VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Kyrkviken, Vendelsö

Beteshagen 8


Varmt välkommen till Beteshagen 8 beläget och detta finagavelradhus i eftertraktade Vendelsö Hage. Entréplanet huserar walk in closet, badrum, tvättstuga, halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från köket tar du dig ut till den väl tilltagna altanen med jacuzzi och plats för flera utegrupper och grill m.m. Övervången erbjuder tre bra sovrum, badrum samt ett allrum som med enkelhet går att göra om till ytterligare ett sovrum. Hela huset har genomgående fina ytskickt och är helt klart ett boende för den kräsne!
På den stenlagda uppfarten finns plats för flertalet bilar ca 5 st samt en praktisk carport. Här kan du leva ett enklare familjeliv!

Vendelsö Hage är beläget i ett ytterst familjevänligt område med lekplats och direkt närhet till förskola/ skola. Inpå knuten finns natur och populära "krokodilbadet". I närområdet återfinns naturreservatet Tyresta som bjuder på utmärkta promenad- och friluftsmöjligheter. Ica Maxi, Port73 och Haninge Centrum innehar ett brett utbud av butiker, restauranger, banker, apotek, systembolag mm. Kommunikationerna är mycket goda till Tyresö, Nacka och Stockholm.

Endast en kort promenad bort nås busstationen "Sågen" där bussar tar dig till Gullmarsplan, Nacka, Tyresö eller till Handen centrum där bindande busslinjer finns som tar dig runt hela Haninge kommun. I Handen nås även pendeltåget som tar dig in till Stockholm City på ca 25 minuter eller ut till Nynäshamn i söder på ca 40 minuter.

Detta är kort och gott ett hus för de som ställer höga krav på sitt boende och sin omgivning. Varmt välkomna!

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea 143 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5450 kr/mån
Rum 5
Hiss Nej
Byggnadsår 2011
Pris

Ansvarig mäklare
Sara Blomgren
Reg. Fastighetsmäklare
0705-55 01 38
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Bostadsrättsradhus med gavelläge och stenlagd uppfart med plats för flertalet bilar!

Planritning

Plan 1
Plan 1
Plan 2
Plan 2
Plan 2 (2)
Plan 2 (2)
Sara Blomgren

Sara Blomgren

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Beteshagen 8

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5
Boarea 143 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Bostadsrättsradhus
Boarea 143 kvm
Byggnadsår 2011
Fönster 3-glas
Uppvärmning Frånluftsvärmepump

Rum

ENTRÈ


Välkomnande och ljus entré med slittåligt klinker och grå väggar. Mindre avhängningsmöjligheter direkt innanför dörren samt anslutning till en stor klädkammare direkt till höger.

KLÄDKAMMARE

Direkt till höger från ytterdörren sett ligger den rymliga klädkammaren. Förvaring iform av garderober med skjutdörrsgarderober. Utrymmet utgör idag förvaring men i snarlika hus i området har detta utrymme gjorts om till sovrum eller kontor.

TVÄTTSTUGA

Bostadens tvättstuga är praktisk och rymlig. Här finns tvättmaskin och torktumlare samt goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter i form av hyllor och skåp.

BADRUM 1

Helkaklat badrum med grått kakel på väggarna och grått klinker på golvet. Här finns dusch med glasdörrar, WC, tvättställskommod, badrumsskåp med spegel samt handdukstork.

KÖK

Stilfullt och ljust kök i halvöppen planlösning mot vardagsrummet. Köket har vita väggar, köksluckor i vitt, arbetsyta i vit laminatskiva samt vitvaror i rostfritt. Ovan arbetsytorna sitter stilrena kakelplattor i vitt som elegant matchas med de moderna vitvarorna. Köket är utrustat med spishäll, ugn, mikrovågsugn, spisfläkt, diskmaskin samt kyl & frys i fullhöjd. Här finns gott om utrymme för ett rejält köksbord för stora dukningar. Generöst tilltagna fönsterpartier mot baksidan skänker rikligt med ljus.

