VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Vendelsö - sågen/lötkärr, VENDELSÖ

Sågenvägen 22

Snart finns möjligheten att köpa det perfekta boendet för dig som letar efter en riktigt fin tvåa! Genomgående fina parkettgolv, rogivande färgval på väggarna och en balkong i privat läge med förmiddagssol.

Med välplanerad planlösning är det första du möts av den rymliga hallen där de finns en stor skjutdörrsgarderob. I anslutning till hallen har du sovrummet som har gott om plats för dubbelsängen, nattygsbord och bra med förvaring i garderober. Vardagsrummet är stort och öppet och ger plats för soffgrupp, tv-möbel och även kontorsplats/sovplats för den som önskar det. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen som erbjuder förmiddagssol och ligger i ett privat läge. Lägenhetens badrum är helkaklat i stilren design. Köket är välutrustat och är i beklätt med ljusa luckor och mörkare bänkskiva.

Här är det bara att flytta in och njuta av tillvaron!

Området
Här bor du i ett lugnt område med närhet till både Stockholms city, shopping och rogivande natur! Här har du nära till flera naturbad såsom Långsjön, Gårdens Bad, "Krokodilbadet" samt "Lyckan". Förskola finns i direkt anslutning till området samt även i området runtom. Hagaskolan från 6 år till åk 5 ligger ca 5 min gångväg bort, Lyckebyskolan ca 10 min bort. Vendelsö Hage ca 15 min gångväg bort. Flera grundskolor finns också i Vendelsö.

Föreningen
Brf. Sågenvägen bildades 2010-09-06. Föreningen äger och förvaltar fastigheten 3.114 Vendelsö på adressen Sågenvägen 8-32 i Vendelsö. Föreningen har 46 hyreslägenheter och 153 bostadsrätter om totalt 13905 kvm och 22 lokaler om 1996 kvm. Föreningens nuvarande stadgar registrerades hos Bolagsverket 2018-10-04. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Uaccount AB. Den vardagliga skötseln av fastigheten sköts av föreningens vicevärd. Se gärna föreningen hemsida www.sagenvagen.se

För mer information eller förhandsvisning vänligen kontakta ansvarig mäklare!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 51 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3195 kr/mån
Rum 2
Våning 1 av 3
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 1974-1976
Pris

Ansvarig mäklare
Elin Hultman
Reg. Fastighetsmäklare
0706-01 94 55
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Otroligt fin 2a som passar den kräsne!

Planritning

Elin Hultman

Elin Hultman

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Sågenvägen 22

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 51 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 1 av 3

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 51 kvm
Byggnadsår 1974-1976
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

Hall

Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter till höger. Till vänster finns en skjutdörrsgarderob för förvaring. Genomgående parkettgolv och målade väggar i en fin grön nyans.

Badrum

Till höger via hallen når du lägenhetens väl tilltagna badrum som är utrustat med WC, kommod, stort spelskåp, handdukstork och duschhörna. Här är det förberett för tvättmaskin. Golvet har mörkgrå klinker som gör sig fint ihop med de vita kaklade väggarna.

Kök

Välplanerat och ljust kök med plats för matbord med 4 stolar. Köket är utrustat med spis/ugn, fläkt, kyl/frys och diskmaskin. Här finns gott om förvaringsplats i skåp och bra arbetsyta. Även här ligger parkettgolv och väggarna är målade i samma fina gröna kulör som i hallen.

Sovrum

Väl tilltaget sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Här finns en hel inbyggd garderobsvägg med mycket förvaringsplats. Genomgående samma parkettgolv som i resten av lägenheten och här är väggarna målade i vitt med en grå fondvägg.

Vardagsrum

Stort vardagsrum med plats för stor soffa, tv möbel och för den som vill finns plats för exempelvis hemma kontor eller extra sovplats. Vardagsrummet är målat i en behaglig beige färg och på golvet ligger samma genomgående parkettgolv. Via vardagsrummet når du lägenhetens mysiga balkong som ligger i ett privat läge med förmiddagssol.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2020-06-11
Energikonsumtion 98 kWh/m2 år.
Primärenergital 104

Ekonomi

Lägenhetsnummer 26
Avgift 3195 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl. vatten, värme. Obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer på 86kr/mån.
Driftkostnad 5 400 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 400 kr
  • Hushållsström: 3 000 kr

Driftkostnaderna är individuella och kan variera beroende på förbrukning och avtal.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,47863%
Andel av årsavgift 0,4556%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 519 548 kr

Förening

Föreningsnamn Brf Sågenvägen
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769622-0131
Gatuadress Sågenvägen 20
Postnummer 13671
Ort VENDELSÖ
Epostadress styrelsen@sagenvagen.se
Hemsida https://www.sagenvagen.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen Brf. Sågenvägen bildades 2010-09-06. Föreningen äger och förvaltar fastigheten 3.114 Vendelsö på adressen Sågenvägen 8-32 i Vendelsö. Föreningen har 46 hyreslägenheter och 153 bostadsrätter om totalt 13905 kvm och 22 lokaler om 1996 kvm. Föreningens nuvarande stadgar registrerades hos Bolagsverket 2018-10-04.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av Uaccount AB. Den vardagliga skötseln av fastigheten sköts av föreningens vicevärd.

Se gärna föreningen hemsida www.sagenvagen.se
Föreningens ekonomi Det finns inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 199
Antal hyresrätter 46
Antal lokaler 22
Renoveringar Fastighetens skick är god och just nu planeras inga större förändringar av den.
Inga större renoveringar finns planerade.
2019 - Fönsterbyte inkl balkongdörrar
2019 - Ommålning av trapphus och nya dörrar till cykelrummen.
2019 - Nya underjordiska sopbehållare har installerats, gamla soprum är omgjorda till MC-förråd.
2017 - Nytt ventilationssystem
Parkering Föreningen har både garage och parkeringsplatser och för att ställa sig i kö till dessa ska man besöka Expeditionen på dess öppettider.
- Parkering ute 300 kr/mån
- Stor parkering ute 400 kr/mån
- Garage 500 kr/mån
Tv och bredband Föreningen har skapat ett gruppavtal för bredband hos Bahnhof med upp till 1000/1000 fiber för 86kr/mån. Den kostnaden är obligatorisk och kommer på hyres avi. För mer info besök föreningens hemsida.
Överlåtelseavgift 1656 kr
Pantsättningsavgift 473 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt I föreningen finns en tvättstuga i separat byggnad på gården. Tvättstugan får endast användas för hushållstvätt och endast nyttjas av de boende i föreningen på angivna tider. Info -/ bokningssystem för tvättstuga finns på skärm i porten.

Dokument

Området

Här bor du i ett lugnt område med närhet till både Stockholms city, shopping och rogivande natur! Här har du nära till flera naturbad såsom Långsjön, Gårdens Bad, "Krokodilbadet" samt "Lyckan".

Närområde

Ett stenkast från bostaden finns Sågen centrum med mataffär, restaurang och kiosk. På fem minuters avstånd med bil finns restaurang, Lidl, Ica Maxi, Starbucks och systembolaget. På nära avstånd finns även Port73 och Haninge centrum med ett stort utbud av restauranger, caféer, frisörer och butiker.

Kommunikation

I direkt anslutning till bostaden går direktbussar som tar dig till Stockholm på ca 20 minuter. Buss går även till Gullmarsplan, Handen, Tyresö och Nacka. Närmsta pendeltågen stannar i Handen eller Vega. Med bil når du Gullmarsplan i Stockholm på 15-20 minuter. Området har bra närhet till större trafikleder såsom Nynäsvägen och Tyresövägen tack vare tvärgående Gudöbroleden!

Övrigt

Förskola finns i direkt anslutning till området samt även i området runtom. Hagaskolan från 6 år till åk 5 ligger ca 5 min gångväg bort, Lyckebyskolan ca 10 min bort. Innovitaskolan Vendelsö ca 15 min gångväg bort. Flera grundskolor finns också i Vendelsö och Fredrika Bremergymnasiet i Haninge centrum.