Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Gubbkärrsvägen 19A

Nockebyhov BROMMA

2 195 000 kr

Se alla bilder


Visning

Öppen visning, anmäl dig gärna via hemsidan!

Söndag 24/1 13.30-14.00

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Gubbkärrsvägen 19A

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 41,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 111007
Våning 1 av 7, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 195 000 kr föreslagen budstart
Avgift: 2 904 kr/mån inkl. värme, VA (Tillkommer 220 kr för TV/Bredband/telefoni)
Andel i föreningen: 0,57258%
Driftskostnad 2 640 kr/år
varav
Övrigt: 2 640 kr
Kommentar Posten övrigt avser kostnaden för tv, bredband & telefoni och är ett obligatoriskt tillägg med 220 kr/månad. Utöver månadsavgiften och det obligatoriska tillägget, tillkommer kostnaden för hushållsel samt hemförsäkring. Kostnaderna är individuella och kan komma att variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Nej
Allmänt - Säljaren disponerar 1 förråd.
- Obligatorisk tillägg för TV/Bredband/Telefoni och debiteras med 220 kr/mån.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2016-17
Uppvärmning Fjärrvärme och värmepump-frånluft (el)
Ventilation Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Energideklaration
Utfärdad den 20 maj 2020
Energiklass: B
Primärenergital: 57 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Ceremonien 5

Entré/hall

Välkomnande hall med plats för avhängning och annan möbel. Garderob för förvaring. Parkettgolv.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med yta även för matplats. Vackert ljusinsläpp via stora fönsterpartier mot uteplatsen. Bra förvaring med flertalet garderober. Parkettgolv.

Kök

Smakfullt och bra utrustat kök. Bänkskiva i laminat och stor diskbänk med 1 1/2 ho. Utrustat med kyl/frys, inbyggd mikro, häll, spisfläkt, inbyggnadsugn & integrerad diskmaskin. Mycket bra förvaringsmöjligheter! Parkettgolv.

Sovrum

Mysigt sovrum med plats för säng, sidobord och annan möbel. Parkettgolv.

Badrum

Stort och fräscht badrum med grått klinkergolv och helkaklade vita väggar. Dusch, wc, tvättställ, kommod med förvaring och spegelskåpet med förvaring & belysning. Kombinerad tvättmaskin & torktumlare, bänkskiva och överskåp, och det finns även en vägghängd handdukstork.

Uteplats

Njut av den stora uteplatsen om ca 10 kvm. Den är högre beläget än marknivån på gården vilket gör uteplatsen unik och minimerar insynen. Här har man möjlighet till flertalet utemöbler och matgrupp.

Unik chans!

- Stor uteplats 1/2 våning upp!
- Populär förening!
- Fullt utrustat kök!
- Bra förvaring!


Varmt välkomna till denna charmiga lägenhet beläget i populära föreningen Nockebylunden! Ni har nu chansen att förvärva en väldigt trevlig bostadsrätt som är optimalt planerad. Nybyggt och inflyttningsklart 2017 vilket ger ett genomgående toppskick. Mycket bra förvaringsmöjligheter i och med flertalet garderober, skåp och ett tillhörande förråd.

I Nockebyhov har du naturen runtom dig och Mälaren intill dig. Här har du vackra strövområden, motionsmöjligheter, strandpromenaden och klippbad. Gubbkärrsskogen, Judarskogens naturreservat med sjön Judarn och motionspår, och ett stenkast bort finner du den populära stranden Ängbybadet. Nockebyhov är beläget så det omringas av Mälaren, Södra Ängby, Åkeshov och Nockeby. Via Nockebybron når man Kärsön och Drottningholm och åt andra hållet Brommaplan där vi hittar ett brett utbud av kommunikationer (T-bana, Bussar) men även butiker, restauranger och annan service.

Förening

Gubbkärrsvägen 19A

Förening

Brf Nockebylunden

Allmänt om föreningen

Brf Nockebylunden består av två lamellhus med adresserna Nockeby Backe 4 samt Gubbkärrsvägen 19A och 19B. Husen färdigställdes 2016/17 och består av 117 bostadsrättslägenheter. Gemensamma utrymmen finns i form av förråd för cykel, barnvagnar och rullstolar. Utöver detta finns även ett teknikrum samt styrelserum. Alla trappuppgångar är utrustade med hiss och tillgång finns till garage och p-platser att hyra genom föreningen. Källarförråd ingår till varje lägenhet.

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Förvaltning i Östersund AB. Besöka gärna föreningens hemsida www.brfnockebylunden.se för mer info.

Tv och bredband

Föreningen har avtal med Telia gällande bredband. Bredbandsnätet består av en fiberkabel med så kallad Triple Play-funktion som levererar Digital-tv, telefon och Internetanslutning. Internetanslutning 100/100 Mbit/s samt TV-paket "lagom" ingår. Obligatorisk kostnad om 220 kr/månad tillkommer för detta.

Parkering

Föreningen har 80 garageplatser (varav några laddplatser) och 14 öppna parkeringsplatser. Garageplatser kan hyras för 1200 kr/månad. Öppna parkeringsplatser kan hyras för 500 kr/månad. Uthyrning sköts av föreningen där det (2020-08-12) finns lediga platser i garaget medan det är kö till de utvändiga.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Föreningens ekonomi är stabil och inga avgiftsändringar planeras i dagsläget. Det finns inga större planerade renoveringar/reparationer. Man äger marken med äganderätt vilket är väldigt tryggt för framtiden då inga nya och dyra tomträttsavtal behöver omförhandlas.

Renoveringar - utförda och planerade

Föreningens byggnader stod nyproducerade och klara 2017 så inga större renoveringar bör bli aktuella på lång tid.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja, friköpt mark

Området

Välkommen till ett mycket lugnt och harmoniskt område precis invid Mälarens glittrande vatten. Här kan ni verkligen njuta av att bo med naturen runt hörnet samtidigt som Citys puls finns endast ca 15 minuter från dörren. Det bästa av två världar helt enkelt! På ett fåtal minuters gångväg finner man harmoniska Judarskogens naturreservat och Åkeshofs slottspark med fina promenadstråk och vacker natur. Judarsjön med sitt stillfulla vatten är vintertid perfekt för skridskoåkning eller spontan skidåkning. Utmed Mälaren finns fina badmöjligheter från klipporna men även badplatser som t.ex. Ängbybadet och Kärsön, för svalkande sköna bad under sommarens varma dagar. Vid Åkeshov finns badhus, gym och upplyst motionsslinga för den som gillar att springa och vintertid åka skidor. Det finns också en jättefin cykelbana hela vägen ut till Ekerö via Drottningholm och Lovöns vackra strövområden.

Närservice

Vid Brommaplan finns ett stort serviceutbud av matbutiker, restauranger, konditori, systembolag, vårdcentraler, BVC, apotek, träningscenter samt flera bankkontor. I just Nockebyhov finns en närservicebutiken Garpes livs som har en mycket välsorterad köttdisk mm. I övrigt finns även restaurang, pizzeria och thairestaurang.

Kommunikation

På några minuters busstur eller 15 minuters promenad ligger Brommaplan. Brommaplan är en knutpunkt varifrån man snabbt tar dig till större delar av Stockholm med hjälp av tunnelbanans gröna linje och flertalet bussar. Från Brommaplan tar tunnelbanan ca 15 minuter till city. I Nockebyhov finns också 12:ans spårvagn som går genom Brommas klassiska villakvarter till Alvik. Många boende i området tar även cykeln till Alvik, över Tranebergsbron och vidare mot city då det är fina cykelbanor hela vägen.

Parkering

Boendeparkering gäller i området.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter