Visningar

Söndag 22 Maj KL: 12:00 - 13:00 Föranmälan krävs. Boka in er för visning Boka
Gränby, UPPSALA

Råbyvägen 53D

**Möjlighet till snabbt tillträde finns**.
På Råbyvägen 53D hittar du denna stora 1:a högt upp på våning 5 av 7 i modern fastighet från 2018. Bostaden har en stor balkong på 8 kvm där du kan njuta av en härlig morgon- och förmiddagssol. Här bor du med hög standard och har alla de bekvämligheter som ofta uppskattas.

Med sin genomtänkta planlösning består lägenheten av en välkomnande hall med garderobsförvaring, städskåp och goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Vidare hittas ett klassiskt färgsatt kök med vita skåpsluckor, stora vita stående kakelplattor och aluminiummönstrad bänkskiva i laminat. Köket är utrustad med integrerad diskmaskin, rostfri kyl och frys, inbyggd mikrovågsugn, varmluftsugn, induktionshäll och rostfri fläkt. Med hjälp av den öppna planlösningen finns det även plats för en trevlig matplats med gott om utrymme för 4 personer. Vidare hittas ett stort och luftigt rum med parkettgolv i vitlaserad ek, vitmålade väggar och garderobsförvaring. Här hittas även utgången till bostadens stora och härliga balkong. Bostaden består ytterligare av ett stilrent badrum med grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Här finns en wc, dusch, grå kommod, grått badrumsskåp, en kombimaskin med en arbetsbänk ovanpå.

Lägenheten har även ett vindsförråd på ca 4 kvm.

I direkt närhet av lägenheten finns ICA Nära butik, gym och restauranger. In till Uppsala city tar du dig med en kort cykeltur, eller en av de bussar vars hållplats som hittas nära bostaden. Gränbystaden, som erbjuder shopping, restauranger, biograf, livsmedelsbutik och annan form av service, nås inom promenadavstånd. För den som är sportintresserad finns Uppsalas friidrotts- och innebandyarena (IFU Arena), Gränby ishall och Uppsalas tennisklubb (UTK-hallen) i närområdet. Förskolor och skolor upp till 9:e klass finns också i närheten.
Bostaden har även ett bra läge för den som pendlar med kort cykelavstånd och goda busskommunikationer till stationen. För den som pendlar med bil hittas enkelt och snabbt påfarter till E4:an.

Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning om de ordinarie visningstiderna inte funkar.

Välkommen hem till Råbyvägen 53D!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 36 kvm
Avgift 2398 kr/mån
Rum 1
Våning 5 av 7
Hiss Ja
Byggnadsår 2018
Pris 1 615 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Mia Åhlander
Reg. Fastighetsmäklare
0735-31 17 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Stor 1:a med balkong högt upp i modern fastighet med hiss från markplan!

Mia Åhlander

Mia Åhlander

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Råbyvägen 53D

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 36 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Hiss hela vägen upp till vindsförråden och ner till garaget.

HALL
En välkomnande hall med parkettgolv i vitlaserad ek och vitmålade väggar. Här finns garderobsförvaring, städskåp och goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor.

BADRUM
Stilrent badrum med grått klinkergolv och vitkaklade väggar. I badrummet hittas en wc, dusch, grå kommod, grått badrumsskåp, en kombimaskin med en arbetsbänk ovanpå.

KÖK
Ett klassiskt färgsatt kök med vita skåpsluckor, stora vita stående kakelplattor och aluminiummönstrad bänkskiva i laminat. Köket är utrustad med integrerad diskmaskin, rostfri kyl och frys, varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn, induktionshäll och rostfri fläkt. Med hjälp av den öppna planlösningen finns det även plats för en matplats för ca 4 personer.

RUM
Ett stort och luftigt rum med parkettgolv i vitlaserad ek, vitmålade väggar och garderobsförvaring. Här hittas även utgången till bostadens stora och härliga balkong på 8 kvm med morgon- och förmiddagssol.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus, bostadsrätt
Boarea 36 kvm
Byggnadsår 2018
Kommentar till byggnadsår Byggnaden färdigställdes år 2019
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme och el
Övriga byggnader Lägenheten har ett vindsförråd om ca 4 kvm.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2021-05-24
Primärenergital 71

Ekonomi

Lägenhetsnummer 4-1403
Pris 1 615 000 kr utgångspris
Avgift 2398 kr/mån
Kommentar i månadsavgiften ingår värme samt kall-och varmvatten. Ett obligatoriskt tillägg på 86 kr för TV och bredband via Tele2 tillkommer. Boende tecknar eget avtal för hushållsel.
Driftkostnad 610 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 300 kr
  • Hushållsström: 310 kr

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,1676%

Förening

Föreningsnamn Brf Läsa
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769633-0328
Gatuadress Råbyvägen 53D
Postnummer 75429
Ort UPPSALA
Epostadress styrelsenbrflasa@hotmail.com
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen består 64 bostadsrätter och en lokal på adresserna Råbyvägen 53C och 53D. Lägenhetsfördelningen är 23 st ettor, 32 st tvåor, 6 st treor och 3 st fyror.
Föreningens ekonomi I nuläget finns ingen planerad avgiftshöjning (kontrollerad 04/05/2022).
Antal lägenheter 64
Antal lokaler 1
Renoveringar Inga planerade renoveringar i nuläget (kontrollerad 02/05/2022)
Parkering Föreningen har 30 garageplatser varav 3 är elbilsplatser, 2 är MC platser och 1 är handikapp-plats. I nuläget är det ingen kö till parkeringsplatserna (kontrollerad 02/05/2022). En garage plats kostar 918 kr/mån och elbilsplats kostar 1 428 kr/mån inkl schablonkostnad för elförbrukning. M hyrbilspool har även 3 bilar i föreningens garage för enkel åtkomst och hyra.
Tv och bredband Ett obligatorisk tillägg för TV och bredband via Tele2 enligt gruppavtal tillkommer i månadsavgiften.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Gemensamma utrymmen Föreningen är delaktig i två gemensamhetsanläggningar tillsammans med Brf Skriva. GA:1 avseende garage, nedfart, garageport och belysning samt GA:2 avseende innergård. Gemensamhetsanläggningarna förvaltas genom delägarförvaltning.
Övrigt Boende tecknar eget avtal för hushållsel.

Dokument

Området

In till Uppsala city tar du dig med en kort cykeltur, eller en av de bussar vars hållplats som hittas nära bostaden. Gränbystaden, som erbjuder shopping, restauranger, biograf, livsmedelsbutik och annan form av service, nås inom promenadavstånd. För den som är sportintresserad finns Uppsalas friidrotts- och innebandyarena (IFU Arena), Gränby ishall och UTK-hallen i närområdet. Förskolor och skolor upp till 9:e klass finns också i närheten.

Närområde

I direkt närhet av lägenheten finns ICA Nära butik, gym och restauranger.

Kommunikation

Goda busskommunikationer.
Hållplats hittas nära bostaden.

Parkering

Föreningen har 30 garageplatser varav 3 är elbilsplatser, 2 är MC platser och 1 är handikapp-plats.
I nuläget är det ingen kö till parkeringsplatserna (kontrollerad 02/05/2022).

Finns också avgiftsparkering i området.

Övrigt

Bostaden har ett bra läge för den som pendlar med kort cykelavstånd och goda busskommunikationer till stationen. För den som pendlar med bil hittas enkelt och snabbt påfarter till E4:an.

Räkna på ditt nya boende