Visningar

Söndag 21 Augusti KL: 11:00 - 12:00 Bokad visning. Anmäl dig på MOHV.se Boka
Måndag 22 Augusti KL: 17:00 - 17:30 Bokad visning. Anmäl dig på MOHV.se Boka
Veberöd, VEBERÖD

Remontgatan 33

Välkomna till ett mycket ljust, tilltalande och praktiskt parhus på mycket fint läge i Veberöd. Drömmer ni om att slå er till ro i ett lugnt område med naturen alldeles inpå knuten, utan trafik och prioriterar att kunna flytta rakt in utan att renovera? – då kan detta vara ert blivande drömhem!

Vi befinner oss i den äldre delen av Veberöd och känslan av att bo på landet ligger nära samtidigt som du promenerar till centrum, till förskola & skola och till busshållplatsen. Läget är tveklöst att av de mysigare med nära till allt vad byn har att erbjuda. En lugn och trygg boendemiljö med sådär lagom mycket trädgård att ta hand om, rejält trädäck och uppfart med plats för två bilar. Området lät uppföras 2016 och därför känns materialvalen fortfarande modernt och rätt.

Huset, med sina 134kvm, är rymligt och erbjuder fyra bra sovrum på övre plan samt ett allrum. Nedre plan utgörs av stor sällskapsyta, kök med matplats, en ordentlig hall med gott om förvaring samt klädkammare. Huset har två badrum, ett med dusch samt ett med badkar.

Föreningen är aktiv och har nyligen låtit installera solceller med egen anläggning i varje hus, vilket gör att ni kan själva kan köpa och sälja el! Detta bidrar såklart till låga driftkostnader och är samtidigt sunt för miljön.

Veberöd omges av mycket fin natur med Romeleklinten på gångavstånd. Omåttligt populära Körsbärsdalen och Idalaskogen med sin fina natur är andra plus på orten för er som uppskattar att vara i naturen. Förskolor finns som sagt på gångavstånd och i byn finns både Idalaskolan (F-3) & Svaleboskolan (F-9). Bra bussförbindelser till Malmö och Lund gör att pendling från Veberöd fungerar väldigt bra. Även österut mot Sjöbo och Ystad finns regionsbussar med täta avgångar. Förutom både ICA och COOP finns apotek, vårdcentral, restaurang/café, pizzerior, friluftsbad, upplyst motionsspår mm.

Välkomna att höra av er till ansvarig mäklare för mer info.

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea 134 kvm
Avgift 4380 kr/mån
Rum 6
Hiss Nej
Byggnadsår 2016/17
Pris 3 695 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Fredrik Selmerhagen
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 03
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Fantastiskt fint parhus på mysigt läge! - Nyproducerat 2016/17 -

Namnlös

Namnlös
Namnlös
Fredrik Selmerhagen

Fredrik Selmerhagen

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Remontgatan 33

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 6
Boarea 134 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Parhus
Boarea 134 kvm
Byggnadsår 2016/17
Fönster 3-glas PVC
Uppvärmning Luft/vatten värmepump. Golvvärme
Ventilation Mekanisk frånluft med värmeväxlare.
Övriga byggnader Stomme: prefabricerade betongelement
Fasad: puts
Tak: betongpannor
Värmepump luft/vatten: NIBE F730

Rum

HALL

Rejäl hall med bra förvaring i flertalet garderober. Mörkl klinkers samt tapetserade väggar. Klädkammare i utrymmet under trappan.

VARDAGSRUM

Sällskapsrummet är rymligt och rymmer stort matsalsbord samt soffgrupp. Fint ljus från fönster och altandörr mot söder. Ljust parkettgolv och målade väggar.

KÖK

Smakfullt kök med ljusa luckor och mässingsbeslag. Istället för de släta luckorna, som var standard vid nyproduktionen, valdes luckor med ram som bidrar till en exklusivare känsla. Planlimmad vask, integrerade spotligts i väggskåpen och fönsterbänkar i sten är andra fina detaljer.

Vitvaror (Elektro Helios 2017): Kylskåp, frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, köksfläkt samt integrerad diskmaskin.

Ljust parkettgolv, ljusa väggar med tapetserad fondvägg.

BADRUM NEDRE PLAN

Det finns ett badrum på varje plan. På bottenplan är badrummet inrett med hörndusch med vikbara glasdörrar, tvättkommod med utdragbara lådor , spegelskåp samt WC. Här finns också tvättmaskin (Elektro Helios 2017) & torktumlare (Elektro Helios 2017) med ovanliggande bänkyta. Behöver ni mer förvaring kan ni sätta två x 60cm-väggskåp ovanför maskinerna. Mörk klinker och vita kaklade väggar

AllRUM ÖVRE PLAN

På övre plan finns förrutom fyra sovrum ett allrum/TV-rum. Ljust parkettgolv och målade väggar.

SOVRUM 1

Det större sovrummet är bläget åt vänster när ni kommer upp. Givetvis plats för dubbelsäng. Ljust parkettgolv och ljusa väggar.

SOVRUM 2

Det andra sovrummet är lika stort som det första, de är placerade jämte varandra. Bra förvaring även här med flertalet garderober. Ljust parkettgolv och ljusa väggar.

SOVRUM 3 & 4

Det två andra sovrummen är något mindre, och är placerade i andre delen av över plan. Ljust parkettgolv samt tapetserade väggar.

BADRUM ÖVRE PLAN

Snyggt badrum i samma stil som det på nedra plan. Mörk klinker och vita kaklade väggar. Inrett med badkar, tvättkommod med utdragbara lådor, spegelskåp samt WC.

TRÄDGÅRD

Mysigt och mycket välskött trädgård med uteplats och trädäck i söder. På framsidan av huset finns gräsmatta med plats för lek för familjens minsta. Även på baksidan finns utrymme att skapa ytterligare plats för barnen.

Energideklaration

Utförd Ja, 2021-10-04
Primärenergital 90

Ekonomi

Lägenhetsnummer 13
Pris 3 695 000 kr utgångspris
Avgift 4380 kr/mån
Kommentar inkl. vatten
Driftkostnad 20 400 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 18 000 kr
  • Renhållning: 2 400 kr

I kostnad för uppvärmning ingår även hushållsel. Publicerad kostnad inkluderar även nätavgift & el-skatt. Nuvarande ägare har under 2022 hittills haft ett överskott av el från solcellerna och sålt el för 2850kr. Detta gör att den publicerade kostnaden för uppvärmning/el, 18000kr, i verkligheten är mindre (18000kr minus 2850kr). Kostnad för uppvärmning och el kan variera beroende på ens egen konsumtion samt vilket typ av elavtal man har.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 4,726%
Andel av årsavgift 4,726%

Förening

Föreningsnamn Brf Solgläntan
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769628-3014
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Brf Solgläntan består av 10st parhus uppförda 2016-2017. Husen finns i två storlekar fördelade över 4st 7rok och 16st 6rok. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Bredablick förvaltning.

EKONOMI
Det finns inga beslutade avgiftshöjningar per 2022-07-20. I samband med installationen av solceller våren 2022 höjdes avgiften.

VÄRMESYSTEM
Husen har golvvärme och värms upp med luft/vatten värmepump. Kostnad för uppvärmning tillkommer avgiften. Underhåll av värmepump och värmesystem ansvarar föreningen för. Varje hus har egen solcellsanläggning och kan sälja ett eventuellt el-överskott. Föreningen svarar för underhållet av solcellsanläggningarna.

UNDERHÅLL
Föreningen följer en underhållsplan. Då husen fortfarande är så pass nya finns inget direkt underhåll planerat. Föreningen har nyligen beslutat att låta uppföra solceller för att effektivisera driftskostnaderna för hushållen. Varje hus har en egen solcellsanläggning. Översyn av skärmtaken ovan entrérna ligger närmst underhållsplanen.

BREDBAND & TV
Fiberbredband och TV via Telia. Varje hushåll tecknar & bekostar sitt eget abonnemang.

Uppgifterna ovan är inhämtade 2022-07-18 av föreningens ordförande.
Antal lägenheter 20

Övrigt

Allmänt om bostaden - På framsidan finns två förråd. Ett förråd med belysning samt ett trädgårdsskjul för gräsklippare etc. - På vinden finns plats förvaring.

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende