Visningar

Söndag 10 Mars KL: 11:30 - 12:00 Varmt välkomna på visning. Föranmäl gärna på vår hemsida eller ring mäklaren Maila Manitski 073-984 07 90. Boka
Boka visning
  • Dela via:
Vaxholm Kullaskogen, VAXHOLM

Kullaskogsvägen 9

Äntligen finns möjligheten att förvärva denna lilla pärla om ca 40 m2 med ett högt fritt läge i populära Kullaskogen. Lägenheten är i toppskick, bara att flytta in. Välutrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Den stilfulla köksinredningen ger bostaden en härlig känsla. Fransk balkong mot föreningens grönskande innergård. Morgon och förmiddagssol i stora rummet och eftermiddagssol i sovrummet. Ljusflödet är fint. Bra planerat kompakt sovrum med plats för dubbelsäng, två garderober och smart lösning för hemmakontoret. Badrummet ger hotellkänsla med sin lyxiga inredning. Här finns även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Den perfekta lilla lägenheten. Möjlighet finns att hyra parkeringsplats på gården. Källarförråd, tvättstuga och träningsrum finns i huset. Skärgården finns nära. Här är det lätt att bo.
I närområdet finns skola, förskola, Restaurang Flow, Eriksö med padelbanor, höghöjdsbanor, bad, motionsslinga, utegym mm. samt även bussar till Vaxholms stadskärna och in till Stockholm.
För mer information kontakta mäklaren Maila Manitski 073-984 07 90

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 40 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3269 kr/mån
Rum 2
Våning 2 av 2
Hiss Ja
Byggnadsår 1983
Pris 1 795 000 kr

Ansvarig mäklare
Maila Manitski
Reg. Fastighetsmäklare
0739-84 07 90
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Pärla i toppskick med hiss och möjlig parkeringsplats

Helikoptervy

Välkommen hem
Välkommen hem
Grillplats
Grillplats
Mysig gård
Mysig gård
Närliggande lekplats
Närliggande lekplats
Sommarbad
Sommarbad
Badet Eriksö
Badet Eriksö
Padelbana Eriksö
Padelbana Eriksö
Fotbollsplan
Fotbollsplan
Söderfjärdsskolan
Söderfjärdsskolan
Campus kronängsskolan
Campus kronängsskolan
Hotellet och kastellet
Hotellet och kastellet
Mysig butik
Mysig butik
Hembygdsgården
Hembygdsgården

Planritning

Planritning
Planritning
Maila Manitski

Maila Manitski

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Kullaskogsvägen 9

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 40 kvm. Säljarens information Enligt förvaltaren är boarean 39,8 kvm. Antal rum ej angett 1,5 eller 2.
Hiss Ja, Hissen tar er enkelt från källaren med förrådet till plan 1 med tvättstugan och plan 2 till bostaden
Våning 2 av 2

Välkomnande hall med plats för avhängning. Slipbart massivt ekgolv i hall och vardagsrum/kök ger en härlig känsla till bostaden. Industrivägg i glas mot vardagsrummet ger en avskärmningsmöjlighet. Badrummet är något utöver det vanliga, en lyx i vardagen. Stora marmorerade keramikplattor från Italien, golvvärme, handdukstork, duschhörna med takdusch, kommod med spegelskåp ovan, vägghängd wc samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare.
Vardagsrum med öppen planlösning mot smakfullt kök i vinkel med spishäll, fläkt, integrerad diskmaskin, ho nedsänkt i stenskiva, kaklat ovan bänk. Gott om arbetsyta och förvaring. Separat sektion med ugn, mikrovågsugn, kyl och frys.
Vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Stora fönsterpartier och fransk balkong mot sydost ger ett fint ljus morgon och förmiddag. Sovrummet vetter mot sydväst. Här finns plats för dubbelsäng om man så önskar. Två garderober och en smart lösning för hemmakontoret. Den ultimata bostaden.

Byggnad

Boarea 40 kvm
Byggnadsår 1983
Uppvärmning Fjärrvärme
Övrigt om byggnaden 2022 Reparation samt målning av samtliga fönster. Hissrenovering planeras.
Övriga byggnader Gemensamma uteplatser utanför port 9 samt söder om parkeringen, gemensam stuga på gården att låna vid önskemål, cykelförråd och soprum samt tvättstugor i varje hus.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja, 2020-03-19
Primärenergital 159

Ekonomi

Lägenhetsnummer 4311
Pris 1 795 000 kr
Avgift 3269 kr/mån
Kommentar till avgiften I månadsavgiften ingår värme, vatten, varmvatten, förråd, basutbud kabel-tv, tvättstuga samt föreningsdrift.
Driftkostnad 4 920 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 320 kr
  • Hushållsström: 3 600 kr

Bredbandsavgift tillkommer.

Andel i förening 1,45981%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 173 732 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är 173 732 kr enligt bostadsrättsföreningens senaste årsredovisning för räkenskapsåret 2022.

Förening

Föreningsnamn BRF Kullaskogen
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716418-2201
Gatuadress Kullaskogsvägen 5
Postnummer 18537
Ort VAXHOLM
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen omfattar 46 lägenheter om totalt 2932 kvm, fördelat över 4 byggnader med adress Kullaskogsvägen 3-9. Brf Kullaskogen är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen har 38 parkeringsplatser.
Lån per kvm bostadsrättsyta är 4578 kr.
Föreningens ekonomi Avgiftshöjning med 10 % gjordes i årsskiftet 23/24. Inga fler avgiftsförändringar är planerade. Kontrollerat med föreningen 20240122.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 46
Renoveringar För närvarande pågår fönsterrenovering i husen.
Parkering Föreningen har 38 parkeringsplatser.
Bilplats 1: P-plats utan eluttag. Avgift 100 kr/mån
Bilplats 2: P-plats med eluttag. Avgift 200 kr/mån.
Separat kö, P-plats finns i dagsläget- kontrollerat med föreningen 20240122.
Föreningen har två gästparkeringsplatser.
Föreningen har för närvarande en laddstolpe- föreningen tittar på behovet löpande.
Tv och bredband Bredband via fiber, lägenhetsinnehavaren tecknar eget avtal.(Telia öppen fiber) KabelTv- basutbud ingår i avgiften.
Överlåtelseavgift 1433 kr
Pantsättningsavgift 573 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Föreningen har gemensamma uteplatser, gemensam stuga på gården, lekplats, cykelförråd och tvättstugor i varje hus.

Övrigt

Allmänt om bostaden Lägenheten totalrenoverades 2019.
Nuvarande ägare har målat sovrummet, satt upp en fondvägg med fingerpanel i sovrummet, byggt en arbetsplats i sovrummet samt satt upp industriväggen mellan hall och vardagsrum.
Balkong Gemensamma uteplatser finns

Dokument

Området

Kullaskog är ett mysigt litet område nära infarten till Vaxholm. Området ligger med omedelbar närhet till vattnet. Här finns självständiga båtklubbar, badbryggor och lekplats. Grannområdet Eriksö finns på bekvämt avstånd med mycket för den friluftsintresserade; camping, badplats, minigolf, lekplats, kanotuthyrning, elljusspår och stor sandstrand. Vaxholm är idag en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. Vacker natur, småstadskänsla, goda möjligheter till bad och båtliv och bra kommunikationer till Stockholms innerstad är några av anledningarna till att så många vill bo i Vaxholm. På Vaxön finner vi stadskärnan med gott om restauranger, caféer och små butiker. Här är det härligt att strosa omkring och ta en glass på kajen. Här njuter man av livet. Vaxholmsbåtarna tar er in till strömkajen eller längre ut i skärgården.

Närområde

I närområdet finns skolor, förskolor, restauranger och sportanläggning. I centrala Vaxholm finns restauranger, butiker, Systembolaget, apotek, caféer mm.

Kommunikation

Från Eriksövägen går bussen 670 lokalt i Vaxholm och regelbundet till Tekniska Högskolan.

Räkna på ditt nya boende