VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Vendelsö - sågen/lötkärr, VENDELSÖ

Sågenvägen 32

Välkomna till Sågenvägen 32 och denna stilrena tvåa i populära Brf Sågenvägen! Bostaden erbjuder en trevlig planlösning med genomgående hög standard och solig balkong med härlig utsikt. Här bor ni i närhet till allt man kan behöva och lite till.

-Genomgående hög standard
-Stor balkong med kvällssol
-Högst upp
-Helkaklat badrum
-Tillhörande förråd
-Populär förening
-Närhet till, förskola, skola, natur, matbutik och kommunikationer

Nu finns möjligheten att köpa det perfekta boendet för dig som letar efter en fin tvåa. Planlösningen är genomgående välplanerad och det första du möts av är den stora öppna hallen med mycket förvaring. I anslutning till hallen har du sovrummet med gott om plats för dubbelsängen, nattygsbord och bra med förvaring i garderoben. Vardagsrummet är stort och öppet vilket ger plats för soffgrupp, tv-möbel och matbord. Från vardagsrummet nås balkongen som erbjuder härlig förmiddagssol. Lägenhetens badrum är helkaklat och utrustat med allt du behöver. Köket är välutrustat och är i beklätt med ljusa luckor och ljus bänkskiva.

Här är det bara att flytta in och njuta av tillvaron!

Området
Här bor du i ett lugnt område med närhet till både Stockholms city, shopping och rogivande natur! Här har du nära till flera naturbad såsom Långsjön, Gårdens Bad, "Krokodilbadet" samt "Lyckan". Förskola finns i direkt anslutning till området samt även i området runtom. Hagaskolan från 6 år till åk 5 ligger ca 5 min gångväg bort, Lyckebyskolan ca 10 min bort. Vendelsö Hage ca 15 min gångväg bort. Flera grundskolor finns också i Vendelsö.

Föreningen
Brf. Sågenvägen bildades 2010-09-06. Föreningen äger och förvaltar fastigheten 3.114 Vendelsö på adressen Sågenvägen 8-32 i Vendelsö. Föreningen har 46 hyreslägenheter och 153 bostadsrätter om totalt 13905 kvm och 22 lokaler om 1996 kvm. Föreningens nuvarande stadgar registrerades hos Bolagsverket 2018-10-04. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Uaccount AB. Den vardagliga skötseln av fastigheten sköts av föreningens vicevärd. Se gärna föreningen hemsida www.sagenvagen.se

För mer information eller förhandsvisning vänligen kontakta ansvarig mäklare!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 51 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3195 kr/mån
Rum 2
Våning 3 av 3
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 1974-1976
Pris Kontakta mäklaren

Ansvarig mäklare
Felix Winnersjö
Reg. Fastighetsmäklare
0709-19 27 72
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Elin Hultman
Reg. Fastighetsmäklare
0706-01 94 55
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Gårdens bad
Gårdens bad
Gårdens bad
Gårdens bad

Planritning

Plan sågenvägen 32
Plan sågenvägen 32
Felix Winnersjö

Felix Winnersjö

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Sågenvägen 32

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 51 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 3 av 3

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 51 kvm
Byggnadsår 1974-1976
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

HALL

En välkomnande och öppen hall med goda avhängningsmöjligheter. Väggar är målade i vitt och på golvet ligger det klinker i mörkkulör.

SOVRUM

Rymligt som rum med gott om plats för dubbelsäng, sängbord och gott om förvaring i garderoberna. Väggar i harmonisk grön kulör och på golvet ligger det laminat.

KÖK

Ljust och fint kök med vita skåpsluckor och ljus bänkskiva. Köket är väl utrustat med varmluftsugn, induktionshäll, fläkt, diskmaskin och kyl/frys. Köket är välplanerat och ger goda arbetsytor och gott om förvaring i skåp och lådor. Här finns även plats för matbord för 4 personer. Vitmålade väggar och laminatgolv.

BADRUM

Stort helkaklat badrum med klinkergolv i grått samt kaklade väggar i vitt. Badrummet är utrustat med kommod, handfat, toalett, dusch och kombimaskin (tvätt och tork).

VARDAGSRUM

Väl tilltaget vardagsrum som ger plats för soffgrupp, tv-möbel och matbord. Från vardagsrummet nås balkongen som erbjuder härlig eftermiddags- och kvällssol. Målade väggar vitt och på golvet ligger laminat.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2020-06-11
Primärenergital 104

Ekonomi

Lägenhetsnummer 127
Avgift 3195 kr/mån
Kommentar till avgiften Obligatoriskt tillägg om 86 kr/mån för bredband.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,47863%
Andel av årsavgift 0,45084%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 514 120 kr

Förening

Föreningsnamn Brf Sågenvägen
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769622-0131
Gatuadress Sågenvägen 20
Postnummer 13671
Ort VENDELSÖ
Epostadress styrelsen@sagenvagen.se
Hemsida https://www.sagenvagen.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen Brf. Sågenvägen bildades 2010-09-06. Föreningen äger och förvaltar fastigheten 3.114 Vendelsö på adressen Sågenvägen 8-32 i Vendelsö. Föreningen har 46 hyreslägenheter och 153 bostadsrätter om totalt 13905 kvm och 22 lokaler om 1996 kvm. Föreningens nuvarande stadgar registrerades hos Bolagsverket 2018-10-04.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av Uaccount AB. Den vardagliga skötseln av fastigheten sköts av föreningens vicevärd.

Se gärna föreningen hemsida www.sagenvagen.se
Föreningens ekonomi Det finns inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 199
Antal hyresrätter 46
Antal lokaler 22
Renoveringar Fastighetens skick är god och just nu planeras inga större förändringar av den.
Inga större renoveringar finns planerade.
2019 - Fönsterbyte inkl balkongdörrar
2019 - Ommålning av trapphus och nya dörrar till cykelrummen.
2019 - Nya underjordiska sopbehållare har installerats, gamla soprum är omgjorda till MC-förråd.
2017 - Nytt ventilationssystem
Parkering Föreningen har både garage och parkeringsplatser och för att ställa sig i kö till dessa ska man besöka Expeditionen på dess öppettider.
- Parkering ute 300 kr/mån
- Stor parkering ute 400 kr/mån
- Garage 500 kr/mån
Tv och bredband Föreningen har skapat ett gruppavtal för bredband hos Bahnhof med upp till 1000/1000 fiber för 86kr/mån. Den kostnaden är obligatorisk och kommer på hyres avi. För mer info besök föreningens hemsida.
Överlåtelseavgift 1656 kr
Pantsättningsavgift 473 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt I föreningen finns en tvättstuga i separat byggnad på gården. Tvättstugan får endast användas för hushållstvätt och endast nyttjas av de boende i föreningen på angivna tider. Info -/ bokningssystem för tvättstuga finns på skärm i porten.

Dokument

Området

Här bor du i ett lugnt område med närhet till både Stockholms city, shopping och rogivande natur! Här har du nära till flera naturbad såsom Långsjön, Gårdens Bad, "Krokodilbadet" samt "Lyckan".

Närområde

Ett stenkast från bostaden finns Sågen centrum med mataffär, restaurang och kiosk. På fem minuters avstånd med bil finns restaurang, Lidl, Ica Maxi, Starbucks och systembolaget. På nära avstånd finns även Port73 och Haninge centrum med ett stort utbud av restauranger, caféer, frisörer och butiker.

Kommunikation

I direkt anslutning till bostaden går direktbussar som tar dig till Stockholm på ca 20 minuter. Buss går även till Gullmarsplan, Handen, Tyresö och Nacka. Närmsta pendeltågen stannar i Handen eller Vega. Med bil når du Gullmarsplan i Stockholm på 15-20 minuter. Området har bra närhet till större trafikleder såsom Nynäsvägen och Tyresövägen tack vare tvärgående Gudöbroleden!

Övrigt

Förskola finns i direkt anslutning till området samt även i området runtom. Hagaskolan från 6 år till åk 5 ligger ca 5 min gångväg bort, Lyckebyskolan ca 10 min bort. Innovitaskolan Vendelsö ca 15 min gångväg bort. Flera grundskolor finns också i Vendelsö och Fredrika Bremergymnasiet i Haninge centrum.