Visningar

Tisdag 4 April KL: 16:30 - 17:15 Bokad visning, anmäl dig via hemsidan! Boka
Boka visning
Umedalen, Umeå

Videvägen 21

Välkommen in till denna moderna och stilfulla villa, en drömbostad med en slående takhöjd upp i nock på 4,4 meter! ! Villan är utbyggd 2020 med tillbyggd övervåning. I samband med tillbyggnaden fick hela entréplanet nytt parkettgolv. Bostaden är öppen och ljus i sin disposition med sobra färgval, genomgående hög materialstandard och stora fönsterpartier vilket sätter extra karaktär på bostaden. En kamin har installerats vilket ger extra mysfaktor till de sociala ytorna, vardagsrum, matrum och det nyrenoverade köket som samspelar i en öppen härlig planlösning. Flertalet sovrum och gemensamma sällskapsytor gör detta boende optimalt för den större familjen eller för familjen som önskar ett större boende.

Tomten ligger i ett fint sydvästläge med sol från morgon till kväll. 2014 byggdes garage och samtidigt lades en ny uppfart med plats för tre bilar.

Umedalen erbjuder flera förskolor/skolor, bra busskommunikationer med centrumkärnan, träningsanläggning, restaurang och matbutik. Här bor ni också nära skog och natur samt med cykelavstånd till älvspromenaden.

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea/Biarea 199 kvm + 40 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 7 varav 4 sovrum
Tomt 779 kvm
Byggnadsår 2008
Pris 6 375 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Charlotte Forsberg
Reg. Fastighetsmäklare
0766-22 11 38
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Modernt, stilfullt, rymligt och funktionellt!

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Videvägen 21

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 7 varav 4 sovrum
Boarea 199 kvm. taxeringsinformation

HALL
Välkomnande hall som direkt öppnar upp till de gemensamma ytorna vardagsrum, matrum och kök med slående takhöjd och fantastiskt ljusinsläpp. Vid entrén ligger praktiskt och lättstädat ett klinker innan ett fint parkettgolv tar vid och enhetligt löper vidare in till de sociala ytorna. Vid entrén finns plats för kapp- och skohylla och här finns även garderober som ger dolda förvaringsmöjligheter. Hela entréplanet har genomgående golvvärme liksom övre plan.

KÖK
Det nyligen renoverade köket (Sentens) är väldisponerat med bra förvaringsutrymmen. Skåpinredningen är vit och grå i stilrent utförande. En praktisk köksbänk med inbyggd förvaring och vinkyl fungerar både som matplats och avställningsyta. Den öppna planlösningen in mot vardagsrummet och matrum gör det enkelt att umgås medan vardagssysslorna och festbestyren avlöser varandra. Den maskinella utrustningen kommer från Electrolux/Husqvarna och består av hel kyl och frys, induktionshäll, inbyggd ugn, inbyggd mikro samt diskmaskin.

MATRUM
Ett fantastiskt rum placerat längst ner i rummet omgärdad av de stora fönsterpartierna och med utgång till den härliga uteplatsen och tomten i västerläge. Matplatsen är rymlig med plats för flera middagsgäster.

VARDAGSRUM
Rummet har utrymme för större soffgrupp och TV-möbel. En kamin (Contura) står centralt placerad och i ständigt blickfång vilket ger extra mysfaktor när mörkret och kylan kryper på.

SOVRUM 1
Sovrum 1 nås till höger om hall. Rummet passar utmärkt som barnrum. Väggarna är målade i blått och på golvet ligger en parkett.

BADRUM 1
Invid sovrum 1 nås bostadens första badrum. Badrummet har kakel och klinker på golv och är inrett med dusch, duschväggar, wc samt tvättställ med tillhörande kommod och spegelskåp. Ett fönster släpper in ljus.

SOVRUM 2
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Rummet är inrett med garderober. En heltäckningsmatta på golv ger ett varmt och mjukt intryck till rummet, vilket förstärks av de varmt målade väggarna.

BADRUM 2
Bostadens andra badrum disponeras intill sovrum 2. Detta badrum är försett med ett hörnbadkar, wc och tvättställ med tillhörande kommod och spegelskåp. Kakel och klinker klär väggar och golv. Ett fönster släpper in ljus. Står bastu på önskelistan så finns det möjlighet för detta då en klädkammare, "väggivägg", är förberedd för just detta.

TVÄTTSTUGA/GROVENTRÉ
Från kök nås tvättstuga inredd med tvättmaskin, torktumlare och tvättho samt förvaringsskåp. Från tvättstugan finns utgång till långsidan av garage.

ARBETSRUM
Ett tidigare sovrum har fått göra plats för trapp upp till övre plan. Detta rum fungerar idag som ett utmärkt arbetsrum/pysselrum.

ALLRUM
På övre planet återfinns ett rymligt allrum och två sovrum samt ett förråd. Allrummet har fina parkettgolv och ljust målade väggar i grått. För den som drömmer om en takterrass - ja här finns den möjligheten!

SOVRUM 3
Övervåningens sovrum finns disponerade på var sida om allrummet. Sovrum 3 har målade väggar rosa och parkett på golv.

SOVRUM 4
Sovrum 4 har målade väggar i grönt och parkettgolv. Rummet passar, liksom sovrum 3 utmärkt som barnrum.

GARAGE
Fristående varmgarage(uppvärmning luftvärmepump) på 40 kvm med betongplatta. Garaget har gott om plats för både bil och förvaring. Framför garaget finns en anlagd uppfart med plats för upp till tre bilar.

ÖVRIGT
2022 Ny garageport. Innertak sovrum bottenvåning.
2021 Fasad ommålad
2020 Tillbyggnad - övervåning samt nya parkettgolv i vardagsrum/kök/matrum. Skorsten och invändigt rör till kamin utbytt vid ombyggnation.
2018 Nytt kök, Sentense inklusive vitvaror. Nytt golv/matta sovrum entréplan samt ytskikt i dessa rum.
2017 Ny tvättmaskin och torktumlare
2015 Kamin installerad samt utvändig belysning (ljusstyrt)
2014 Ny uppfart/asfaltering samt tillbyggnad av garage (värms upp genom luftvärmepump)

Utvändig belysning med automatisk styrning.
Bredband - UmeNet

Byggnad

Typ av byggnad 2-plansvilla
Fastighet Tuvullen 6
Boarea 199 kvm
Biarea 40 kvm
Byggnadsår 2008
Kommentar till byggnadsår Ombyggt 2019
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 3-glas
Bjälklag Trä
Tak Betongpannor
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Fjärrvärme

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd Ja, 2022-08-24
Primärenergital 65

Ekonomi

Pris 6 375 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 4 685 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusmark: 913 000 kr
  • Småhusbyggnad: 3 772 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 3 772 000 kr
Värdeår 2011
Summa inteckningar 3 968 043 kr
Fastighetsskatt 9 287 kr
Driftkostnad 41 623 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 19 162 kr
  • Vatten/avlopp: 9 237 kr
  • Renhållning: 1 924 kr
  • Hushållsström: 11 300 kr

20 A säkring (3 445kr/år). Nuvarande ägare har förbrukat 7 853 kwh den senaste 12 månaders perioden. Fjärrvärme (4 017kr/år), nuvarande ägare har förbrukat 20 918 kwh den senaste 12 månaders perioden. Beräknad vattenförbrukning 153 kubik, beräknad årskostnad 8 534 kr/år+703 kr/år dagvatten Beräknad hushållsavfall 1 480 + 444 kr för vikt. Till driftkostnaden tillkommer hemförsäkring och fastighetsskatt

Tomt

Tomtarea 779 kvm
Tomttyp Trädgårdstomt
Uteplats Altan och uteplats
Parkering Varmgarage samt uppfart med plats för 3 bilar

Servitut, planbestämmelser m.m.

Planbestämmelser Detaljplan

Dokument

Området

Umedalen är beläget 5 km väst om Umeå centrum. Här finns det ett utbud av både natur och kultur. Varför inte ta en eftermiddag och strosa runt i skulpturparken eller ta en tur ner till strandpromenaden.

Närområde

IKSU-spa, förskola, skola, bibliotek, tandläkare, elljusspår, lekpark, livsmedelsbutik, restaurang, skulpturpark och även närhet till köpcentrum klockarbäcken.

Kommunikation

Bussförbindelserna är mycket bra med flera avgångar i timmen mot centrum. Linje 1 är den som tar dig till och från centrum, för mer information kring busstider gå till www.tabussen.nu. Det finns även bra cykel- och bilvägar.

Räkna på ditt nya boende