Visningar

Söndag 21 April KL: 11:45 - 12:15 Välkommen! Boka gärna in dig vidare in i annonsen! Boka
Boka visning
  • Dela via:
Vendelsömalm, VENDELSÖ

Kulfångsgatan 2, 1 tr

Välkommen till denna välplanerade 4:a i härligt hörnläge med rikligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här finns tre bra sovrum och snyggt renoverat kök i grått med utgång till den stora inglasade balkongen i bästa solläge! Två helkaklade och lyxiga badrum varav ett med tvättmaskin. Rymlig klädkammare/förråd finns också samt gott om förvaring. Lägenheten är i ett genomgående mycket fint skick och har totalrenoverats under 2020.

På Kulfångsgatan 2 bor du med närhet till flera förskolor och skolor. Ramsjöns sandstrand för sköna sommarbad och ligger inom promenadavstånd. Haninge Centrum finns ca 3 km bort med ett brett utbud av butiker, restauranger, banker, apotek, Systembolag m. m. Med kort bilresa når du även "Krokodilbadet", gårdens bad och naturparken Tyresta med utmärkta promenad- och friluftsmöjligheter. Kommunikationerna är förstklassiga och centrala Stockholm nås på ca 25 minuter. Närmaste hållplats ligger bara ett par minuters gångväg från föreningen och från den går bussar till bl a Gullmarsplan, Stockholm C, Haninge C, Tyresö C och Nacka Forum.

Välkommen med din intresseanmälan till sofia.branting@mohv.se!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 108.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 6924 kr/mån
Rum 4 varav 3 sovrum
Våning 1 av 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 1993
Pris 2 495 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Sofia Branting
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare
0705-55 38 69
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Vendelsömalmsskolan
Vendelsömalmsskolan
Port 73
Port 73
Port 73
Port 73

Planritning

Sofia Branting

Sofia Branting

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Kulfångsgatan 2, 1 tr

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4 varav 3 sovrum
Boarea 108.5 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 1 av 5

HÄRLIGT LJUSINSLÄPP - GENOMGÅENDE FINT SKICK

3 BRA SOVRUM - STORT VARDAGSRUM

LJUST KÖK - INGLASAD BALKONG I SOLIGT LÄGE

ENTRÉHALL
Rymlig hall med klinkergolv samt vidare in laminatgolv och ljusa väggar samt gott om plats för klädavhängning direkt till höger och även ett stort FÖRRÅD/KLÄDKAMMARE.

SOVRUM 1
Direkt till vänster når du sovrum 1 med laminatgolv och vita målade väggar.

BADRUM
Vidare in i hallen når du det helkaklade badrummet med ljust klinkergolv och ljust kakel. WC, tvättställ, badrumsskåp, badkar, tvättmaskin och torktumlare.

DUSCHRUM
I hallen finns även ett lyxigt helkaklat duschrum med wc, tvättställskommod, spegel med infälld belysning och duschhörna.

eparat GÄST-WC finns i hallen.

KÖK
Ljust och trevligt kök med grå skåpsinredning, stavmosaik och gott om arbetsyta på ljusa bänkskivor och trevlig köksö. Ljust klinkergolv och ljusa väggar. Utgång till härlig inglasad BALKONG i soligt läge! Spis med häll, spisfläkt, diskmaskin och kyl/frys.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet har mycket gott om plats för både soffgrupp, tv-möbel och matbord i burspråket. Stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp och nedsänkt tak med infälld belysning.

SOVRUM 2
Mysigt och stort sovrum 2 med parkettgolv och målade väggar i behaglig blå färg.

SOVRUM 3
Sovrum 3 med parkettgolv och grå målade väggar samt flera garderober.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 108.5 kvm
Byggnadsår 1993
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2016-06-29
Primärenergital 64

Ekonomi

Lägenhetsnummer 231258001-0246
Pris 2 495 000 kr utgångspris
Avgift 6924 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl, Kabel-TV, Sophantering, Bredband, Snöröjning m.m. Ett tillägg om 588 kr tillkommer för värme och V/A.
Driftkostnad 10 556 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 7 056 kr
  • Hushållsström: 3 500 kr

Andel i förening 0,71796%
Andel av årsavgift 0,71798%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 524 374 kr

Förening

Föreningsnamn Brf Lerduvan
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716420-4740
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen äger fastigheten i Haninge Söderby 1:840 i Haninge kommun. På fastigheten finns 10 byggnader med 150 lägenheter. Byggnaderna är uppförda 1993. Fastighetens adress är Kulfångsgatan 2, 4, 6, 8 och 10 samt Vendelsövägen 70, 72, 74, 76 och 78 i Haninge. I föreningen finns det 31 st 2 r o k, 23 st 3 r o k, och 96 st 4 r o k.

TV/Internet:
Bredband finns via Telias fibernät och 100 Mbit/50 Mbit ingår i avgiften. Telias kanalpaket Lagom med 22 kanaler ingår också.

Parkering:
P-platser finns att hyra med motorvärmare. Det finns även 4-5 platser för motorcykel/moped. En p-plats kostar 200 kr/mån och garageplats 350 kr/mån. Kontakta föreningen för aktuell köplats. För besökande finns 10 parkeringsplatser.

Gemensamma utrymmen:
Separat festlokal, bastu och tvättstuga finns i området. Lokalen samägs med Semaforen, som ägs av Haninge Bostäder. I tvättstugan finns en tvättmaskin, två torktumlare och ett torkskåp.

Övrigt:
Elen faktureras direkt på månadsavin (en gång i kvartal) och man betalar för sin egen förbrukning.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 150
Antal lokaler 1

Dokument

Området

Vendelsömalm ligger väldigt centralt i Haninge, ca 2,5 km nordost om Haninge centrum. Detta omtyckta området gränsar i öster mot härliga grönområden, badsjöar och Tyresta nationalpark som är belägen på cykle och gång avstånd från Tyresta by. I området finns flertalet lekplatser, basketplan och fotbollsplaner.

Närområde

I området finns även mataffär, kiosk och flertalet restauranger. I närheten har ni Ica Maxi, Biltema, Port 73, Länna handelsplats och Haninge centrum.

Övrigt

Vendelsömalmsskolan finns i direkt närhet och här undervisas från 5-6års verksamhet till årskurs 9. I området finns förskolorna Mårtensberg, Tjädern samt Svartbäcksskolans som har förskola och grundskola.

Räkna på ditt nya boende