Visningar

Söndag 10 Mars KL: 14:30 - 15:00 Öppen visning. Välkommen! Boka
Boka visning
  • Dela via:
Vega, VEGA

Polcirkelvägen 9

Välkommen till Vega och denna ytterst välplanerade tvåa om 50 kvm på våning 4. Bostaden stod klar så sent som 2020 och erbjuder något för den kräsne. Vad sägs om balkong, stort sovrum, badrum med kombimaskin samt ett stilrent kök i öppen planlösning med lättmöblerat vardagsrum.

Fastigheten är bebyggd av Lindbäcks, som uppförde dessa 116 ljusa och öppna bostadsrätter i anslutning till den nya pendeltågsstationen i Vega. Här erbjuds allt från yteffektiva 1:or till rymliga 4:or, samtliga med egen balkong eller uteplats och högkvalitativa materialval.

Vega är ett lugnt och populärt område som präglas av modern bebyggelse med lägenheter, radhus och friliggande villor. På ett par minuters promenad nås Vegas pendeltågsstation med förbindelser åt centrala Stockholm i ena änden och Nynäshamn i den andra. Bostaden lämpar sig utmärkt för pendlaren eller för den som uppskattar närheten till citypuls men samtidigt vill bo i ett lugnt och naturnära område.

Varmt välkommen på visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 50 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3595 kr/mån
Rum 2 varav 1 sovrum
Våning 4 av 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2020
Pris 2 195 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Samuel Söderling
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 24
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

MODERN OCH YTEFFEKTIV TVÅA I VEGA!

Planritning

Samuel Söderling

Samuel Söderling

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Polcirkelvägen 9

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2 varav 1 sovrum
Boarea 50 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 4 av 5

- MODERNT BOENDE FRÅN 2020
- ÖPPEN PLANLÖSNING
- BALKONG FRÅN VARDAGSRUM
- RYMLIGT SOVRUM
- 3 MINUTERS PROMENAD TILL PENDELTÅG

Välkommen till Vega och denna moderna tvåa om 50 kvm på våning 4 i ett lugnt område med närhet till det mesta! Här erbjuds en ljus bostad med öppen planlösning, ett rymligt sovrum, mysig balkong och ett helkaklat badrum med kombimaskin.

Lägenheten stod klar för inflyttning så sent som 2020 och håller således en väldigt hög och modern standard. Polcirkelvägen ligger i en ny och lugn del av Vega med gångavstånd till förskolor, skolor och härliga naturområden. Även buss och Vega station som öppnade i april 2019 finns på promenadavstånd och tar dig till Stockholm city på dryga 20 min. Närheten till Port 73, Haninge centrum och Länna köpcentrum gör att utbudet av restauranger, caféer, butiker, frisörer, apotek och systembolag finns bara några minuter bort med bil. Vid Vega pendeltågsstationen finns även matbutik och gym.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 50 kvm
Byggnadsår 2020
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX

Rum

HALL

Välkomnande hall med grafitgrått, slittåligt klinker vid entrén och plats för avhängning direkt till vänster. Väggarna är målade i vitt. Övrig förvaring genom rymlig klädkammare/inrett förråd till vänster med hyllsystem. Klädkammaren används idag som förvaring/kontor.

BADRUM

Från hallen nås bostaden rymliga och helkaklade badrum med vita, stora kakelplattor på väggarna och gråmelerat klinker på golvet. Här finns wc, handfat med kommod, badrumsskåp och vikbara duschväggar. Kombimaskin (tvätt & tork) med arbetsbänk och skåp ovan. Golvvärme.

KÖK

Modernt och praktiskt kök i öppen planlösning med vardagsrum där matplatsen blir rummens naturliga avskiljare. Vit skåpinredning matchas elegant med mörkare bänkskiva och vitvaror i rostfritt. Flertalet lådor och skåp ger plats för kökets alla attiraljer. Köket är utrustat med kyl och frys, mikrovågsugn, diskmaskin, induktionshäll och fläkt.

