VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Västerhaninge - Åby, VÄSTERHANINGE

Åbylundsvägen 14

KOMMANDE FÖRSÄLJNING!

Välkommen till denna mycket fina 3:a i populärt område med natur och härliga strövområden direkt utanför dörren! Här bor du en trappa upp med egen ingång och stor balkong. Modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt 2 bra sovrum varav ett med klädkammare. Helkaklat fräscht duschrum och separat förråd. Ett mycket trivsamt och lugnt område!

Västerhaninge Centrum är beläget vid pendeltågstationen. Här finns matbutik, flera banker, apotek, bibliotek, systembolag m.m. Folktandvård, vårdcentral och gym finns också. I bostadsområdena finns också flera närbutiker. I Västerhaninge finns ett flertal skolor för alla stadier och flera förskolor. Ett sjukhem (långvård) finns också. Järnvägen Nynäshamn-Stockholm passerar Västerhaninge, som har en egen pendeltågstation nära centrum. Det går ca 4 tåg i timmen mot Stockholm och mot Nynäshamn. Station finns även i Krigslida. I anslutning till stationen i Västerhaninge centrum finns en bussterminal. Ett flertal busslijer trafikerar bussterminalen. Vid stationen finns även en infartsparkering och taxistation. Restiden med tåg till Stockholm eller Nynäshamn är ca 30 minuter.

Välkommen med din intresseanmälan till sofia.branting@mohv.se!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 75 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5379 kr/mån
Rum 3
Våning 2 av 2
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 2008
Pris

Ansvarig mäklare
Sofia Branting
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare
0705-55 38 69
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

STOR BALKONG I HÄRLIGT LÄGE - ÖPPEN PLANLÖSNING - GENOMGÅENDE FINT SKICK

sofia-branting-badge
sofia-branting-badge

Planritning

Sofia Branting

Sofia Branting

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Åbylundsvägen 14

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 75 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 2 av 2

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 75 kvm
Byggnadsår 2008
Uppvärmning Frånluftsvärmepump
Ventilation Mekanisk

Energideklaration

Utförd Ja, 2013-06-05
Primärenergital 81

Ekonomi

Lägenhetsnummer 2311078001-0203
Avgift 5379 kr/mån
Kommentar till avgiften Kallvatten och sophantering. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 230kr/mån för TV med kanalpaket lagom & bredband.
Driftkostnad 22 453 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 19 693 kr
  • Övrigt: 2 760 kr

Övrigt= kabel-tv och bredband. El/uppvärmning under samma post.

Andel i förening 4,86205%
Andel av årsavgift 5,07522%

Förening

Föreningsnamn Riksbyggen BRF Åby Ängar
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716421-2099
Gatuadress Åbylundsvägen
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Åby Ängar består av 5 st huskroppar i två plan med totalt 20 lägenheter. Husen uppfördes 2008. Inom föreningen finns det totalt 26 parkeringsplatser. Separat kö tillämpas. Till varje lägenheten ingår även ett separat förråd.
Antal lägenheter 20
Renoveringar Utfört underhåll:
2015 - Oljning av trappor mm.
2015 - Värmepumpskontroll
2015 - Tak
2015 - Huskropp utvändigt
2016 - Bostäder och markytor
2017/2018 - Huskropp utvändigt
2019/2020 - Installation värmepump
2019/2020 - Stamspolning
Parkering Antal p-platser 26 stycken.
Tv och bredband TV med kanalpaket Lagom och internet kostar 230 kr/mån. Föreningen har avtal med Telia gällande tv och internet. Bredband 100/100 Mbit/s.

Dokument

Området

I Västerhaninge finns flertalet bostadsområden. Utbyggnad av dessa har skett från 60-talet fram till mitten av 80-talet. Det finns både bostadsrätter, hyresrätter och flera områden med villor och grupphus. De äldsta är från mitten av 40-talet. Flera områden är också under uppförande med både villor och bostadsrätter. Västerhaninge Centrum är beläget vid pendeltågstationen. Här finns matbutik, flera banker, apotek, bibliotek, systembolag m.m. Folktandvård, vårdcentral och gym finns också. I bostadsområdena finns också flera närbutiker. I Västerhaninge finns ett flertal skolor för alla stadier och flera förskolor. Ett sjukhem (långvård) finns också. Järnvägen Nynäshamn-Stockholm passerar Västerhaninge, som har en egen pendeltågstation nära centrum. Det går ca 4 tåg i timmen mot Stockholm och mot Nynäshamn. Station finns även i Krigslida. I anslutning till stationen i Västerhaninge centrum finns en bussterminal. Ett flertal busslijer trafikerar bussterminalen. Vid stationen finns även en infartsparkering och taxistation. Restiden med tåg till Stockholm eller Nynäshamn är ca 30 minuter.