VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Vaxholm Kullasund, VAXHOLM

Kullasundsvägen 33

Äntligen finns möjligheten att förvärva ett att de populära parhusen om 117,5 m2 i Brf Kullasund. Huset ligger skyddat i området med baksidan mot uppvuxen trädgård och skogsdunge. Här infinner sig villakänslan. Entréplan med två stora sovrum varav ett med utgång till uteplats, förråd/gym samt badrum/tvätt. Övre plan med fina sociala ytor med direktaccess till balkong med morgonsol, ett välutrustat kök, sovrum/arbetsrum, badrum. Från övre plan nås bostadens stora insynsskyddade uteplats samt trädgård. Här njuter man av solen och umgås med familj och vänner. Vid behov skapar markisen ett skyddande uterum. Parkeringsplats i garage ingår i månadshyran. Bredband finns indraget. I föreningen finns även tvättstuga, övernattningsrum, cykelrum och badbrygga. Inom området finns mysig lekplats. En riktigt bra bostad. Gångavstånd till förskola, badplatser, motionsspår, naturområden samt busshållplats. För mer information kontakta mäklaren Maila Manitski 073-984 07 90.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 117.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 6091 kr/mån
Rum 4
Våning 1 av 2
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1991
Pris

Ansvarig mäklare
Maila Manitski
Reg. Fastighetsmäklare
0739-84 07 90
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Härligt parhus om 117,5 m2 med stora uteplatser och insynsskyddad trädgård i trygg BRF form

Helikoptervy

Lekplats mitt i naturen Kullasund Padelbana Eriksö Elljusspår med havsvy Eriksö Stadskärnan

Lekplats mitt i naturen Kullasund
Lekplats mitt i naturen Kullasund
Padelbana Eriksö
Padelbana Eriksö
Elljusspår med havsvy Eriksö
Elljusspår med havsvy Eriksö
Stadskärnan
Stadskärnan

Planritning

Planritning 1
Planritning 1
Planritning 2
Planritning 2
Maila Manitski

Maila Manitski

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Kullasundsvägen 33

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 117.5 kvm. 117,5 avser Bruksarea enligt lägenhetsförteckningen.
Hiss Nej

Välkomnande entré med praktiskt klinker på golv innanför dörren. Gott om plats för avhängning av ytterkläder i inbyggda garderober med spegeldörrar. Direkt till vänster sovrum 1 med stora fönster mot entrésidan. Plats för dubbelsäng eller säng och skrivbord och garderober. Vägg i vägg sovrum 2, idag föräldrasovrum med dubbelsäng och gott om förvaring i garderobsvägg. Stort fönsterparti mot entrésidan och utgång till uteplatsen. På entréplan finner vi även klädkammaren/förråd med förvaring i garderober längs ena väggen. Perfekt hobbyrum eller extra TV rum. Används idag som hemmagym med matta på golv.
Stort helkaklat badrum med TT/TM och tvättbänk med förvaring ovan. Toalett, kommod med handfat och spegel. Badkar med 1/2 glasad duschvägg, spottar i tak och golvvärme(el). Den svängda trappan tar oss till bostadens sociala ytor.

Trapphuset öppnar upp mot kombinerat kök/vardagsrum med stora fönsterpartier mot entrésidan. Härlig köksö med förvaring och barstolar. Direktaccess till balkong med morgonsol. Här avnjuts frukosten varma sommardagar. Välutrustat kök med spis med induktionshäll, mikro, diskmaskin, kyl och frys. Kaklat ovan bänkskiva i trä. Fina spröjsade luckor ger en hemtrevlig känsla. Sovrum/arbetsrum med fönster mot trädgårdssidan. Direkt till höger från trappan sett finns en utgång till solig uppvuxen trädgård mot lummig skogsdunge. Rymlig insynsskyddad altan med markis som skapar ett uterum för umgänge. Barnen leker i trädgården, villakänslan är total.
Helkaklat badrum med toalett, dusch, handdukstork och handfat. Litet fönster släpper in ljus. Den ultimata familjebostaden.

Byggnad

Typ av byggnad 2 plans parhus
Boarea 117.5 kvm
Byggnadsår 1991
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX-aggregat, mekanisk till- och frånluft
Övrigt om byggnaden Brf Kullasund består av 65 lägenheter samt 1 lokal fördelade på 2 st flerfamiljshus och ett antal parhus. Se www.kullasund.se

Energideklaration

Utförd Ja, 2019-06-27
Primärenergital 173

Ekonomi

Lägenhetsnummer 261-261-001-04106
Avgift 6091 kr/mån
Kommentar till avgiften I månadsavgiften ingår p-plats i garage, kallvatten och värme. Vattenavgift schablon 360 kr/mån tillkommer.
Elförbrukning 4 080 kWh/år
Driftkostnad 17 040 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 4 320 kr
  • Försäkring: 3 120 kr
  • Hushållsström: 9 600 kr

Kabel TV: Fastigheten är ansluten till Telia. Bredband: Bredband finns i alla bostäder fritt val av operatör.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,799107%
Andel av årsavgift 1,78146%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 615 373 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är 615373 kr enligt bostadsrättsföreningens årsredovisning för räkenskapsåret 2021.

Förening

Föreningsnamn Brf Kullasund i Vaxholm
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716420-4096
Gatuadress Kullasundsvägen 39
Postnummer 18537
Ort VAXHOLM
Epostadress infokullasund@telia.com
Hemsida http://www.kullasund.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Föreningens ekonomi Föreningen diskuterar en avgiftshöjning om 2% innan sommaren 2023. Man diskuterar även en höjning av debiteringen för varmvatten. Kontrollerat med föreningen 20221219
Antal lägenheter 65
Parkering Garage och P-plats: Varje bostad har en tillhörande p-plats antingen i garaget eller ute.
Tv och bredband Fastigheten är ansluten till Telia
Gemensamma utrymmen Tvättstuga, cykelrum, soprum och övernattningsrum. Tvättstugan får endast nyttjas av flerfamiljshusen.
Övrigt Bredband finns i alla lägenheter fritt val av operatör.
Överlåtelseavgift: Föreningen/förvaltaren tar ut 2,5% av prisbasbeloppet som debiteras säljaren
Pantsättningsavgift:Föreningen/förvaltaren tar ut 1% av prisbasbeloppet.

Övrigt

Vägbeskrivning Sväng av E18 mot Vaxholm, följ vägen över Vaxholmsbron och sväng första höger mot Eriksö, tag höger vid korsningen och tag sedan andra höger in på Kulladalsvägen, sedan första höger in på Kullasundsvägen. Ta trappan upp. Huset ligger som 3e hus på vänster sida. Följ våra skyltar.
Allmänt om bostaden Renoveringar som har gjorts under de senaste två åren av nuvarande ägare: Målning väggar övre plan, målning väggar sovrum nedre plan, nytt kakel kök, spotlights hall nedre plan och kök, ny tvättmaskin (2021), ny disk (2022).
Parkering Varje bostad har en tillhörande p-plats i garage eller ute.
Balkong/uteplats Generös uteplats på entrésidan med morgonsol. Balkong 1 tr upp med morgonsol. Stor Insynsskyddad uteplats med eftermiddags och kvällssol som inbjuder till middagar med vänner.

Dokument

Området

Kullasund är ett mysigt litet område nära infarten till Vaxholm. Området består främst av parhus och flerfamiljshus med gemensam badbrygga, självständiga båtklubbar och lekplats. Grannområdet Eriksö finns på bekvämt avstånd med mycket för den friluftsintresserade; camping, badplats, minigolf, lekplats, kanotuthyrning, elljusspår och stor sandstrand. Vaxholm är idag en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. Vacker natur, småstadskänsla, goda möjligheter till bad och båtliv och bra kommunikationer till Stockholms innerstad är några av anledningarna till att så många vill bo i Vaxholm. På Vaxön finner vi stadskärnan med gott om restauranger, caféer och små butiker. Här är det härligt att strosa omkring och ta en glass på kajen. Här njuter man av livet. Vaxholmsbåtarna tar er in till strömkajen eller längre ut i skärgården.

Närområde

I närområdet finns skolor, förskolor, restauranger och sportanläggning. I centrala Vaxholm finns restauranger, butiker, Systembolaget, apotek, caféer mm.

Kommunikation

Från Eriksövägen går bussen 670 lokalt i Vaxholm och en gång i kvarten till Tekniska Högskolan.