmt välkomna på visning!

Förening

Hällestadsvägen 10

Förening

Brf Skolgatan 1

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Skolgatan 1 har sitt säte i Lund och registrerades hos Bolagsverket 2017-09-12. Föreningen har som ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder åt medlemmar för nyttjande utan tidsbegränsning.

Bostadsrättsföreningen har genom nybyggnad uppfört 1 flerbostadshus med totalt 4 bostadsrättslägenheter på fastigheten Lund Banken 17.
Föreningen har erhållit godkänd slutbesiktning av entreprenaden den 16 juni 2020 samt slutbesked från Lunds kommun den 18 maj 2020 angående färdigställande av föreningens hus samt fastställt den slutliga kostnaden på extra föreningsstämma den 27 oktober 2020.

Föreningens tekniska förvaltning utförs av Abdus Affärspartner AB.

Parkering

I föreningen finns det fyra parkeringsplatser, en parkering tillhörande vardera lägenhet.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

I enlighet med vad som stadgas i 3 kap 1 § bostadsrättslagen har styrelsen upprättat följande ekonomiska plan för föreningens verksamhet. Uppgifterna i planen grundar sig i fråga om kostnaderna för fastighetsförvärv på slutlig kostnad. Beräkningar föreningens årliga kapitalkostnader och driftskostnader grundar sig på bedömningar gjorda i oktober 2020.

Övrigt

Ett gemensamt förråd för hela föreningen finns på gården.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Föreningen innehar marken med äganderätt.

Området

Dalby har flera skolor och förskolor att välja mellan. Här finns livsmedelsbutik och nyöppnade Dalby Gästis håller riktigt hög klass på matlagningen. Med kollektivtrafiken eller med bil tar du dig snabbt till såväl Lund som Malmö eller Köpenhamn.

Övrigt

Dalby ligger på Romeleåsens sydsluttning vid Lundaslättens nordöstra rand, omgivet av fantastiska naturområden. Nordväst om Dalby ligger Dalby Söderskogs nationalpark. Inom promenadavstånd ligger flera andra friluftsområden: Billebjer och Dalby Norreskog i nordväst, Skrylle i norr, Trollskogen vid Torna Hällestad i öster och även Knivsåsens Bokskog med populära badplatsen Dalby Stenbrott.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter