Visningar

Söndag 28 April KL: 12:00 - 12:30 Välkommen att boka in er på visning via hemsidan! Boka
Boka visning
  • Dela via:
Luthagen, UPPSALA

Gimogatan 11B

En rymlig och ljus 4:a på nästan 120 kvm med stora sociala ytor där familj och vänner kan samlas. Möjlighet att sätta upp en vägg i vardagsrum för ytterligare ett sovrum (fanns som tillval vid byggnationen). Lägenheten ligger högt upp i huset på vån 4 av 6 och har en stor balkong på ca 19 kvm i fint söderläge där två av tre delar är inglasade.

Lägenheten har idag tre sovrum där alla har goda förvaringsutrymmen som t.ex. garderober, skjutgarderob och klädkammare. Två smakfulla badrum med ljusgråa klinkergolv och vitkaklade väggar samt utrustat med golvvärme och spotlights i tak. Det större badrummet har även tvättmaskin och torktumlare. Genomgående hög standard med kök från Vedum samt induktionshäll, rostfria vitvaror och bänkskiva i granit/sten. Vardagsrummet är mycket stort och luftigt samt kan disponeras på olika sätt beroende på lägenhetsinnehavarens behov. Två utgångar till balkongen. Parkettgolv i hela lägenheten samt ljust målade väggar.

I föreningen finns cykelförråd, barnvagnsförråd samt bokningsbart övernattningsrum. Föreningen har 44 bilplatser fördelat på 28 garageplatser med laddbox, 10 carport och 6 parkeringsplatser. Lediga garageplatser finns (2024-03-28). Till lägenheten finns ett källarförråd.

Här bor du med promenadavstånd till Uppsala centrum, Fyrishov, Fyrisån och fina strövområden i Stabbyskogen. Det är en levande stadsdel med väl fungerande kommunikationer och en blandning av bostäder, parker, affärer och restauranger. I området finns bland annat gym, förskola, kvarterstorget Mimmi Ekholms plats med mataffär, apotek, café samt mataffären Nelins.
Utmärkt läge för student med gångavstånd till Ekonomikum och bekvämt cykelavstånd till stadens nationer.

Välkommen på visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 119.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 7526 kr/mån
Rum 4
Våning 4 av 6
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2016
Pris 3 995 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Johan Eriksson
Reg. Fastighetsmäklare
0735-37 17 61
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Planritning

Johan Eriksson

Johan Eriksson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Gimogatan 11B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 119.5 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 4 av 6

Hall
- Hall med stor användbar skjutgarderob som ger utrymme för avhänging av ytterkläder och skor. Ljusgrått klinkergolv närmast entré och parkettgolv i övrig del. Väggar målade i en ljusgrå nyans.

Badrum
- Stort badrum med i smakfulla färgval med ljusgrått klinkergolv och vitkaklade väggar. Golvvärme, wc, handfat med kommod, spegelskåp, dusch, spotlights i tak, handdukstork, flera väggskåp samt både tvättmaskin och torktumlare.

Kök
- Fint kvalitets kök från Vedum med separat skafferi att gå in i. Ljusgråa köksluckor, vitt kakel samt svart granit/sten bänkskiva. Parkettgolv och väggar målade i en ljusgrå nyans.

* Spishäll (induktion)
* Fläkt inbyggd (rostfri)
* Inbyggd ugn (rostfri)
* Inbyggd micro (rostfri)
* Diskmaskin (rostfri)
* Kyl (rostfri)
* Frys (rostfri)

Vardagsrum
- Ljust och luftigt samt mycket rymligt vardagsrum som även inrymmer en tilltagen matplats samt två utgångar till den stora balkongen. När lägenheten var ny fanns det en valmöjlighet att dela av vardagsrummet med en vägg för att få ytterligare ett sovrum (se den alternativa planritningen). Storleken på rummet och ljuset från fönstren ger ett fantastisk rum som passar utmärkt för social samvaro med vänner och familj. Parkettgolv och väggar målat i ljusgrått.

Badrum
- Lägenhetens andra badrum har också golvvärme samt ljusgrått klinkergolv och vitkaklade väggar. Utrustat med wc, handfat med kommod, spegel, dusch, handdukstork samt spotlights i tak.

Sovrum
- Rymligt sovrum mot innergården med gott om utrymme för dubbelsäng. Här finns en stor skjutgarderob med generös förvaring. Parkettgolv väggar målat i ljusgrått.

Sovrum
- Sovrum mot innergården som nås från hallen. Parkettgolv och väggar målat i ljusgrått. Två garderober ger bra förvaring.

Sovrum
- Det tredje sovrummet ligger avskilt från övriga två sovrum och nås från vardagsrummet. Sovrummet har även en egen rymlig klädkammare, perfekt för tonåringen. Parkettgolv och väggar målade i ljusgrått.

Balkong
- Stor och härlig balkong på ca 19 kvm högt upp i huset. Fint solläge med balkong vänd mot söder. Balkongen är indelad i tre delar varav två delar är inglasade. Trall ligger på golvet.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus, bostadsrätt
Boarea 119.5 kvm
Byggnadsår 2016
Uppvärmning Fjärrvärme
Övriga byggnader Lägenhetsinnehavaren disponerar ett källarförråd.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2018-12-13
Primärenergital 71

Ekonomi

Lägenhetsnummer 29
Pris 3 995 000 kr utgångspris
Avgift 7526 kr/mån
Kommentar till avgiften i månadsavgiften ingår värme, kallvatten och bostadsrättstillägg. Varmvatten och hushållsel debiteras efter faktisk förbrukning. Obligatorisk avgift på 204 kr/mån för basutbud tv, bredband och IP-telefoni genom Telenor.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 2,7895%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 1 271 217 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Enligt årsredovisningen för 2022.

Förening

Föreningsnamn HSB Brf 85 Bröndbo
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769616-2713
Gatuadress Gimogatan11
Postnummer 75220
Ort Uppsala
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen består av en byggnad som uppfördes 2016 med adress Gimogatan 11A-C. Totalt 54 lägenheter. Solceller finns installerade på byggnadens tak.

Lägenhetsfördelning:
6 st 1 rok
12 st 2 rok
18 st 3 rok
1 st 3-4 rok
12 st 4 rok
5 st 4-5 rok

Nyckelhantering via Certego.

Detta är en HSB-förening vilket kräver att köpare/köparna blir medlemmar i HSB-Uppsala. Kostnad 300 kr/år samt 500 kr i en deposition som återfås vid ett ev. utträde ur HSB.
Föreningens ekonomi Föreningen höjde månadsavgiften från och med 1/1 2024.
Antal lägenheter 54
Renoveringar 2022: Installation av fler laddboxar för elbilar i garaget.
Parkering Föreningen har 44 bilplatser fördelat på 28 garageplatser med laddbox, 10 carport och 6 parkeringsplatser. Lediga garageplatser finns (2024-03-28).

Laddplats i garage kostar 1339 kr, garageplats 1211 kr, carport 860 kr och bilplats 574 kr i månaden.
Tv och bredband Bredband, tv och ip-telefoni via Telenor. En obligatorisk avgift för triple play om ca 204 kr/mån tillkommer.
Överlåtelseavgift 1433 kr
Pantsättningsavgift 573 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gårdsplats Lugn och skyddad innergård med sittplatser samt lekutrustning för barnen.
Gemensamma utrymmen Lägenhetsinnehavaren disponerar ett källarförråd. I föreningen finns även cykelförråd, barnvagnsförråd och övernattningsrum.

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende