Visningar

Söndag 11 December KL: 11:45 - 12:15 Öppen visning, men anmäl dig gärna - Välkommen den 11/12 kl 11:45-12:15 Boka
Boka visning
Gränby, UPPSALA

Råbyvägen 53D

***Möjligt till snabbt tillträde***

På Råbyvägen 53D hittar ni denna stora och välplanerade 1:a med modern design och centralt läge. Här bor ni i ett ytterst genomtänkt boende med hög standard och har alla de bekvämligheter som ofta uppskattas. Lägenheten ligger högt upp på våning 5 av 7 med en stor balkong på 8 kvm där ni kan njuta av en härlig morgon- och förmiddagssol.

Med sin genomtänkta planlösning består lägenheten av en välkomnande hall med garderobsförvaring och gott om förvaringsmöjligheter. Vidare hittas ett stilrent kök med vitvaror såsom indukstionhäll, varmluftsugn, rostfri fläkt, inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin samt rostfri kyl och frys. Med hjälp av den öppna planlösningen finns det även plats för en matplats med gott om utrymme för ca 4 personer. Vidare hittas det stora och luftiga rummet med parkettgolv i vitlaserad ek, vitmålade väggar och garderobsförvaring. Rummet får ett härligt ljusinsläpp via de stora fönsterytorna och här hittas även utgången till bostadens stora balkong. Lägenheten består ytterligare av ett klassiskt färgsatt badrum med grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Här finns en wc, dusch, grå kommod, grått badrumsskåp samt en kombimaskin med en arbetsbänk ovanpå.

Lägenheten har även ett vindsförråd på ca 4 kvm.

I direkt närhet av lägenheten finns ICA Nära butik, gym och restauranger. Gränbystaden, som erbjuder shopping, restauranger, biograf, livsmedelsbutik och annan form av service, nås inom promenadavstånd. In till Uppsala city tar du dig med en kort cykeltur eller en av de bussar vars hållplats hittas nära bostaden. För den som är sportintresserad finns Uppsalas friidrotts- och innebandyarena (IFU Arena), Gränby ishall och Uppsalas tennisklubb (UTK-hallen) i närområdet. Bostaden har även ett bra pendlarläge med kort cykelavstånd och goda busskommunikationer till stationen. För den som pendlar med bil hittas enkelt och snabbt påfarter till E4:an.

*Kontakta ansvarig mäklare för att boka in privatvisning**

Välkommen hem till Råbyvägen 53D!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 36 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 2484 kr/mån
Rum 1
Våning 5 av 7
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2018
Pris 1 450 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Mia Åhlander
Reg. Fastighetsmäklare
0735-31 17 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Stor och modern 1:a högt upp i byggnad med centralt läge.

Mia Åhlander

Mia Åhlander

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Råbyvägen 53D

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 36 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Hiss hela vägen upp till vindsförråden och ner till garaget.

HALL
En välkomnande hall med parkettgolv i vitlaserad ek och vitmålade väggar. Här finns garderobsförvaring och gott om förvaringsmöjligheter.

BADRUM
Klassiskt färgsatt badrum med grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Här finns en wc, dusch, grå kommod, grått badrumsskåp samt en kombimaskin med en arbetsbänk ovanpå.

KÖK
Ett stilrent kök med vitvaror såsom indukstionhäll, varmluftsugn, rostfri fläkt, inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin samt rostfri kyl och frys. Med hjälp av den öppna planlösningen finns det även plats för en matplats med gott om utrymme för ca 4 personer.

RUM
Stort och luftigt rum med parkettgolv i vitlaserad ek, vitmålade väggar och garderobsförvaring. Här hittas även utgången till bostadens stora och härliga balkong på 8 kvm med morgon- och förmiddagssol.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus, bostadsrätt
Boarea 36 kvm
Byggnadsår 2018
Kommentar till byggnadsår Byggnaden färdigställdes år 2019
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme och el
Övriga byggnader Lägenheten har ett vindsförråd om ca 4 kvm.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2021-05-24
Primärenergital 71

Ekonomi

Lägenhetsnummer 4-1403
Pris 1 450 000 kr utgångspris
Avgift 2484 kr/mån
Kommentar till avgiften i månadsavgiften ingår värme samt kall-och varmvatten. Ett obligatoriskt tillägg på 86 kr för TV och bredband via Tele2 tillkommer. Boende tecknar eget avtal för hushållsel.
Driftkostnad 7 320 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 3 600 kr
  • Hushållsström: 3 720 kr

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,1676%

Förening

Föreningsnamn Brf Läsa
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769633-0328
Gatuadress Råbyvägen 53D
Postnummer 75429
Ort UPPSALA
Epostadress styrelsenbrflasa@hotmail.com
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen består 64 bostadsrätter och en lokal på adresserna Råbyvägen 53C och 53D. Lägenhetsfördelningen är 23 st ettor, 32 st tvåor, 6 st treor och 3 st fyror.
Föreningens ekonomi Månadsavgiften kommer att höjas med 7% från och med januari 2023 (kontrollerad 2022-10-27).
Antal lägenheter 64
Antal lokaler 1
Renoveringar Inga planerade renoveringar i nuläget (kontrollerad 02/05/2022)
Parkering Föreningen har 30 garageplatser varav 3 är elbilsplatser, 2 är MC platser och 1 är handikapp-plats. I nuläget är det ingen kö till parkeringsplatserna (kontrollerad 02/05/2022). En garage plats kostar 918 kr/mån och elbilsplats kostar 1 428 kr/mån inkl schablonkostnad för elförbrukning. M hyrbilspool har även 3 bilar i föreningens garage för enkel åtkomst och hyra.
Tv och bredband Ett obligatorisk tillägg för TV och bredband via Tele2 enligt gruppavtal tillkommer i månadsavgiften.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Gemensamma utrymmen Cykelförråd och barnvagnsförråd finns i källaren. Föreningen är delaktig i två gemensamhetsanläggningar tillsammans med Brf Skriva. GA:1 avseende garage, nedfart, garageport och belysning samt GA:2 avseende innergård. Gemensamhetsanläggningarna förvaltas genom delägarförvaltning.
Övrigt Boende tecknar eget avtal för hushållsel.

Dokument

Området

In till Uppsala city tar du dig med en kort cykeltur, eller en av de bussar vars hållplats som hittas nära bostaden. Gränbystaden, som erbjuder shopping, restauranger, biograf, livsmedelsbutik och annan form av service, nås inom promenadavstånd. För den som är sportintresserad finns Uppsalas friidrotts- och innebandyarena (IFU Arena), Gränby ishall och UTK-hallen i närområdet. Förskolor och skolor upp till 9:e klass finns också i närheten.

Närområde

I direkt närhet av lägenheten finns ICA Nära butik, gym och restauranger.

Kommunikation

Goda busskommunikationer.
Hållplats hittas nära bostaden.

Parkering

Föreningen har 30 garageplatser varav 3 är elbilsplatser, 2 är MC platser och 1 är handikapp-plats.
I nuläget är det ingen kö till parkeringsplatserna (kontrollerad 02/05/2022).

Finns också avgiftsparkering i området.

Övrigt

Bostaden har ett bra läge för den som pendlar med kort cykelavstånd och goda busskommunikationer till stationen. För den som pendlar med bil hittas enkelt och snabbt påfarter till E4:an.

Räkna på ditt nya boende