Visningar

Söndag 28 Juli KL: 11:45 - 12:15 Öppen visning. Välkommen! Boka
Boka visning
  • Dela via:
Västerhaninge-Ribby, Västerhaninge

Floravägen 2B

Välkommen till Floravägen 2B i Västerhaninge – ett charmigt arkitekt ritat 2-planshus med modern design och hög funktionalitet. Kök och vardagsrum en trappa upp och på bottenplan tre fina sovrum, tvättstuga, relaxrum, bastu och bra med förvaring. Med totalt fem sovrum kan även den stora familjen få plats. Ett rymligt kök med öppna ytor mot vardagsrummet är perfekt för att ha stora sällskap vid olika högtider. Dom stora fönsterna släpper in rikligt med ljus och en fantastisk altan med utsikt över grönskande omgivningar, erbjuder detta hem både stil och komfort. Denna villa har även ett fristående garage vid sidan av huset.

Beläget i ett familjevänligt område med närhet till skolor, förskolor och natursköna promenadstråk, erbjuder Floravägen 2B en perfekt balans mellan lugn och bekvämlighet. Välkommen hem!

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea 167 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 6 varav 5 sovrum
Tomt 774 kvm
Byggnadsår 2005
Pris 5 595 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Jannica Johansson
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 02 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Elin Hultman
Reg. Fastighetsmäklare
0706-01 94 55
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Ett underbart och smart 2 -planshus med garage!

Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planritning

Jannica Johansson

Jannica Johansson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Floravägen 2B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 6 varav 5 sovrum
Boarea 167 kvm. taxeringsinformation

Välkommen till Floravägen 2B, en pärla i hjärtat av Västerhaninge! Detta charmiga 2-planshus erbjuder en unik kombination av modern design och funktionalitet, perfekt för den som söker ett bekvämt och stilfullt boende. Här finns hela fem sovrum, vilket gör detta hem idealiskt för den stora familjen eller för den som behöver extra utrymme.

Övre Plan – Ett Hem för Samvaro och Njutning

När du kliver in på övre plan möts du av ett rymligt och ljust kök, utrustat med högkvalitativa vitvaror och smakfulla materialval. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en inbjudande och social atmosfär, perfekt för både vardagsliv och festliga tillställningar. De generösa arbetsytorna gör det enkelt att förbereda såväl vardagsmiddagar som festmåltider.

Vardagsrummet har stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Här kan du njuta av mysiga kvällar framför TV:n eller bjuda in vänner och familj till trevliga sammankomster. Vardagsrummet leder ut till en imponerande altan, perfekt för grillkvällar, solbadande eller bara koppla av med en god bok och en kopp kaffe. Altanen bjuder på en härlig utsikt över den grönskande omgivningen och är en idealisk plats för att njuta av sommarens varma dagar.

På övre plan finns även två av husets fem sovrum samt ett stilfullt duschrum, vilket skapar en bekväm och privat avdelning för vila och återhämtning.

Nedre Plan – Avkoppling och Praktiska Utrymmen

Entrén ligger på nedre plan där du välkomnas in i en rymlig hall med högt till tak. Här hittar du tre av husets sovrum, perfekt för familjens yngre medlemmar eller som gästrum. På nedre plan finns även ett duschrum samt ett relaxrum med bastu, en lyxig oas för avkoppling efter en lång dag. Finns framdraget för att installera bubbelbadkar om så önskas.

Den separata tvättstugan är praktiskt belägen med ingång till ett förråd, vilket gör det enkelt att hålla ordning på tvätt och förvaring. För den bilintresserade finns ett garage vid sidan av huset, vilket ger trygg och bekväm förvaring för ditt fordon.

Perfekt Läge i Västerhaninge

Floravägen 2B är beläget i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till skolor, förskolor och natursköna promenadstråk. Bra kommunikationer gör det enkelt att pendla till Stockholm och andra närliggande områden, samtidigt som du kan njuta av det lugn och den trivsel som Västerhaninge erbjuder.

Ta tillfället i akt nu och upplev det bästa av två världar – en modern och bekväm bostad i en idyllisk miljö. Välkommen hem till Floravägen 2B!

Byggnad

Typ av byggnad Fristående 2-plans hus
Fastighet Ribby 1:76
Boarea 167 kvm
Byggnadsår 2005
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Stålstomme
Fasad Plåtfasad och sockelskivor
Fönster 2- och 3-glas isolerfönster
Tak Plåttak
Grundläggning Platta på mark
Uppvärmning Bergvärme (vattenburet system), el-golvvärme i hall och våtrum
Ventilation Mekanisk frånluft
Renoveringar - 2023 -Datorn/styrenheten är bytt i bergvärmepumpen samt servad - 2023 - Mekaniska frånluft motorn på taket är utbytt.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2020-03-18
Energikonsumtion 77 kWh/m2 år.
Primärenergital 123

Ekonomi

Pris 5 595 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 4 072 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusmark: 1 376 000 kr
  • Småhusbyggnad: 2 696 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 2 696 000 kr
Värdeår 2005
Summa inteckningar 4 245 750 kr
Fastighetsskatt 9 525 kr
Elförbrukning 16 204 kWh/år
Driftkostnad 49 392 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 14 956 kr
  • Renhållning: 2 636 kr
  • Hushållsström: 31 800 kr

Tomt

Tomtarea 774 kvm
Parkering Garage ca 45 kvm Plats för 2-3 bilar utanför garage

Servitut, planbestämmelser m.m.

Last: Officialservitut Vatten-Och Avloppsledning, 01-VÄS-1881.1

Planbestämmelser Stadsplan (1969-04-25)

Dokument

Området

Västerhaninge Centrum ligger bredvid pendeltågstationen och dess bussförbindelser. Här finns matvarubutiker, specialbutiker, banker, mäklare, apotek, bibliotek, torghandel (sommartid), djurklinik och systembolag. Järnvägen Nynäshamn-Stockholm passerar Västerhaninge, som har egen pendeltågstation, bredvid centrum. I Västerhaninge ligger ett flertal skolor och förskolor. Ribbyskolan ligger endast 5 minuters promenad från huset.

Kommunikation

I anslutning till stationen i Västerhaninge centrum finns en bussterminal. Ett flertal busslinjer trafikerar bussterminalen. Vid stationen finns även en infartsparkering och taxistation. Restiden med tåg till Stockholm eller Nynäshamn är ca 30 minuter.

Räkna på ditt nya boende