Budgivning pågår

Senaste bud:
1 595 000 kr

VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Västerhaninge-Ribby, VÄSTERHANINGE

Huggarvägen 46

Välkommen till denna stambytta och välrenoverade 3:a om 78 kvm i stabila Brf Berget i Västerhaninge.
Här erbjuds ett boende för den som ställer höga krav på standard och uppskattar generösa, öppna ytor. Bostaden har ett fräscht kök med öppen planlösning, två sovrum. Ljust vardagsrum med balkong mot innergård. Här bor du i en omtyckt förening med närhet till det mesta.

Skola och förskola finns på ca 3-5 minuters promenadavstånd. Natur runt husknuten! På bekvämt promenadavstånd från bostaden finns Coop närbutik samt en kvarterskrog.
Här finns även busshållplats med bussar till Västerhaninge station och Årsta Slott. Västerhaninge Centrum är beläget ca 2 km från bostaden och erbjuder en härlig småstadskänsla med butiker, restauranger, banker, vårdcentral och Systembolag.

Järnvägen Nynäshamn-Stockholm passerar Västerhaninge, som har en egen pendeltågstation nära centrum. Det går ca 4 tåg i timmen mot Stockholm och mot Nynäshamn. Station finns även i Krigslida. I anslutning till stationen i Västerhaninge centrum finns en bussterminal. Ett flertal busslijer trafikerar bussterminalen. Vid stationen finns även en infartsparkering och taxistation. Restiden med tåg till Stockholm eller Nynäshamn är ca 30 minuter. Motorvägen till Stockholm passerar strax utanför området.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 78 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5841 kr/mån
Rum 3
Våning 1 av 2
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1971
Pris 1 595 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Jannica Johansson
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare
0725-55 02 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Sara Blomgren
Reg. Fastighetsmäklare
0705-55 01 38
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Planritning

Jannica Johansson

Jannica Johansson

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Huggarvägen 46

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 78 kvm.
Hiss Nej

FRÄSCHT BADRUM - STAMBYTT 2017

NYA GOLV I HELA LÄGENHETEN

FRÄSCHA YTSKIKT

TVÅ SOVRUM KAN GÖRAS TILL TRE SOVRUM

ÖPPEN PLANLÖSNING

ENTRÉ
Vi kliver in i bostaden och sätter fötterna på ett ljust klinkergolv. Plats för klädavhängning finns direkt till vänster.

ÖPPEN PLANLÖSNING KÖK & VARDAGSRUM MED BALKONG. (KAN DELAS AV OCH BLI ETT TREDJE SOVRUM)
Modernt kök med öppen planlösning, där ljusa skåpsluckor matchas med ekbänkskiva.
Flertalet lådor och skåp möjliggör goda fövaringslösningar med plats för diverse attiraljer. Maskinell utrustning från Siemens i form av kyl och frys , diskmaskin, glashäll, inbyggnadsugn och innbyggnadsmicro i arbetshöjd samt fläkt. Matplatsen invid köket rymmer ett stort bord och plats för stora dukningar. Från vardagsrummet nås bostadens mysiga balkongmot innergård. Klinker på golvet och genomgående ljusmålade väggar.

VARDAGSRUM
Stort och luftigt vardagsrum med gott om plats för soff- och tv-möblemang. Väggarna är ljusmålade och på golvet ligger parkett. Från vardagsrummet nås bostadens balkong.

SOVRUM 1
Stort sovrum med gott om plats för en stor dubbelsäng och extra förvaring. Goda förvaringsmöjligheter genom väl tilltagna garderober.
Då huset ligger på en höjd är bostadens sovrum fritt från insyn. Utsikt mot skog.

SOVRUM 2
Sovrum med plats för säng och byrå för bra förvaring. Även detta sovrum är fritt från insyn och har utsikten mot skogen.

BADRUM 1
Stambytt badrum 2017. Badrummet förses med dusch, handfat med kommod och vägghängd wc. Samt tvättmaskin Panasonic och en äldre torktumlare Bosch. Vitt kakel och grått klinker på golv. Värmegolv.

FÖRRÅD
Längst in i lägenheten finns ett förråd med samma golv som i övriga lägenheten. Gott om hyllplan.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 78 kvm
Byggnadsår 1971
Uppvärmning Fjärrvärme
Övrigt om byggnaden 2017 - STAMBYTE VILKET INNEBÄR ETT SUPERFRÄSCHT BADRUM

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2019-06-02
Primärenergital 141

Ekonomi

Lägenhetsnummer 99-2409-1-112-8
Pris 1 595 000 kr utgångspris
Avgift 5841 kr/mån
Kommentar till avgiften Ingår: uppvärmning, vatten, Tv basutbud. Kollektiv elanslutning, bostadsrättsinnehavaren betalar enbart för förbrukning.
Driftkostnad 3 500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 3 500 kr

Driftskostnaderna är individuella och kan variera beroende på avtal och förbrukning.

Andel i förening 0,36818%
Andel av årsavgift 0,36818%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 534 729 kr

Förening

Föreningsnamn HSB BRF Berget i Västerhaninge
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 712400-2390
Ort haninge
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen HSB Brf Berget i Västerhaninge äger fastigheterna Ribby 2:320 & Ribby 2:321 i Haninge kommun. Föreningen består av totalt 287 lägenheter och bildades 1970.

HSB sköter föreningens ekonomiska förvaltning.
Föreningens ekonomi Årsavgiften var oförändrad både 2021 och 2022. För mer information om föreningens ekonomi, se senaste årsredovisningen.
Äger föreningen marken Ja
Renoveringar Byte av tvättstugeutrustning år 2012 - 2015.
Balkongrenovering år 2013.
Garagerenovering år 2013 + 2021.
Stambyte år 2017 - 2018.
Målning trapphus år 2018.
Belysning år 2018.
Lekplatsrenovering 6 st år 2018 - 2019.
Radioatorventiler + stamventiler år 2021.
Radonmätning år 2022.
Takrenovering år 2022.
Frånluftsfläktar år 2022.
Parkering Garage finns med 73 bilplatser (400 kr/mån) och utomhus finns 75 platser med motorvärmare (300 kr/mån) samt 87 st utan motorvärmare (200 kr/mån). För motorcyklar finns 15 platser. (200 kr/mån) Gästparkering med 18 bilplatser. Det är tillåtet att parkera längs Huggarvägen 14-40 utan avgift kvällar, nätter och helger. Separat kö till p-platser och garage.
Tv och bredband Grundutbud genom kabel-tv från Comhem ingår i avgiften. Bredband finns via Telenor eller Comhem.
Överlåtelseavgift 1838 kr
Pantsättningsavgift 788 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Övrigt I en fristående byggnad finns 7 tvättstugor med vardera två tvättmaskiner, ett torkskåp och en torktumlare. Tvättstugorna får användas mellan 07.00-23.00. Varje tvättpass är fyra timmar. Tvättstugorna är nyrenoverade och håller hög standard.

Föreningen har en lokal som medlemmarna får nyttja mot en avgift på 100 kronor. Lokalen är lämplig för middagar, kalas, studiecirklar etc. I lokalen finns även övernattningsmöjlighet för en mindre summa per natt.

Föreningen kräver medlemskap i HSB. Vid köp deponeras 500 kr per köpare samt så skall köparen/köparna betala en medlemsavgift.

För ytterligare information om föreningen se: www.hsb.se/stockholm/brf/bergetivasterhaninge

Dokument

Området

I Västerhaninge finns flertalet bostadsområden. Utbyggnad av dessa har skett från 60-talet fram till mitten av 80-talet. Det finns både bostadsrätter, hyresrätter och flera områden med villor och grupphus. De äldsta är från mitten av 40-talet. Flera områden är också under uppförande med både villor och bostadsrätter. Västerhaninge Centrum är beläget vid pendeltågstationen. Här finns matbutik, flera banker, apotek, bibliotek, systembolag m.m. Folktandvård, vårdcentral och gym finns också. I bostadsområdena finns också flera närbutiker. I Västerhaninge finns ett flertal skolor för alla stadier och flera förskolor. Ett sjukhem (långvård) finns också. Järnvägen Nynäshamn-Stockholm passerar Västerhaninge, som har en egen pendeltågstation nära centrum. Det går ca 4 tåg i timmen mot Stockholm och mot Nynäshamn. Station finns även i Krigslida. I anslutning till stationen i Västerhaninge centrum finns en bussterminal. Ett flertal busslinjer trafikerar bussterminalen. Vid stationen finns även en infartsparkering och taxistation. Restiden med tåg till Stockholm eller Nynäshamn är ca 30 minuter.

Kommunikation

På drygt fem minuters gångavstånd från Huggarvägen finns busshållplatser som inom 5 min tar dig till bl a Västerhaninge Centrum.
En kort promenad till Västerhaninge centrum tar 15 minuter. Från Västerhaninge station går pendeltåg till Stockholm och Nynäshamn. Resan till Stockholm tar knappt 30 minuter och tågen går med kvartstrafik under rusningstid. Till Haninge centrum åker man buss eller tåg.. Restid med tåg är ca 5 minuter och med buss ca 12 minuter. Motorvägen till Stockholm passerar strax utanför området.

Räkna på ditt nya boende