VARDAGSRUM

I halvöppen planlösning mot köket ligger det luftiga och ljusa vardagsrummet med utgång till altanerna på både fram- och baksida. Vita väggar och en elegant fondvägg i grått längs ena långsidan. Rikligt med ljus skänks från de stora fönsterpartierna i två väderstreck. Här finns plats för både stor soffa och tv-möbel. Vardagsrummet har även en braskamin skänker extra mysfaktor de mörka vinterkvällarna.

ÖVERVÅNING

ALLRUM

Till höger från trappan sett nås ovanvåningens allrum med plats för soffa och tv. Rummet kan enkelt göras om till ett rymligt sovrum (se alternativ planritning). Ljusgrå väggar och parkettgolv.

SOVRUM 1

Bostadens största sovrum rymmer en stor dubbelsäng och nattduksbord. Väggarna är ljusgrå och på golvet ligger parkett. Fönster mot baksidan och förvaring i form av garderober.

SOVRUM 2

Rymligt sovrum med ljusa väggar, en mönstrad fondvägg och parkett på golvet. Fönster mot framsidan och garderob.

SOVRUM 3

Ljusa väggar och parkett på golvet. Fönster ut mot framsidan.

BADRUM

Elegant helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och svart klinker på golvet. Här finns dusch, tvättställskommod, badrumsskåp med spegel och WC.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2015-03-02
Energikonsumtion 55 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 00008
Avgift 5450 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl vatten, bredband, grundutbud tv, ip-telefoni, bostadsrättstillägg.
Elförbrukning 22 671 kWh/år
Driftkostnad 32 346 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 496 kr
  • Hushållsström: 30 600 kr
  • Sotning: 250 kr

Driftskostnaderna kan variera beroende på avtal och förbrukning.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 4,63967%
Andel av årsavgift 4,7619%

Förening

Föreningsnamn Brf Beteshagen
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769622-4968
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Beteshagen bebyggdes 2011-2012 och består av 21 st bostadsrättsradhus på 143-144 kvm vardera (Beteshagen 1-21). Föreningen har tre förrådsbyggnader, varav ett är gemensamt för samtliga boende.

FÖRVALTNING
Teknisk förvaltning: T&T Förvaltnings AB
Ekonomisk förvaltning: SBC
Snöröjning och gatusopning - Haninge åkeri.

Föreningen har en bra informativ hemsida, besök gärna denna för mer information: https://beteshagen.bostadsratterna.se/
Föreningens ekonomi Föreningen hade december (2020) avgiftsfri, för året gått bra ekonomiskt. För mer information om föreningens ekonomi, se senaste årsredovisningen på mohv.se. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt av säljaren. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Äger föreningen marken Äger marken tillsammans med Blomsterhagen
Antal lägenheter 21
Renoveringar Inga större underhåll planeras de närmsta åren. Se föreningens årsredovisning och underhållsplan för information om framtida renoveringar.

2013- Reparation av altaner
2016-Återställning efter brand
2017- Spolning av stammar
2017- Återställning efter vattenskada i 2 hus (Garantiärende mot entreprenör)
2019- Målning av alla fasader
2020- Upprustning av gemensamma staket
2021- Mossbekämpning tak
Parkering Föreningen har 5st gästparkeringar, boende har plats för 2 bilar på sin tomt
Tv och bredband TV, TELEFONI & BREDBAND Telia Triple Play (bredband, grundutbud tv samt ip-telefoni) ingår i avgiften. Se mer information på telia.se.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Överlåtelseavgift betalas av Säljare

Övrigt

Allmänt om bostaden Övrig förvaring genom större utrymme på vinden och förrådsbyggnad på baksidan.

Uppvärmning sker lokalt i respektive lägenhet med frånluftsvärmepump med kompletterande el-patron samt en luft/luft-värmepump.

Dokument

Området