Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Nockebyvägen 48

Höglandet BROMMA

3 795 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Nockebyvägen 48

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 83,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 00212
Våning 1 av 3, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 795 000 kr utgångspris
Avgift: 6 677 kr/mån I avgiften ingår uppvärmning, bredband, TV samt bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen: 0,0427%
Andel av årsavgift: 4,26708%
Driftskostnad 3 600 kr/år
varav
El: 3 600 kr (7195 kWh)
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Hushållsel ca 300 kr/mån exklusive skatter enligt uppgift från säljare
Underbar uteplats med kryddträdgård, blommor, eldriven markis för de soliga dagarna samt grillplats!
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1999
Uppvärmning Bergvärme
Energideklaration
Utfärdad den 29 augusti 2017
Energiklass: D
Primärenergital: 58 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Stockholm Följetongen 1
Övriga byggnader FÖRRÅD Stort förråd finns i källaren i samma hus.

HALL

Välkomnande hall med bra avställningsytor och plats för hatthylla samt skohylla. Klinkergolv i kustgranit samt vitmålade väggar. Praktisk bänk med inbyggd förvaring samt vacker skiva av natursten som blir till en smakfull inredningsdetalj samt infällda spotlights i taket med dimmer.

KÖK

Påkostat kök från Ballinglöv med exklusiva vitvaror såsom kyl & frys från Smeg, spis från Bertazzoni med dubbla ugnar, inbyggd diskmaskin & mikro från Neff samt fläkt från Fjäråskupan. Generösa arbetsytor för mat & bak. Bänkskiva i natursten, härdat glas ovan bänkskivan samt infällda spotlights i taket, ovan fläkt och diskbänken med dimmer. Ekparkettgolv samt vitmålade väggar.

VARDAGSRUM

Fantastiskt vardagsrum i öppen planlösning med gott om plats för matsalsgrupp, soffgrupp, soffbord, bokhyllor samt fåtöljer. (Vinskåpsdörrarna ingår ej) Här finns möjlighet att göra ytterligare ett sovrum om så önskas. Stora fönsterpartier för bästa ljusinsläpp samt utgång till underbar uteplats! Sommartid får altandörren stå öppen och gränsen mellan ute och inne suddas ut. Parkettgolv i ek, tapetserade väggar i ton av brungrått med silvertoner i samt infällda spotlights i taket med dimmer.

SOVRUM

Stort sovrum med gott om plats för både dubbelsäng, sängbord samt skänk. Hel garderobsvägg från Elfa med inbyggd förvaring. Ekparkettgolv, tapet i ljusgrå ton samt dimmer.

BADRUM/TVÄTTSTUGA

Ljust och stort badrum med klinkergolv och golvvärme samt kaklade väggar i ljus ton. Wc, tvättställ, spegelskåp, högskåp, handdukstork, duschhörna, tvättmaskin, torktumlare, bänkskiva samt infällda spotlights i taket med dimmer.

Påkostad stor 2:a med exklusiva materialval!

Välkommen till en totalrenoverad & påkostad lägenhet om 2 rok med exklusiva materialval mitt i villaidyllen i hjärtat av Höglandet!!
Välkommen till en totalrenoverad & påkostad lägenhet om 2 rok i markplan med egen uteplats för dig som fyllt 50+ mitt i villaidyllen i hjärtat av Höglandet! Lägenheten erbjuder 83 kvm med genomgående vackra ekparkettgolv i vitlackerad ton inlagd till perfektionism, nya innerdörrar samt härliga ljusinsläpp från flertal fönster i olika väderstreck. Snyggt och modernt kök från Ballingslöv med platsbyggd köksö, bra förvaringsmöjligheter samt fantastiska ytor för mat & bak. Stort vardagsrum med generösa och lättmöblerade sällskapsytor för trevligt umgänge med goda vänners sällskap. Här finns gott om plats för matsalsmöbel, soffgrupp, fåtöljer, bokhyllor samt möjlighet att bygga ett extra sovrum. Rymligt masterbedroom med hel garderobsvägg och plats för dubbelsäng, helkaklat badrum med golvvärme samt egen tvättmaskin och torktumlare.
Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 6,2 kvm. Det finns tvättrum, gemensamhetslokal, övernattningslägenhet samt ett bokrum i källaren.

Närhet till Nockeby torg och Höglandstorget med dess utbud, Mälaren bad- och båtliv, natur samt kommunikationer

Ett härligt boende med livskvalitet!

Förening

Nockebyvägen 48

Förening

Brf Tunadalen

Allmänt om föreningen

Föreningen bildades 1999 då också fastigheten Följetongen 1 bebyggdes med fyra flerfamiljshus i tre våningar vardera, varav två hus med källare. Fastigheten innehåller 24 medlemslägenheter med en total yta om 1936 kvm, samtliga upplåtna med bostadsrätter. 16 av lägenheterna har 3 rum och kök, 4 lägenheter har 2 rum och kök, och 4 lägenheter har 4 rum och kök. I källarplanen finns lägenhetsförråd, tvättrum, gemensamhetslokal, övernattningslägenhet och ett bokrum. Medlemskap kan beviljas fysisk person som fyllt 50 år.

Renoveringar - utförda och planerade

RENOVERINGAR:
2009 byte av den gamla energianläggningen, baserad på gasleverans från Stockholms stad, till bergvärmeanläggning, medförande väsentligt bättre ekonomi. 2015-2016 rensning av yttre avloppsledning, inkl. brunnar, fram till stadens gatuledning, samt kartering av yttre ledningar och brunnar inom fastigheten för vatten, avlopp och regnvatten. 2016 byte av automatik för öppning/stängning av entréportar. 2017 Energi-deklaration: Energiprestanda 50 kWh/kvm/år för de två källarlösa husen på Nockebyvägen 46 resp. 52, och 54 kWh/kvm/år för de två husen med källare på Nockebyvägen 48 resp. 50. 2018 utvändig målning av samtliga fönster och dörrar, samt registrering i Bolagsverket av nya stadgar.
PLANERADE RENOVERINGAR:
Rensning och renovering av yttertak och hängrännor. Byte av radiatorfilter. Kontroll och injustering av ventilationsanlägg-ningen i alla lägenheter, i samband med OVK-besiktning. Polering av entrégolv och -trappor.

Övrigt

Vid vardera av de fyra lägenhetshusen finns en bod som innehåller trädgårdsförråd och avfallskärl för sopsortering, samt två parkeringsplatser. En parkering med ytterligare sju parkeringsplatser ligger intill huset på Nockebyvägen 52. Samtliga parkeringsplatser har tillgång till el för motorvärmare.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Nockeby Torg erbjuder allt vad som behövs för en praktiskt vardag. Här finns livsmedelsbutik med posthantering, apotek, skräddare, skomakare, kemtvätt, blomsteraffär, pizzeria, klädaffär samt ett fantastiskt bageri, ett av Stockholms mest kända bagerier som är omnämnt i White Guide Michelin, Spårvagnen "12:an" ligger en kort promenad bort oavsett om du går till Nockeby Torg eller Höglandstorget. Sommartid når du lätt Ängbybadet, Solviksbadet, badet på Kärsön, Drottningholm eller andra spännande utflyktsmål. Längtar du till stadens puls med aktiviteter, kultur och shopping tar du dig in till Stockholm city på ca 30 minuter.

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter