VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Resarö, Vaxholm

Gruvvägen 3

Längtar ni efter att bygga drömbostaden på Resarö med magisk utsikt över Trälhavet, då har ni möjlighet att förvärva denna högt och lugnt belägna tomt om 2116 m2 på Isterberget med närhet till Ytterby gruva. Fastigheten har en generös byggrätt enligt detaljplan 385. Förberett med kabelschakt för vatten, avlopp, el och fiber under den anlagda infartsvägen. Anläggningsavgiften för kommunalt V/A är betald. En av få obebyggda tomter som finns kvar i området.
Förrådsbyggnad finns på fastigheten. Tomten ligger soligt och avskilt - "Det enda som stör friden är Vaxholmsbåten som lägger ut från bryggan". Här tar man gärna en promenad innan frukost och varför inte ett morgondopp. Barnen promenerar eller tar cyklarna till skolan genom skogen. Tennis spelas vid Paviljongen.

Natursköna Resarö mitt i skärgården ca 30 km från Stockholm city. Här finns blandad permanent- och fritidsbebyggelse, en omtyckt ICA butik, Resarö skola F - årskurs 6 samt förskolor, bra kommunikation med buss, tennisbanor, bad och stora strövområden.

Isterbergets tomtägarförening förvaltar en småbåtsbrygga i närheten och ett litet hus med bastu, uteplats och badstrand vid Ytterby brygga. Välkomna hem till skärgården.

Enligt gällande detaljplan DP 385 gäller följande: Största tillåtna byggnadsarea för huvudbyggnad i två plan är totalt 8% av fastighetens landarea dock högst 160 m2. Största tillåtna byggnadsarea för komplementbyggnad och uthus är totalt 4% av fastighetens landarea dock högst 80 m2. Största tillåtna byggnadsarea för enskild komplementbyggnad är högst 50m2. Hösta byggnadshöjd är 6,5 meter för huvudbyggnad. Länk till detaljplan finns.

För privata visningar kontakta mäklaren Maila Manitski 073-984 07 90. Varmt välkomna.

Information

Bostadstyp Tomt
Upplåtelseform Friköpt
Tomt 2116 kvm
Pris 6 900 000 kr

Ansvarig mäklare
Maila Manitski
Reg. Fastighetsmäklare
0739-84 07 90
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Välkommen till Resarös Gräddhylla

Drönarvy

Härlig Naturtomt Bygg drömhuset Mitt i skärgården Magiskt läge Skärgårdsdrömmen Fastighetskarta Paviljongen Tennisbana Bad Midsommar Skärgård Överbybadet Sommaräng Krusbär Gamla Ångbåtsbryggan

Härlig Naturtomt
Härlig Naturtomt
Bygg drömhuset
Bygg drömhuset
Mitt i skärgården
Mitt i skärgården
Magiskt läge
Magiskt läge
Skärgårdsdrömmen
Skärgårdsdrömmen
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Paviljongen
Paviljongen
Tennisbana
Tennisbana
Bad
Bad
Midsommar
Midsommar
Skärgård
Skärgård
Överbybadet
Överbybadet
Sommaräng
Sommaräng
Krusbär
Krusbär
Gamla Ångbåtsbryggan
Gamla Ångbåtsbryggan
Maila Manitski

Maila Manitski

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Gruvvägen 3

Bostadsfakta

Ekonomi

Pris 6 900 000 kr
Taxeringsvärde 2 013 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusmark: 2 013 000 kr
Typkod 210, Småhusenhet, tomtmark
Fastighetsskatt 20 130 kr

Tomt

Tomtarea 2116 kvm
Tomttyp Naturtomt
Parkering Infarten till fastigheten är färdigställd på servitut över grannfastigheten. Inväntar slutbesked. Parkeringsyta finns.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Vaxholm Ytterby GA:2 ändamål: Vägar
Förmån: Officialservitut Avlopp, 0187-2019/8.3
Förmån: Officialservitut Vattenledning, 0187-2019/8.2
Förmån: Officialservitut Väg, 0187-2019/8.1

Planbestämmelser Detaljplan Fornlämning (1 st)
Vatten & avlopp Vatten saknas. Avlopp saknas Anläggningsavgiften för kommunalt V/A är betald. I avgiften som är betald så är en lägenhetsavgift inkluderad dvs. det är betalt för en bostadsenhet på fastigheten även om den idag är obebyggd.(uppgift kontrollerad med Roslagsvatten).
Vatten, avlopp och fiber är framdraget till tomtgräns.

Övrigt

Vägbeskrivning Ta höger vid Ica och följ vägen längs med kusten uppför Isterberget. Högst upp på Isterbergsvägen tar ni vänster upp på Fältspatsvägen. Kör 100 meter upp för backen och ta sedan vänster in på Gruvvägen. Följ vägen längst in till vändplan. Följ skyltarna.

Dokument

Området

Isterberget, Resarös Gräddhylla. Äldre skärgårdsvillor samsas med fritidshus och moderna nybyggen på denna populära del av Resarö. Utsikten från Isterberget är storslagen. Resarö, en av Vaxholms största öar, belägen i norra delen av Vaxholms kommun. Hit kommer man lätt då bilväg finns till fastlandet. Flera badstränder och båtklubbar finns runtom på ön, havet är alltid nära. Stora strövområden finns på Killingen, skärgårdsidyllen är total. Den allmänna stranden ligger vid Badviken på Överby. Vid Paviljongen i Ytterby finns två tennisbanor och ett vincafé sommartid. Här samlas Resaröbona runt Midsommarstången. Vaxholm är idag en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. Vacker natur, småstadskänsla, goda möjligheter till bad och båtliv och bra kommunikationer till Stockholms innerstad är några av anledningarna till att så många vill bo i Vaxholm. På Vaxön finner vi stadskärnan med gott om restauranger, caféer och små butiker. Här är det härligt att strosa omkring och ta en glass på kajen. Här njuter man av livet. Vaxholmsbåtarna tar er in till strömkajen eller längre ut i skärgården.

Närområde

ICA, Resarö skola och förskola ligger centralt på Resarö och på Överby finns en modern förskola med 6 avdelningar.

Kommunikation

Buss trafikerar Vaxholm- Tekniska Högskolan via Engarn/Resarö. Direktbuss Resarö/Humlegården i rusningstrafik,

Parkering

Infarten till fastigheten är färdigställd på servitut över grannfastigheten. Inväntar slutbesked. Parkeringsyta finns.

Räkna på ditt nya boende