VARDAGSRUM

Lättmöblerat vardagsrum med plats för både soff- och tv-möbel. Parkettgolv och vita väggar. Från vardagsrummet nås bostadens balkong med plats för loungemöbler eller sittgrupp.

SOVRUM

Ljust och stort sovrum med vitmålade väggar, parkettgolv och en stor skjutdörrsgarderob längs rummets långsida. Gott om plats för en stor säng och nattduksbord.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2023-03-01
Energikonsumtion 86 kWh/m2 år.
Primärenergital 85

Ekonomi

Lägenhetsnummer 06-1303
Pris 2 195 000 kr utgångspris
Avgift 3595 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. värme och vatten. El debiteras separat. Obligatorisk avgift 130kr/månaden för Bredband + TV från Tele 2.
Driftkostnad 3 120 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 3 120 kr

Driftskostnaderna är individuella och kan variera beroende på avtal och förbrukning.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,7624%
Andel av årsavgift 0,76%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 541 370 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från årsredovisningen (2022) och från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Förening

Föreningsnamn Brf Skogsstjärnan i Vega
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769636-1679
Gatuadress Box 75 c/o Sunt Boende
Postnummer 94128
Ort Piteå
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen Skogsstjärnan i Vega registrerades hos bolagsverket 12 mars 2020 och har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, upplåta bostäder och lokaler åt medlemmar till nyttjande utan begränsningar i tiden. Föreningen har förvärvat fastigheten Haninge Kolartorp 1:386 med adresserna Polcirkelvägen 9-11 samt Vega allé 69-71, 75-77. Ekonomisk förvaltning sköts av Delagott.
Föreningens ekonomi Se senaste årsredovisning för löpande kostnader, intäkter och amorteringsplan etc.
Antal lägenheter 117
Renoveringar Fastigheten är byggd 2019-2020 varför inga renoveringar är planerade den närmsta tiden.
Parkering Parkering finns ej, kommunal parkering finns i området.
Tv och bredband Fastigheten är anslutet till stadsfibernätet. Gruppavtal med Tele2 på bredband, tv och telefoni. Obligatorisk avgift 130 kr i månaden.
Övrigt Utrymme för cykelparkering finns på flera platser på innergården, samt i föreningens cykelförråd på gården. Barnvagnsrum finns i respektive trapphus. Föreningen har nedgrävda sopkärl på två platser i kvarteret. I trapphus 2 finns ett miljörum med möjlighet till källsortering. Förråd finns i lägenheterna.

Dokument

Området

Bostaden ligger i en ny och lugn del av Vega med promenadavstånd till förskolor, skolor, pendeltåg och härliga naturområden. I Vega är det nära till det mesta. Nära till badsjö och strövområden i vackra Rudan med badstrand och elspår samt skidspår på vintern. Nära till stora naturområden och skärgården som Dalarö, Utö, Kymmendö och Huvudskär och även nära till shopping och stadsliv med centrala Stockholm bara en kort bilresa iväg eller med närliggande pendeltåg. Vega är ett mycket attraktivt och välplanerat bostadsområde. Ett fint område att växa upp i för familjer som vill bo nära Stockholm men ändå kunna njuta av natur och friluftsliv.

Närområde

Närheten till Port 73, Haninge centrum och Länna köpcentrum gör att utbudet av restauranger, caféer, butiker, frisörer, apotek och systembolag finns bara några minuter bort med bil. Vid Vega pendeltågsstationen finns resturang, kiosk och gym, Även öppnas en matbutik inom kort.

Kommunikation

På kort promenadavstånd finns goda kommunikationsmöjligheter (2-4 min till buss och pendeltåg). Vega station som öppnade i april 2019 tar dig till Stockholm city på 24 min och med flertalet bussförbindelser tar du dig både inom och utom kommungränserna.

Räkna på ditt nya boende