Visningar

Torsdag 14 December KL: 12:00 - 12:30 Bokad visning, anmäl dig via hemsidan! Boka
Boka visning
  • Dela via:
Västerslätt, UMEÅ

Vallmovägen 32

Nu har du möjlighet att förvärva denna smarta etta på Vallmovägen i Västerslätt! Området erbjuder en lugn och trevlig tillvaro, samtidigt som du har allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Lägenheten är smakfullt utformad med en öppen planlösning på 25,5 kvadratmeter. Den öppna layouten ger dig stora möjligheter att anpassa boendet efter dina personliga behov och önskemål.

Lägenheten håller en genomgående hög standard, vilket innebär att du kan flytta in och trivas direkt utan några större renoveringar eller uppfräschningar. Detta gör den perfekt för studenter, de som söker sin första egna bostad, för veckopendlare som vill ha en bekväm och välskött plats att bo på, eller för alla som uppskattar en praktisk och kompakt bostad i ett fridfullt område.

Det bästa är att du har nära till allt du behöver. Ica Nära Västerslätt, Ullas konditori, Thai restaurang, Pizzeria, frisör, Nolia och Thoren Arena.

Om du gillar att promenera och utforska, är älven och stadskärnan bara en kort promenad bort. Du kommer att uppskatta det stora utbudet av restauranger, butiker och underhållning som Umeå centrum har att erbjuda.

För studenter är det även värt att notera att det finns bra kommunikationsförbindelser till både universitetet och Norrlands universitetssjukhus. Detta gör läget idealiskt för den som studerar eller arbetar i dessa områden.

Sammanfattningsvis är detta en fantastisk möjlighet att äga en bekväm och välskött lägenhet i ett eftertraktat område med närhet till allt. Här kan du flytta in och börja trivas direkt. Välkommen på visning för att upptäcka allt som denna lägenhet har att tillbjuda

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 25.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 1947 kr/mån
Rum 1
Våning 2 av 3
Hiss Nej
Byggnadsår 1962
Pris 1 125 000 kr

Ansvarig mäklare
Robin Stegeby
Reg. Fastighetsmäklare
0766-22 11 41
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

export
export

Planritning

Robin Stegeby

Robin Stegeby

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Vallmovägen 32

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 25.5 kvm. bostadsrättsfäreneningen
Hiss Nej
Våning 2 av 3

Välkommen till denna imponerande lägenhet med en smart och rymlig planlösning. När du kliver in, hälsas du av en generös hall med eleganta garderober för smidig förvaring. Det enhetliga träimitationsgolvet genomsyrar hela hemmet och skapar en harmonisk atmosfär.

Det ljusa och luftiga sällskapsrummet erbjuder många möbleringsalternativ, med tillräckligt utrymme för soffa, matgrupp, säng och andra möbler. Vita väggar och tak ger rummet en ljus och fräsch känsla.

Köket är praktiskt utformat med bra förvaringsmöjligheter och arbetsyta. Vita luckor och en rostfri bänkskiva harmonierar elegant med grå kakel, vilket ger köket en stilfull prägel. Här finner du också en kombinerad kyl/frys, spishäll med ugn och en fläkt för matlagning.

Badrummet är smakfullt helkaklat i gråa och vita nyanser, utrustat med en dusch, wc och ett vitt handfat med kommod och spegelskåp för praktisk förvaring.

Välkommen till ett hem som perfekt kombinerar stil och funktionalitet!

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 25.5 kvm
Byggnadsår 1962
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2018-11-16
Primärenergital 117

Ekonomi

Lägenhetsnummer 52-3215-1-86-11
Pris 1 125 000 kr
Avgift 1947 kr/mån
Kommentar till avgiften I månadsavgiften ingår kabel-TV, bredband, vatten, hushållsel (2600kwh/år ingår i avgiften), och värme.
Andel i förening 0,6415%
Andel av årsavgift 0,6415%

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Ängsbollen
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 794000-0735
Gatuadress Näckrosvägen
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen HSB Brf Ängsbollen är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen förfogar över 96 st lägenheter samt 2 st lokaler belägna på fastigheten Näckrosen 2 med adresserna Näckrosvägen 13-21 (udda nr), Timotejvägen 16, 18 samt Vallmovägen 30, 32, 34. Av lägenheterna är alla upplåtna med bostadsrätt. Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av HSB Umeå. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Gällande avgiftsändringar är inget bestämt ännu, kan bli aktuellt efter årsskiftet (styrelsen 2023-10-02).

HUSENS SKICK
2022: Trapphusrenovering, byte av tak samt solceller.
2020: Renovering/inglasning av balkongerna.
2019: Renovering av avlopp i bolltenplattan, nya servisledningar på Timotejvägen.
2017: Målning av betongfasader till föreningens fastigheter, besiktning och förbättring av föreningens avloppssystem, avloppsspolning. Stadgeenlig fastighetsbesiktning.
2016: Omasfaltering och målning av p-platser, reparation/målning av cykelbodar samt reparation stuprör.
2015: Målning av soprum, nytt övernattningsrum i källaren, ny tvättmaskin samt breddning av p-platserna.
2014: Energibesparingsåtgärder.
2011: Målning av tak.
2006-2007: Fönsterbyte.
1997-1998: Stambyte.

TVÄTTSTUGA
Finns belägen i varje huskropp på entréplan.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-TV via Comhem där grundutbud ingår i månadsavgiften.
Bredband 100 mb/s via Bredbandsbolaget, ingår i månadsavgiften. IP-telefoni ingår, dock ej samtalskostnad.

PARKERING
Föreningen har 5 gästparkeringar som f.n är gratis, 48 st parkeringsplatser med motorvärmarstolpe (250 kr/mån) samt 27 st parkeringsplatser i garage (370 kr/mån). För närvarande finns några platser lediga (styrelsen 2023-10-02).

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Föreningen har en fritidslokal samt en övernattningslägenhet som blev färdigställd sommaren 2015. (kostnad ca 100 kr/dygn). Cykelförråd. Matkällare med kylanläggning på Näckrosvägen.

ÖVRIGT
El ingår till en förbrukning av 2600 kWh/år, avräkning sker en gång per år. Ev extraavgift på aprils avisering. Föreningen äger 75 andelar i HSB vind i Umeå ek för. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar. I försäkringen ingår bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter samt momenten styrelseansvar och försäkring mot ohyra. Hemförsäkring bekostas av lägenhetsinnehavaren.
En balkongavgift på 460:-/mån (utöver månadshyran) tas ut för utbyggnad och inglasning av balkonger (endast lägenheter med balkong). Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2023-10-02. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Antal lägenheter 96
Antal lokaler 2

Övrigt

Parkering 27 stycken Garageplatser (350-520 kr/mån beroende på storlek) 48 stycken p-platser med motorvärmare (230 kr/mån) Separat kö till parkering.

Dokument

Området

Västerslätt är ett bostads- och industriområde i västra Umeå. Bostadsområdet byggdes under 1950-talet och består av ett mindre antal flerfamiljshus och ett villaområde, som i söder avgränsas mot stadsdelen Rödäng av Tvärån. Norr om Västerlätts industriområde ligger Umeå godsbangård, vilken år 2010 utlokaliserades ifrån Umeå centralstation.

Närområde

I Västerslätts centrum finns ICA-butik, bank, spelbutik, restaurang, café samt Västerslättskyrkan S:t Staffan.

Kommunikation

Närmaste busshållplats är Västerslätts Centrum. Hållplatsen angörs även av direktbussar och länsbussar.

Räkna på ditt nya boende