Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Bergslagsvägen 11

Brommaplan Bromma

1 975 000 kr

Se alla bilder


Visning

Öppen visning, anmäl dig gärna via hemsidan!

Söndag 26/5 15.00-15.45

Budgivning pågår

Budgivare 1: 2 000 000 kr
Laddar bilder

Bostadsfakta:

Bergslagsvägen 11

Antal rum 1 rum + kök
Boarea 38,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 18728-01-01-0012
Våning 1, hiss finns ej
Kommentar 0,5tr med trapp ned till uteplats
Ekonomi Pris: 1 975 000 kr föreslagen budstart
Avgift: 2 576 kr/mån inkl. värme, VA, kabel-tv (grundutbud) & fiberbredband
Andel i föreningen: 0,69674%
Kommentar Utöver månadsavgiften tillkommer kostnaden för hushållsel samt hemförsäkring. Kostnaderna är individuella och kan komma att variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja
Allmänt - Säljaren disponerar ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1941
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 7 september 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 215 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Syskrinet 14
- Fantastisk uteplats i söderläge
- Insynsskyddad
- 5 minuter från T-bana
- Naturen runt knuten
- Stabil Brf med bredband inkluderat i avgiften
- Möjlig mini-tvåa

Välkommen till detta underbara boende med både natur runt knuten och citys puls endast ca 20 minuter från dörren. Det bästa av två världar helt enkelt! Helt insynsskyddad med fönster i tre väderstreck, fint ljusinsläpp, stort kök med matplats för 4-6 personer och lättmöblerat vardagsrum. Här har man även tillgång till en stor egen uteplats som verkligen sätter pricken över i! Möblera med såväl loungmöbler som matgrupp, grill och hängmatta. Under sommarmånaderna blir uteplatsen en förlängning av vardagsrummet och med dess härliga söderläge är det den givna platsen att vara på! Helkaklat stambytt badrum. T-bana finns inom fem minuter både vid Åkeshov och Brommaplan. Vid Brommaplan finns även all tänkbar service som mataffär, butiker, restauranger, gym, systembolag, vårdcentral m.m.

RUMSBESKRIVNING
Rymlig entréhall med plats för avhängning samt förvaring genom garderober. Ljusa väggar och trägolv.

Stambytt helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och grönt klinkergolv. Här finns dusch med glasdörr, handfat med kommod, handdukstork samt toalett. Förberett för tvättmaskin. Fönster ger rummet det rätta ljusinsläppet och samtidigt vädringsmöjligheter.

Trevligt kök med mycket bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Stilrent med vita skåpluckor som erbjuder förvaring genom över- och underskåp. Maskinellt finns; kyl/frys, spis, fläkt och diskmaskin. Stort utrymme för matplats för ca 4-6 personer, perfekt när vännerna är på besök

Lättmöblerat och ljust vardagsrum som enkelt rymmer både sällskapsmöbler och säng. Plats finns även för bokhylla eller garderober. Insynsskyddat med dubbeldörrar som karakteristiskt öppnar upp till den grönskande baksidan med den fantastiska uteplatsen. Uteplatsen ligger i bästa tänkbara solläge och möbleras enkelt upp med såväl matgrupp som loungemöbler och grill och planteringar. Njut av solen och den rofyllda gröna gården med fågelkvitter och humlesurr, uteplatsen blir en förlängning av vardagsrummet under sommarmånaderna. I vardagsrummet ligger ett trägolv och väggarna är ljusa.

OMRÅDE
Området är mycket lugnt och harmoniskt. Här kan ni verkligen njuta av att bo med naturen runt hörnet samtidigt som Citys puls finns endast ca 20 minuter från lägenheten.

På 5 minuters promenadavstånd ligger Brommaplan där ni finner ett stort serviceutbud av matbutiker, restauranger, konditori, systembolag, vårdcentraler, BVC, apotek, träningscenter samt post och bankkontor. Brommaplan är en knutpunkt varifrån ni snabbt tar er till större delar av Stockholm med hjälp av tunnelbanans gröna linje och flertalet bussar. Med T-banan tar ni er snabbt och smidigt till Centralen på ca 18 minuter och Fridhemsplan på ca 10 minuter. T-banan nås även på 5 minuters promenad vid Åkeshovs station. Här finns även badhus, gym och upplyst motionsslinga för den som gillar att springa och vintertid åka skidor. Från Brommaplan går även flygbussarna som snabbt och enkelt tar er ut till Arlanda.

Många boende i området tar även cykeln till Alvik, över Tranebergsbron och vidare mot city då det är fina cykelbanor hela vägen. Vid Alvik finns Tvärbanan mot Sickla Udde, via bl.a. Stora Essingen, Liljeholmen och Gullmarsplan samt mot Sundbyberg/Solna via Ulvsunda. Härifrån går även 12:an (Nockebybanan) som tar er in i "Gamla Brommas" vackra villaområden.

Det finns en jättefin cykelbana hela vägen ut till Ekerö via Drottningholm och Lovöns härliga svampskogar.
Runt knuten finner man harmoniska Judarskogens naturreservat och Åkeshofs slottspark med fina promenadstråk och vacker natur. Judarsjön med sitt stillfulla vatten är vintertid perfekt för skridskoåkning eller spontan skidåkning.
Utmed Mälaren, en bit ifrån bostaden finns fina badplatser t.ex. Ängbybadet och Kärsön, för svalkande sköna bad under sommarens varma dagar.

På gångavstånd återfinns Gamla Brommas idylliska villakvarter, Lillsjön med sina härliga grönområden och trevliga promenadstråk samt Bromma Golf med 9-hålsbana och driving range.

Fantastisk uteplats i solsäkert söderläge!

- Fantastisk uteplats i söderläge
- Insynsskyddad
- 5 minuter från T-bana
- Naturen runt knuten
- Stabil Brf med bredband inkluderat i avgiften
- Möjlig mini-tvåa

Välkommen till detta underbara boende med både natur runt knuten och citys puls endast ca 20 minuter från dörren. Det bästa av två världar helt enkelt! Helt insynsskyddad med fönster i tre väderstreck, fint ljusinsläpp, stort kök med matplats för 4-6 personer och lättmöblerat vardagsrum. Här har man även tillgång till en stor egen uteplats som verkligen sätter pricken över i! Möblera med såväl loungmöbler som matgrupp, grill och hängmatta. Under sommarmånaderna blir uteplatsen en förlängning av vardagsrummet och med dess härliga söderläge är det den givna platsen att vara på! Helkaklat stambytt badrum. T-bana finns inom fem minuter både vid Åkeshov och Brommaplan. Vid Brommaplan finns även all tänkbar service som mataffär, butiker, restauranger, gym, systembolag, vårdcentral m.m

Förening

Bergslagsvägen 11

Förening

BRF Syskrinet 14

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Syskrinet 14 bildades 2009 och består av 144 lägenheter varav 125 upplåts med bostadsrätt och 19 med hyresrätt. Föreningen har även 10 lokaler. För mer info: www.brfsyskrinet.se

Tv och bredband

Fastigheterna är anslutna till Comhem. Sedan 2017-03-01 har även alla medlemmar gratis bredband om 200/200 Mbit/s via fiber och Stockholms stadsnät.

Parkering

Föreningen har 9 P-platser för uthyrning som kostar 650 kr/månad. Föreningen har även 8 garage för uthyrning och dessa kostar ca 1200 kr/månad. Separat kösystem till både p-platser och garage. Parkeringsmöjligheter finns på närliggande gator i området.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Föreningen har en mycket stark ekonomi. Avgiften har sänkts med 5% såväl 2017 som 2018 och december 2016 var avgiftsfri. Hyresrätterna är dolda tillgångar som inbringar mycket kapital till föreningen när det avyttras, en stor ekonomisk tillgång.

Renoveringar - utförda och planerade

1996/1997: Stambyte V/A, nya elinstallationer, ny fasad, nya fönster.
2006: Fjärrvärme installerades.
2009: Installation av Stokab fibernät.
2010: Energideklaration och OVK-besiktning.
2011: Byggnation av balkonger. Stamspolning.
2012: Nytt låssystem för entréportar och gemensamma utrymmen.
2013. Nya maskiner till tvättstugorna och nya sopkärl har installerats.
2016: Fönster har målats om och portarna har lackats.
2018 Renovering av grunden och husfasaden närmast mark.

Övrigt

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har två tvättstugor. De finns på Brommabågen 13 och på Bergslagsvägen 19-21. På Brommabågen finns två tvättstugor, en bokningsbar och en drop-in-tvättstuga. På Bergslagsvägen finns 3 bokningsbara tvättstugor, en drop-in-tvättstuga och en grovtvättstuga. Närmsta cykelförråd ligger precis vid husknuten.

Gästlägenhet finns att hyra för endast 200 kr/natt.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering