Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Björketorpsvägen 11, vån 5/5

Bromma Norra Ängby Bromma

2 195 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Björketorpsvägen 11, vån 5/5

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 57,00 kvm
Faktisk uppmätning

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 171 (01171)
Våning 5 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 195 000 kr utgångspris
Avgift: 3 568 kr/mån inkl värme, VA & sophantering
Andel i föreningen: 0,9574%
Andel av årsavgift: 0,95748%
Driftskostnad 7 450 kr/år
varav
El: 2 200 kr
Försäkring: 1 950 kr
Övrigt: 3 300 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Posten övrigt avser det obligatoriska tillägget på 275 kr/mån för TV/Bredband genom Comhem.
Pantsatt Ja
Allmänt Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr. Den är löpande underhållen och renoverad. Samtliga måleriarbeten har utförts av fackman med ordentlige underjobba och med fin känsla och precision.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2007 Totalrenoverat och tillbyggt 2007.
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utfärdad den 5 mars 2020
Energiklass: F
Primärenergital: 164 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Långskeppet 1
Övriga byggnader Husen byggdes ursprungligen 1967, men en totalrenovering genomfördes mellan 2005-2007 då byggnaderna även byggdes till med två våningar. Totalrenoveringen innefattar fasad, fönster, ny el, bergvärme, stambyte mm. Tillgång till cykel- och barnvagnsförråd finns i huset samt tvättstugor.

Hall

Vid hallen erbjuds förvaring i stor garderob och avhängningsmöjlighet vid hatthylla. Ekparkett på golv och väggar målade i en behaglig grå ton.

Kök / Vardagsrum

Köket är välutrustat med gott om förvaringsutrymmen i flertalet skåp och generösa arbetsytor. Vita nymålade skåpluckor, svart nysatt kakel och svart bänkskiva. Utrustat med spishäll, ugn, spisfläkt, integrerad kyl/frys och diskmaskin. Matplats för ett större sällskap. I öppet sammanhang med köket finns vardagsrummet som har gott om plats för sällskapsgrupp samt utgång till balkongen i väster med kvällssol. Takhöjden upp till 3,5 meter ger en fantastisk känsla av rymd. Stora fönsterpartier bjuder på ett fint ljusinsläpp. Ekparkett på golv och väggar målade i vitt samt en fondvägg med blå tapet.

Sovrum

Stort och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och extra utrymme för garderober, byråer mm för den som önskar. Dessutom finns två rymliga klädkammare som gör förvaringsutrymmet synnerligen bra. Någon av dessa kan med fördel även användas som arbetsrum. Från sovrummet ges en härlig och ogenerad vy över trädkronorna. Ekparkett på golv och väggar målade i vitt.

Badrum

Helkaklat badrum med vita väggar och mörkbrunt golv. Här finns WC, handfat, dusch med vikdörrar och badrumsskåp. Öppningsbar fönster släpper in behagligt med ljus och ger en vädringsmöjlighet. Här är det även förberett för att enkelt installera tvättmaskin.
- Stor balkong i väster
- 3,5 meter i takhöjd
- Högst upp med hiss
- 5 min gångväg till tunnelbana
- Lugnt och populärt område
- Förening med god ekonomi

Fantastiskt läge högst upp på 5:e våningen där den stora balkongen i väster sätter guldkant på tillvaron. Här finns solen under eftermiddag och kväll där sommarens solnedgångar är svårslagna. Då lägenheten ligger högst upp är det tillåtet att grilla för den som önskar.

Genomgående toppskick där köket under 2021 har renoverats med nytt kakel och nymålade luckor. Samtliga måleriarbeten i lägenheten är mycket välgjorda och utförda av fackman. Stilrent badrum med härligt ljusinsläpp från fönster med ogenerad utsikt. Här är det också förberett för att enkelt installera tvättmaskin.

Tilltalande läge på lugn återvändsgata i populärt område i utkanten av Norra Ängby. Här bor du tryggt med närhet till naturområden och Mälaren på cykelavstånd. På endast några minuters gångavstånd från lägenheten finns tunnelbana, välsorterad livsmedelsbutik, café, gym mm.

Välskött förening med god ekonomi som löpande amorterar flitigt på sina lån och dessutom förfogar över 28 hyresrätter som hyrs ut och ger goda intäkter. Möjlighet att hyra garageplats där kö-tid sällan förekommer.

Länk till digitalt prospekt - https://epaper.webtopsolutions.com/2021/131879/

Förening

Björketorpsvägen 11, vån 5/5

Förening

Brf Långskeppet

Allmänt om föreningen

BRF Långskeppet är en välskött förening med god ekonomi som består av totalt 172 lägenheter där 144 st av dessa upplåtes med bostadsrätt och ligger på Björketorpsvägen 11-13. Utöver det hyr föreningen även ut huset på Björketorpsvägen 15 med 28 lägenheter till Bromma stadsdelsnämnd. Byggnaderna totalrenoverades och byggdes till under 2005-2007 då föreningen var nybildad och lägenheterna inflyttningsklara.

SBC är föreningens ekonomiska förvaltare. För mer info, besök hemsidan http://brflangskeppet.bostadsratterna.se

Tv och bredband

Gruppavtal är tecknat med Comhem genom föreningen. I detta ingår bredband (100/10 Mbit), TV (TIVO Silver) och IP-telefoni. Detta kostar 275 kr/mån och är ett obligatorisk tillägg utöver månadsavgiften. Det är kunden själv som aktiverar erbjudandet genom Comhems kundtjänst.

Fiber finns draget till fastigheten. Inga beslut finns just nu på att dra in detta till lägenheterna, det kan dock komma i framtiden.

Parkering

Föreningen har tillgång till 37 garageplatser som kostar ca 785 kr/månad och 6 p-platser som kostar 375 kr/månad. Garageplats kan ofta finnas ledig. I annat fall tillämpas kö-system. Dessa platser hyr föreningen enligt avtal in sig på hos grannföreningen Ängby Backe.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

För tillfället planeras inga avgiftsändringar och föreningens ekonomi är god. Inga större renoveringar planeras de närmaste åren.

Renoveringar - utförda och planerade

Mellan 2005 och 2007 så totalrenoveras husen på Björketorpsvägen 11 och 13 samt byggs på med ytterligare två våningar. Renoveringen omfattar i stort sett allt, som till exempel stambyte, ny el, ny fasad och nya fönster. Bergvärme installeras också som uppvärmningssystem.

Byggnaderna är således i genomgående gott skick och inga större renoveringar är planerade i dagsläget. Man följer sin underhållsplan löpande.

Under 2017 byttes utrustningen i tvättstugan ut och stammarna spolades i samtliga lägenheter.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Marken innehas med tomträtt - nuvarande avgäldsperiod löper fram till år 2026.

Området

Lugnt och trivsamt område i utkanten av Norra Ängbys villakvarter med närhet till fina vandringsstråk och motionsmöjligheter. Vackra parkvägar som leder till Grimsta naturreservat och Mälaren på cykelavstånd. På gångavstånd finns såväl välsorterad livsmedelsbutik och gym som tunnelbanan. Behagligt pendlingsavstånd där man tar sig på endast 15-20 minuter med bil in till city.

Närservice

Nyöppnad stor Hemköp finns på kort gångavstånd och ligger precis intill tunnelbanestationen. Även gångavstånd till Cirkel K som har öppet dygnet runt samt gym. En station bort med t-banan ligger Vällingby C med ett stort utbud av allt som är viktigt i form av vårdcentral, apotek, tandläkare, banker, restauranger, bibliotek, systembolag etc.

Kommunikation

På fem minuters promenad ligger Råcksta tunnelbana som tar dig till city på ca 20-25 minuter. En promenad till Bällstavägen gör det möjligt att ta buss 113 som går sträckan Blackeberg-Sundbyberg.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter