Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Elisetorpsvägen 19E

Arlöv

2 295 000 kr

Se alla bilder


Visning

Tidsbokad visning, anmälan sker via hemsidan!

Söndag 25/4 13.00-14.00

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Elisetorpsvägen 19E

Antal rum 5 rum + Kök
Boarea 115,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 273+274
Våning 5 av 9, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 295 000 kr utgångspris
Avgift: 6 020 kr/mån Inkl. värme, kallvatten, TV, bredband och bostadsrättstillägg
Pantsatt Ja
Allmänt - Lägenheten är registrerad som två stycken lägenheter i föreningens register vilket innebär att det finns två stycken lägenhetsnummer, två ingångar och två elcentraler.
- Lägenheten disponeras som 5 rum och kök men är enligt föreningens register 4 rum och två kök.
- Föreningen har infört individuell mätning av varmvatten och el. Detta innebär att du som lägenhetsinnehavare endast betalar för din egen förbrukning.
- Säljaren upplyser om: Jacuzzin i badkaret är ej installerad samt att postlådan till lgh nr 274 är sönder.

Lägenhet nr 273
Lägenhetsyta: 40,5 kvm, 1 rum och kök
Månadsavgift: 2155 kr/mån
Andelstal insats: 0,14613%
Andelstal årsavgift: 0,14613%

Lägenhet nr 274
Lägenhetsyta: 75 kvm, 3 rum och kök
Månadsavgift: 3865 kr/mån
Andelstal insats: 0,26176%
Andelstal årsavgift: 0,26176%

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1967
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 21 november 2018
Energiklass: D
Primärenergital: 101 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Arlöv 6:33
Äntligen finns möjlighet att förvärva en väldigt unik lägenhet om 5 rum och kök på Elisetorpsvägen. Via hissen från markplan tar vi oss upp till våning fem där vi finner lägenheten som erbjuder stora rum, 3-4 sovrum, två helkaklade badrum samt två balkonger. Lägenheten består av två separata lägenheter (3 rum och kök + 1 rum och kök) som har slagits ihop och passar utmärkt för den stora familjen. Lägenheten kan med fördel delas av igen och då finns möjlighet att bosätta sig i en av lägenheterna och sälja den andra. På Elisetorpsvägen bor ni i välskötta och stabila HSB Brf Elisetorp med god ekonomi, bra avgifter och många stora renoveringar och investeringar bakom sig. Huset är i mycket bra skick och utemiljön erbjuder stora och välskötta grönytor, lekplats, sittplatser och parkeringsmöjligheter. Välkommen på visning!

Lägenhetens 115,5 kvadratmeter disponeras enligt följande:

HALL 1
Vi en av ingångarna välkomnas vi av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter, plats för sko- och hatthylla samt gott om plats för extra förvaring. Direkt på höger sida finner vi de båda sovrummen och rakt fram leds vi in i lägenhetens övriga rum, i hallen finns en rymlig klädkammare. Golvvärme, ljus tapet på väggarna och klinker på golvet.

SOVRUM 1
Lägenhetens första sovrum är stort till ytan och ger plats åt större säng, arbetshörna eller större förvaringsmöbel om så önskas. Helt fri utsikt och helt fritt från insyn. Ljus tapet och välbevarad originalparkett på golvet.

SOVRUM 2
Lägenhetens andra sovrum är också rymligt och kan antingen användas som sovrum, gästrum eller barnrum. Här ryms både större säng och arbetshörna. Ljus tapet och välbevarat parkettgolv från byggåret.

KÖK
Rymligt kök med stor matplats i stilrena färger. Vita över- och underskåp kombineras med rostfri bänkskiva och nyare vitvaror. Här bjuds vi på gott om förvaring och arbetsyta med fönster mot fria ytor samt matplats för cirka 6 personer. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl/frys, spis samt fläkt. Samma klinkergolv som i hallen med golvvärme och ljus tapet på väggarna.

BADRUM 1
Rymligt badrum med kakel på väggarna och klinker på golvet som renoverades i samband med föreningens stambyte. Badrummet är utrustat med golvvärme, badkar, handdukstork, handfat med spegelskåp ovanför samt wc-stol i vitt porslin.

VARDAGSRUM
Ett stort vardagsrum med ett härligt ljusinflöde från det stora fönsterpartiet. I vardagsrummet finns det plats för en större soffgrupp och utrymme för matplats om så önskas, från detta rum når vi en av lägenheternas härliga balkonger. Ljusa tapet på väggarna och på golvet ligger ljus originalparkett från byggåret i bra skick.

BALKONGER
Två stycken rymliga balkonger bredvid varandra i västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Här finns plats för större möblemang, extra förvaring och balkongerna kan användas som ett extra rum under stora delar av året.

HALL 2
Via den andra ingången kliver vi in i det som tidigare var 1 rum och kök. Här finns både inbyggda garderober och en stor klädkammare. Vit tapet på väggarna och samma klinkergolv som i övriga lägenheten.

ALLRUM
Lägenhetens allrum är stort till ytan och bjuder på många möbleringsmöjligheter. Rummet kan användas antingen som sovrum, lekrum för barn eller vardagsrum. Ljusa väggar med fondtapet, ljus parkett från byggåret samt utgång till lägenhetens andra balkong.

SOVRUM 3
Lägenhetens tredje sovrum finns där köket tidigare var. Samtliga rör och avlopp finns kvar för att enkelt kunna installera ett kök. Nu disponeras rummet som sovrum och här ryms både dubbelsäng och extra förvaring. Ljus tapet på väggarna kombineras med laminatgolv.

BADRUM 2
Det andra badrummet renoverades även detta i samband med föreningens stambyte. Helkaklat badrum i blåa nyanser utrustat med en rymlig duschhörna med glasväggar, handdukstork, handfat samt wc-stol i vitt porslin.

Unik lägenhet om 5 rum och kök med två badrum och två balkonger!

Äntligen finns möjlighet att förvärva en väldigt unik lägenhet om 5 rum och kök på Elisetorpsvägen. Via hissen från markplan tar vi oss upp till våning fem där vi finner lägenheten som erbjuder stora rum, 3-4 sovrum, två helkaklade badrum samt två balkonger. Lägenheten består av två separata lägenheter (3 rum och kök + 1 rum och kök) som har slagits ihop och passar utmärkt för den stora familjen. Lägenheten kan med fördel delas av igen och då finns möjlighet att bosätta sig i en av lägenheterna och sälja den andra. På Elisetorpsvägen bor ni i välskötta och stabila HSB Brf Elisetorp med god ekonomi, bra avgifter och många stora renoveringar och investeringar bakom sig. Huset är i mycket bra skick och utemiljön erbjuder stora och välskötta grönytor, lekplats, sittplatser och parkeringsmöjligheter. Välkommen på visning!

Förening

Elisetorpsvägen 19E

Förening

Hsb Brf Elisetorp

Allmänt om föreningen

HSB Brf Elisetorp är en äkta förening som bildades 1964 och består av 390 lägenheter som alla upplåtes med bostadsrätt. Föreningen äger marken och den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB. Föreningen betalar kollektivt bostadsrättstillägget för alla medlemmar.

HUSETS SKICK
1994 Gjorde föreningen ett tak- och fönsterbyte.
2005 gjordes en stor renovering av avloppsstammarna och vattenstammarna. Vattenstammarna i kök och badrum samt avloppsstammarna byttes då. I samband med detta renoverades samtliga badrum i föreningen.
2006 renoverades elen i fastigheterna.
2015 renoverade föreningen hissarna.
2015 installerades nytt system för porttelefoner och taggar.
2017 installerades nya tvättmaskiner samt att solceller på tak installerades.
2018 installerades cirka 30 laddstolpar för elbilar.
2018/2019 byttes samtliga radiatorer i lägenheterna.
2018/2019 införde föreningen individuell mätning av varmvatten, avgifterna sänktes i samband med detta med 4%.
2019/2020 Föreningen installerade bergvärme.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Planerat 2020/2021 - Omläggning asfalt, underhåll cykelställ, byte kodlås/tablåer, porttelefoner.
Planerat 2022/2023 - Omfogning tegelfogar, underhåll av balkonger, entrépartier, byte tvättmaskiner.

PARKERING
Föreningen har 176 st. parkeringsplatser som går att hyra för ca 75 kr/mån, separat kö tillämpas. Det finns även 230 st. garageplatser där kallgarage kostar ca 158kr/mån och varmgarage ca 204 kr/mån, separat kö tillämpas.

EKONOMI
Föreningen sänkte sina månadsavgifter 2020-01-01 med 4% då de införde individuell mätning av varmvatten. Det finns inga planerade avgiftsändringar och enligt prognosen kommer avgiften inte behöva höjas de närmsta åren.
En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 190 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 476 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2021. Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar 500 kr/person och en årsavgift tas ut första året om 300 kr/hushåll.

INDIVIDUELL MÄTNING
Föreningen har infört individuell mätning av varmvatten och el. Detta innebär att du som lägenhetsinnehavare endast betalar för din egen förbrukning. Detta debiteras tillsammans med månadsavgiften och varierar alltså beroende på förbrukning.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Föreningen är ansluten till kabel-TV via ComHem, basutbudet ingår i månadsavgiften.
Bredband via fiber levereras av Bredband2, hastighet 100/10 ingår i månadsavgiften.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Det finns totalt fyra tvättstugor i varje byggnad i föreningen som är utrustade med tvättmaskin, torktumlare, mangel och torkrum. Föreningen har tennisbana, fotbollsplan, biljardrum, bordtennisrum, solarium, gym, motionsrum och vävstuga som föreningens medlemmar kan nyttja.

Läs mer om föreningen på www.elisetorp.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter