• Dela via:
Vendelsömalm, VENDELSÖ

Kulfångsgatan 6

OBS: Anmälan är ett krav för visning! Tid för inflytt är helt efter önskemål.

Fantastisk 2a i populärt område - Perfekt för dig!

Välkommen till ditt nya hem i en av områdets mest välskötta föreningar. Denna underbara 2-rumslägenhet på tredje våningen kommer garanterat att imponera på dig. Med 77 kvadratmeter utrymme är detta en perfekt plats för dig som letar efter en bekväm och rymlig bostad.

Redan från första steget in i bostaden möts du av en generös hall. Här finns gott om plats för dina kläder, skor och ytterkläder. Badrummet är ljust och välutrustat, vilket gör din morgonrutin till en fröjd.

Vardagsrummet är den perfekta platsen för avkoppling och umgänge med vänner och familj. Här finns gott om plats för soffan, TV:n och ditt personliga touch. Sovrummet är stort och rymligt med gott om plats för en stor säng och garderob. Här kan du skapa din egen fristad för avkoppling och sömn. Köket är ljust och modernt med alla nödvändiga apparater och gott om arbetsyta. Perfekt för dig som älskar att laga mat eller bara njuta av en kopp kaffe på morgonen. Via köket når du den härliga balkongen där du kan njuta av dina måltider utomhus eller bara koppla av med en bok.

Läget är oslagbart med närhet till alla bekvämligheter. En busshållplats finns bara ett par hundra meter bort, och på bara 20 minuter tar du dig till Gullmarsplan i rusningstrafik. För naturälskaren finns fina grönområden, löparspår och promenadstråk inom räckhåll. För de små i familjen finns förskolor och grundskola nära till hands.

Tyresta By nationalpark, med sin unika flora och fauna, är bara en kort resa bort. Här kan du njuta av vackra skogsmiljöer, besöka det mysiga caféet eller grilla korv med vänner och familj.

Handla dina dagliga varor på Konsum eller besök den omtyckta Vendelsö kök och bar med sin härliga uteservering på sommaren. Dessutom har du bekvämt nära till ICA Maxi och butiker vid Port 73 och Haninge Centrum.

Detta är helt enkelt den perfekta bostaden i ett område som har allt. Tveka inte att boka en visning – du kommer att bli förälskad i detta hem och dess omgivning! Tveka inte att återkomma till ansvarig mäklare Solomon Tumizghi för mer information 073 666 4992.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 77 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5239 kr/mån
Rum 2
Våning 3 av 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 1993
Pris 1 595 000 kr

Ansvarig mäklare
Solomon Tumizghi
Reg. Fastighetsmäklare
0736-66 49 92
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Hall
Hall
Hall
Hall
Förråd
Förråd
Förråd
Förråd
Badrum
Badrum
Badrum
Badrum
Badrum
Badrum
Badrum
Badrum
Balkong
Balkong
Balkong
Balkong
Balkong
Balkong
Fasad
Fasad
Fasad
Fasad

Planritning

Solomon Tumizghi

Solomon Tumizghi

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Kulfångsgatan 6

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 77 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 3 av 5

Byggnad

Typ av byggnad Flervåningshus
Boarea 77 kvm
Byggnadsår 1993
Fönster 3-glas
Uppvärmning Solceller/ Fjärrvärme

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2016-06-29
Primärenergital 65

Ekonomi

Pris 1 595 000 kr
Avgift 5239 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl värme och alla boende har tillgång till bredband samt TV (basutbud) via Telias fibernät (100/100). Kostnaden ingår i månadsavgiften.
Driftkostnad 2 940 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 2 940 kr

Kommentar till indirekta nettoskuldsättning .

Förening

Föreningsnamn Brf Lerduvan
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716420-4740
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen äger fastigheten i Haninge Söderby 1:840 i Haninge kommun. På fastigheten finns 10 byggnader med 150 lägenheter. Byggnaderna är uppförda 1993. Fastighetens adress är Kulfångsgatan 2, 4, 6, 8 och 10 samt Vendelsövägen 70, 72, 74, 76 och 78 i Haninge. I föreningen finns det 31 st 2 r o k, 23 st 3 r o k, och 96 st 4 r o k.

TV/Internet:
Bredband finns via Telias fibernät och 100 Mbit/50 Mbit ingår i avgiften. Telias kanalpaket Lagom med 22 kanaler ingår också.

Parkering:
P-platser finns att hyra med motorvärmare. Det finns även 4-5 platser för motorcykel/moped. En p-plats kostar 200 kr/mån och garageplats 350 kr/mån. Kontakta föreningen för aktuell köplats. För besökande finns 10 parkeringsplatser.

Gemensamma utrymmen:
Separat festlokal, bastu och tvättstuga finns i området. Lokalen samägs med Semaforen, som ägs av Haninge Bostäder. I tvättstugan finns en tvättmaskin, två torktumlare och ett torkskåp.

Övrigt:
Elen faktureras direkt på månadsavin (en gång i kvartal) och man betalar för sin egen förbrukning.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 150
Antal lokaler 1

Dokument

Området

Vendelsömalm ligger väldigt centralt i Haninge, ca 2,5 km nordost om Haninge centrum. Detta omtyckta området gränsar i öster mot härliga grönområden, badsjöar och Tyresta nationalpark som är belägen på cykle och gång avstånd från Tyresta by. I området finns flertalet lekplatser, basketplan och fotbollsplaner.

Närområde

I området finns även mataffär, kiosk och flertalet restauranger. I närheten har ni Ica Maxi, Biltema, Port 73, Länna handelsplats och Haninge centrum.

Övrigt

Vendelsömalmsskolan finns i direkt närhet och här undervisas från 5-6års verksamhet till årskurs 9. I området finns förskolorna Mårtensberg, Tjädern samt Svartbäcksskolans som har förskola och grundskola.

Räkna på ditt nya boende