VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Stöcke, Umeå

Stöcke 582

Större villa i två plan belägen i vackra och lantliga Stöcke endast ca 10 minuters bilväg från centrumkärnan i ett mycket trevligt område. Huset erbjuder hela fem sovrum varav tre i bottenplan och två sovrum på övre plan. Entréplanet erbjuder kök i stilrent och smakfullt utförande med vita luckor, rymligt vardagsrum med utgång till altan där det även erbjuds ett lyxigt bubbelbad, större inglasat uterum, tre sovrum, badrum med golvvärme (vattenburen) och praktisk groventré med tvättstuga. Övre plan erbjuder två sovrum och badrum med dusch. I anslutning till villan finns ett större garage (varm) med plats för en bil samt uppställningsplats för bilar på uppfarten.

Den ljuvliga uppvuxna tomten har sol från morgon till kväll och generösa ytor vilka ger utrymme för lek, spring och lata dagar i solen. Här bor ni lantligt nära skog och natur men ändå centrumnära - helt enkelt en perfekt kombination!

Huset ligger ett stenkast från förskola, grundskola och fritids. I området finns idrottshall (allaktivitetshus) med restaurang och kompletterar Stöckes Bua, där det finns fotbollsplaner med konstgräs, tennisbana och elljusspår. Från Stöcke går även buss till Umeå och med bil tar du dig in till Avion på 10 min.

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea/