Visningar

Boka visning
Hagen, Västra Frölunda

Lunnefågelgången 21

Varmt välkommen till denna trivsamma familjeidyll i populära Carnegie Äng. Välplanerade kvadratmetrar i tre plan med flertalet sovrum och härliga sociala ytor. Baksidan är privat och inbjudande med stor altan och grönytor för barnens lek och familjens sammankomster. Här erbjuds du även en rymlig balkong som nås från ett av sovrummen. Närheten till lekplats, flertalet skolor och förskolor samt mataffär runt knuten innebär ett bekvämt och bra boende i ett eftertraktat område. Hoppar du på cykeln når du Hinsholmens småbåtshamn och Saltholmens härliga bad på bara några minuter. Utmärkta kommunikationer med täta turer tar dig enkelt till både Göteborgs innerstad och Frölunda Torg stora serviceutbud.

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea 174 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 7 varav 4 sovrum
Tomt 168.4 kvm
Byggnadsår 1979
Pris 7 650 000 kr

Ansvarig mäklare
Jimmy Thorén
Reg. Fastighetsmäklare
0730-36 26 06
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Planritning

Jimmy Thorén

Jimmy Thorén

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Lunnefågelgången 21

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 7 varav 4 sovrum
Boarea 174 kvm. taxeringsinformation

Byggnad

Typ av byggnad Radhus
Fastighet Älvsborg 324:58
Boarea 174 kvm
Byggnadsår 1979
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Betong
Fasad Trä
Fönster 3-glas & 2+1 glas
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Direkt El med luft / luft värmepump
Ventilation Ftx

Rum

Hall

Välkommen, häng av dig jackan och stig in! Här välkomnas du av en rymlig hall med plats för både avhängning och skohylla. Väggarna är målade i grått och på golvet ligger parkett.

Kök

Mysigt kök i vinkel med gott om förvaringsmöjligheter i både skåp och lådor. Luckor i både träfärg och vitt ger ett sobert intryck och de mörka arbetsbänkarna och golvet i samma ton bryter snyggt av mot de vita väggarna. Matplatsen i köket har en trevlig placering vid fönstret. Maskinparken består av kyl och frys i fullhöjd, vinkyl, ugn och mikro/varmluftsugn i arbetshöjd samt spishäll med ovansittande fläktkåpa. Här finns även diskmaskin för att underlätta vardagen.

Vardagsrum

Det rymliga vardagsrummet har stora fönsterpartier vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Här har du även utgång till den insynsskyddade altanen som ansluter mysigt mot naturen. I vardagsrummet finns plats för både den stora soffgruppen samt matsalsbordet där både familj och vänner kan samlas under trevliga stunder. Vacker parkett i holländskt mönster och vita väggar ger en bra inredningsbas.

Uteplats

När du stiger ut från vardagsrummet möts du av den trivsamma trädgården, inramad och insynsskyddad med hjälp av vackert trästaket. Här har du både en altan och gräsmatta där både föräldrarnas bjudningar och barnens lek kan samsas.

Sovrum

Samtliga sovrum har plats för både dubbelsäng och övrigt möblemang. Förvaringsmöjligheter i garderobslösningar.

Balkong

Kan detta bli platsen där du både börjar och avslutar din dag, Frukost med en kopp kaffe och favoritboken eller kvällste med favoritpodden. Plats finns för både utemöbler och blomster.

Allrum

På plan tre finns det stora allrummet, öppet till nock med vackra takbjälkar ger härlig rymd och trivsam atmosfär. Klassiskt vita väggar och trägolv ger dig möjlighet att inreda efter eget tycke och smak.

Badrum

Två helkaklade badrum. Det ena med vita kaklade väggar samt stora svarta klinkerplattor på golvet, fråntaget mindre klinker vid det svarta badkaret. Även handfatets stora kommod går i svart, både snyggt och stilrent. Här finns även fönster som släpper in ljus och ger möjlighet att vädra.

Ytterligare badrum inrett med wc, handfat samt dusch bakom glasväggar. Här går färgskalan i rödbrunt och golvets vackra klinker matchar fint med de ljusa kakelväggarna och bården i samma ton.

Energideklaration

Utförd Ja, 2022-09-09

Ekonomi

Pris 7 650 000 kr
Taxeringsvärde 4 664 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusmark: 2 308 000 kr
  • Småhusbyggnad: 2 356 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 2 356 000 kr
Värdeår 1979
Summa inteckningar 4 674 000 kr
Fastighetsskatt 8 874 kr
Driftkostnad 34 471 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 11 915 kr
  • Försäkring: 6 500 kr
  • Väg/samfällighetsavgift: 16 056 kr

I samfällighetsavgift inkluderas garage, kabel-tv och viss del VA. Uppvärmningskostnad inkluderar även hushållsel.

Tomt

Tomtarea 168.4 kvm

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Göteborg Älvsborg GA:66 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Göteborg Älvsborg GA:67 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Göteborg Älvsborg GA:98 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning

Planbestämmelser Stadsplan

Dokument

Området

Sekelskiftesvillor med sällskap av funkishus, kedje- och radhusområden samt moderna villor. Här finns all den service och komfort man kan önska sig utan att för ett ögonblick behöva kompromissa med en omedelbar närhet till skärgårdens saltstänkta klippor och doften av öppet hav.

Närområde

Mataffär i närområdet och bara några minuter bort finns Frölunda Torg med sitt stora utbud av både butiker och restauranger.

Kommunikation

Utmärkta kommunikationer i form av spårvagn som ringlar genom Hagen och Långedrag mot både Frölunda Torg och Göteborgs centrala delar.

Övrigt

Hagenplan, mitt i området erbjuder ytor för bollträning och i Långedrag finns såväl roddklubb som segelklubbar och på Redegatan ligger Påvelunds gym och motionscenter. För den båtintresserade finns Nya Varvet, Tånguddens och Hinsholmskilens småbåtshamn.

Räkna på ditt nya boende