Visningar

Söndag 26 Maj KL: 13:00 - 13:30 Anmäl dig gärna på mohv.se Boka
Boka visning
  • Dela via:
Västerhaninge, VÄSTERHANINGE

Skarplöts Allé 5D

ANMÄLAN KRÄVS FÖR VISNING!

Varmt välkomna till denna helt fantastiska omgjorda 3a! Original planritning är detta en 4a på 81 kvm. Säljaren kan vid önskemål se till att väggen i vardagsrummet sätts upp för ett till sovrum. Då kan du själv bestämma vart väggen ska sättas upp beroende på hur stort du vill att rummet ska vara. Missa inte den alternativa planlösningen!

Vill du bort ifrån flerfamiljshus och få den där trevliga radhuskänslan? Missa då inte denna pärla!

Lägenheterna på Skarplöts Allé i Västerhaninge är en charmiga och som lockar med sin avkopplande atmosfär och vackra omgivningar. Här bor du nära naturen med skog och sjöar i närheten, samtidigt som du har enkel tillgång till stadens alla bekvämligheter. Bostäderna i Skarplöts Allé erbjuder en hög standard med moderna faciliteter och många har tillgång till egen uteplats eller balkong. Det är en oas för den som söker en lugn och harmonisk livsstil, samtidigt som du har nära till storstadens puls.

* Ingår värme, vatten, parkering med el-stolpe, bredband 250/250 Mbit, digital-TV och bostadsrättstillägg via Trygg Hansa
* Du slipper spring i trapphus
* Ljusgrått och fint kök med moderna och högkvalitativa vitvaror
* Egen parkeringsplats DIREKT vid inflytt
* Stabil och bra förening
* Stor balkong med mycket sol

Flerfamiljshus i två plan, egen entré och mycket välskötta gårdar med fruktträd och vackra planteringar är något som förhöjer den gemytliga känslan. Du har dessutom lekplats precis utanför. Ljus och rymlig gavel 3:a med generösa fönsterpartier i tre väderstreck samt en balkong i söderläge där solen kan avnjuta hela dagen.

Lägenheten fördelar sig över hela 81 m2 med två sovrum, stort badrum med egen maskinpark, ljusgrått kök med dubbla kyl/frys och vardagsrum i en öppen planlösning, vilket bjuder på stora sociala ytor att umgås på med familj och vänner. Lekplatsen ser du bekvämt ifrån balkongen och vardagsrummet.

Genomgående tidlösa och stilrena materialval med bland annat fint ekparkettgolv. Till varje lägenhet hör en p-plats. Har man gäster på besök så finns det ett flertal besöksparkeringar.

Säljaren kan vid överenskommelse se till att väggen i vardagsrummet sätts upp.

Här bor man med direkt närhet till förskolor/skola, matbutik, natur med vackra promenadstråk, ridskola och flera golfbanor. Till Västerhaninge C tar ni er smidigt med bussen som ligger ca 250 m från Skarplöts allé. Här går även bussen till Årsta havsbad som sommartid bjuder på riktig sommaridyll med badstränder, aktiviteter och båtfärjor ut i skärgården.

Kontakta ansvarig mäklare Solomon Tumizghi på MOHV för mer information 073 666 4992, för denna vill du definitivt inte missa på!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 81 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 6035 kr/mån
Rum 4 varav 2-3 sovrum
Våning 2 av 2
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 2012
Pris 2 395 000 kr

Ansvarig mäklare
Solomon Tumizghi
Reg. Fastighetsmäklare
0736-66 49 92
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Säljarens egna bilder
Säljarens egna bilder
Säljarens egna bilder
Säljarens egna bilder
Säljarens egna bilder
Säljarens egna bilder

Planritning

Alternativ planlösning
Alternativ planlösning

Alternativ planlösning
Alternativ planlösning
Solomon Tumizghi

Solomon Tumizghi

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Skarplöts Allé 5D

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4 varav 2-3 sovrum
Boarea 81 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 2 av 2, En trappa upp till vån 2/2

Byggnad

Typ av byggnad 2 planshus
Boarea 81 kvm
Byggnadsår 2012
Fönster 3-glas
Ventilation Telia
Bredband T

Rum

Vardagsrum

Ljust med golv av ekparkett och mycket ljusinsläpp.

Kök

Ljusgrått Kök från Ikea med moderna vitvaror.

Sovrum

Sovrum i två väderstreck med skogen som närmaste granne.

Badrum

Dusch med glasparti och tvättmöjligheter.

Sovrum

Mindre sovrum som passar bra för barn.

Balkong

Stor balkong i bästa solläget.

Energideklaration

Utförd Ja

Ekonomi

Lägenhetsnummer E04
Pris 2 395 000 kr
Avgift 6035 kr/mån
Kommentar till avgiften I månadsavgiften ingår värme, vatten, parkering med el-stolpe, bredband 250/250 Mbit, digital-TV och telefoni via Telia. Bostadsrättsförsäkringen ( Bostadsrättstillägg) ingår i avgiften och är tecknad via Trygg-Hansa
Driftkostnad 3 600 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 3 600 kr

Andel av årsavgift 2,86397%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 773 000 kr

Förening

Föreningsnamn BRF BoKlok Blåklockan
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769617-1920
Gatuadress skarplöts allé 9
Epostadress styrelsen@boklokblaklockan.se
Hemsida https://boklokblaklockan.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen I BoKlok-konceptet ingår att de boende i området själva ansvarar för all skötsel och underhåll av föreningen. Detta gäller samtliga medlemmar, oavsett om man bor på över- eller nedervåning. För att vi ska kunna fortsätta bo billigt och bra så krävs det att vi alla hjälps åt.

Sommartid ska gräsmattorna klippas minst en gång i veckan, ju oftare desto lättare går det. För att våra häckar och planteringar ska kunna växa bra är det viktigt att vi håller efter och rensar bort ogräset som finns. Även grusgångarna behöver rensas från ogräs och kantskäras så att de inte växer igen. Vintertid ska gångar, trädäck, loftgångar och trappor skottas och sandas vid behov så att det går att komma fram säkert.

Brf BoKlok Blåklockan är en bostadsrättsförening naturskönt beläget på Skarplöts allé i utkanten av Västerhaninge. Husen stod klara våren 2012. I föreningen finns 42 lägenheter, 14 st tvåor (52 kvm), 14 st treor (69 kvm) och 14 st fyror (81 kvm).

BoKlok är ett koncept utvecklat av Skanska och IKEA med moderna, trivsamma och välplanerade lägenheter med villakänsla i ett litet och tryggt kvarter. Lägenheterna är ljusa, de har högt till tak, öppna planlösningar och stora fönster. Bor du på bottenplan har du egen altan och uteplats, på ovanvåningen kan du njuta av balkong. Vill du läsa mer om BoKlok-konceptet besök BoKloks hemsida.

För att hålla nere månadsavgiften så läggs mycket av ansvaret för skötsel, t.ex. trädgårdsvård och snöskottning, på medlemmarna själva. I månadsavgiften ingår värme, vatten, parkering med el-stolpe, bredband 250/250 Mbit, digital-TV och telefoni via Telia
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 42

Övrigt

Parkering Alla medlemmar har sin egna plats.

Dokument

Området

I Västerhaninge finns flertalet bostadsområden. Utbyggnad av dessa har skett från 60-talet fram till mitten av 80-talet. Det finns både bostadsrätter, hyresrätter och flera områden med villor och grupphus. De äldsta är från mitten av 40-talet. Flera områden är också under uppförande med både villor och bostadsrätter. Västerhaninge Centrum är beläget vid pendeltågstationen. Här finns matbutik, flera banker, apotek, bibliotek, systembolag m.m. Folktandvård, vårdcentral och gym finns också. I bostadsområdena finns också flera närbutiker. I Västerhaninge finns ett flertal skolor för alla stadier och flera förskolor. Ett sjukhem (långvård) finns också. Järnvägen Nynäshamn-Stockholm passerar Västerhaninge, som har en egen pendeltågstation nära centrum. Det går ca 4 tåg i timmen mot Stockholm och mot Nynäshamn. Station finns även i Krigslida. I anslutning till stationen i Västerhaninge centrum finns en bussterminal. Ett flertal busslinjer trafikerar bussterminalen. Vid stationen finns även en infartsparkering och taxistation. Restiden med tåg till Stockholm eller Nynäshamn är ca 30 minuter.

Räkna på ditt nya boende