VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Vendelsö, Vendelsö

Mastvägen 4B, markplan

Välkommen till Mastvägen 4b och till en snyggt renoverad lägenhet med härlig radhuskänsla!

Lägenheten är om totalt 61,5 kvadratmeter med en underbar, väl tilltagen altan med eftermiddags- och kvällssol. Här finns plats för matbord, grill, soffgrupp och solstolar. Lägenheten som tidigare disponerades som en tvåa är omgjord till en trea med ett extra rum tillbyggt i vardagsrummet som idag används som walk in closet. Här finns även ett stort sovrum, ljust vardagsrum med utgång till altanen samt renoverat kök (2020) med generösa arbetsytor, snygga materialval och matplats för 4-6 personer. Helkaklat badrum med både badkar och tvättmaskin. Genomgående parkettgolv som ger ett luftigt och lyxigt intryck.

På Mastvägen 4 B bor du nära natur med endast en promenad till Ramsjöns sandstrand för sköna sommarbad. Även flera förskolor och skolor finns inom promenadavstånd. Haninge Centrum finns ca 3 km bort med ett brett utbud av butiker, restauranger, banker, apotek, Systembolag m. m. Med kort bilresa når du även "Krokodilbadet", gårdens bad och naturparken Tyresta med utmärkta promenad- och friluftsmöjligheter. Kommunikationerna är förstklassiga och centrala Stockholm nås på ca 25 minuter. Närmaste hållplats ligger bara ett par minuters gångväg från lägeheten och från den går bussar till bl a Gullmarsplan, Stockholm C, Haninge C, Tyresö C och Nacka Forum.

Välkommen med din intresseanmälan till sofia.branting@mohv.se!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 61.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4415 kr/mån
Rum 2
Hiss Nej
Byggnadsår 1966
Pris 2 495 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Sofia Branting
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare
0705-55 38 69
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Stilrent inredd lägenhet med fantastisk altan i bästa solläge!

Hagaskolan
Hagaskolan

Planritning

Sofia Branting

Sofia Branting

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Mastvägen 4B, markplan

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 61.5 kvm. föreningens information
Hiss Nej

HALL
Välkomnande hall med plats för klädavhängning direkt till vänster och garderober. Vitmålade väggar och svart klinkergolv.

KÖK
Snyggt renoverat kök (2020) med påkostade materialval. Det stora fönstret ut mot altanen ger ett ljust och luftigt intryck. Köksluckorna har en stilren grå nyans som passar väl till frys och kyl, ugn och micro i rostfritt stål. Induktionshäll, mörk bänkskiva och integrerad diskmaskin. Vita målade väggar och parkettgolv.

SOVRUM
Stort sovrum med fönster mot innergården och rymmer både dubbelsäng och garderober. Målade väggar i sober beige nyans och ekparkett.

SOVRUM/WALK IN CLOSET
Ett tillbyggt rum i vardagsrummet som idag används som walk in closet men som även kan användas som sovrum eller kontor. Ljusa målade väggar och ekparkettgolv.

BADRUM
Helkaklat badrum med vitt kakel och golvklinkers i grå nyans. Här finns tvättställskommod, wc, badkar och tvättmaskin (2022).

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 61.5 kvm
Byggnadsår 1966
Fönster 2-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja, 2020-01-12
Energikonsumtion 151 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1013
Pris 2 495 000 kr utgångspris
Avgift 4415 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl värme, VA och förråd
Driftkostnad 3 500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 3 500 kr

Andel i förening 4,46094%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 768 867 kr

Förening

Föreningsnamn Brf Vendelsömasten
Organisationsnummer 769619-4831
Gatuadress Mastvägen 4B
Postnummer 13671
Ort VENDELSÖ
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Brf Vendelsömasten bildades 2008 och är belägen på Mastvägen 4 4 A-C och 6 A-B i Vendelsö. Föreningens fastighet förvärvades 2010 från Haninge bostäder och består av två flerbostadshus om 2 våningar med 20 lägenheter varav 19 bostadsrätter och 1 hyresrättslägenheter. Fastighetens byggnad är uppförd 1966. Den totala boytan är 1380 kvm fördelat på 2 RoK, 3 RoK & 4 RoK.

EKONOMI
Inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget. För mer information om föreningens ekonomi, se senaste årsredovisningen på mohv.se.

FASTIGHETENS SKICK
Stambyte utfördes under 2015 inklusive badrumsrenovering och byte av all el. Under 2016 byttes sandlåda, ny gungställning monterades och boulebana & grillplats anlades. Under 2017-2018 ska entréportar och lås bytas.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga finns i samma hus med en tvättmaskin, ett torkskåp och en mangel.

PARKERING
Föreningen förfogar över 22-platser. Till dessa är det separat kö. Kostnaden är 200 kr/mån.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt av säljaren. Spekulanter uppmanats att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Övrigt

Övrigt OMRÅDET Här kan du bo med rogivande natur utanför knuten och nära flera naturbad såsom Långsjön, Gårdens Bad, "Krokodilbadet" samt "Lyckan". Samtidigt har du närhet till Stockholm city, Haninge centrum och Östersjökusten. Området ligger i Haninge Kommun vid Drevvikens sydöstra sida. Ett flertal badplatser och fina promenadstråk gör att du känner dig som hemma vid första anblick. Förskolor och skolor Förskola finns i direkt anslutning till området samt även flertalet förskolor i området runtom. Hagaskolan från 6 år till åk 5 ligger ca 5 min gångväg bort. Flera grundskolor finns också i Vendelsö och Fredrika Bremergymnasiet i Haninge centrum. Fritid Skog, sjö och äng kännetecknar närområdet och du erbjuds en mängd utomhusaktiviteter, t ex promenader till badplatserna, löpträning, cykelturer, skogspromenader eller kanske skridskoåkning på Drevvikens is. Men man kan lika gärna njuta av friden på sin egen tomt eller kanske vill du odla ett trädgårdsland? Tyresta Nationalpark med sina höga träd angränsar till vackra Gudö och är ett äventyr för vuxna och barn. Likaså finns Östersjöns kust nära till hands. Service Den kommersiella servicen är väl etablerad och inom en radie av 5-10 minuters bilfärd hittar man till större handelsplatser med livsmedel, konfektion och apotek. På ca 7 minuters gångavstånd finns Sågen centrum med snabbköp, restaurang och kiosk. Kommunikationer Precis utanför lägenheten går direktbussar som tar dig till Stockholm på ca 20-25 minuter. Buss till Handen, Gullmarsplan och även Nacka. Pendeltågen stannar i Handen. Med bil når du Gullmarsplan i Stockholm på 15-20 minuter. Området har bra närhet till större trafikleder såsom Nynäsvägen och Tyresövägen tack vare tvärgående Gudöbroleden som löper en bit bort.

Dokument

Området

Området är med sin närhet till natur och kommunikationer ytterst populärt. På nära avstånd finns exempelvis det populära "krokodilbadet", gårdens bad och naturparken Tyresta med utmärkta promenad- och friluftsmöjligheter. Flertalet dagis och skolor finns i nära anknytning till bostaden och med ca 3 km till Haninge C nås ett brett utbud av butiker, restauranger, banker, apotek, systembolag mm.

Kommunikation

I direkt anslutning till bostaden går direktbussar som tar dig till Stockholm på ca 20 minuter. Buss går även till Gullmarsplan, Handen, Tyresö och Nacka. Närmsta pendeltågen stannar i Handen eller Vega. Med bil når du Gullmarsplan i Stockholm på 15-20 minuter. Området har bra närhet till större trafikleder såsom Nynäsvägen och Tyresövägen tack vare tvärgående Gudöbroleden!

Övrigt

Ny förskola (Mullebo) finns i det direkta närområdet samt Mårtensbergsskolan (åk 1-3). Haga- Lyckeby-skolan (förskola - åk 9) finns på 10- 15 minuters promenadavstånd. Innovitaskolan Vendelsö ca 15 min gångväg bort. Flera grundskolor finns också i Vendelsö och Fredrika Bremergymnasiet i Haninge centrum nås på ca 15 minuter med cykel.

Räkna på ditt nya boende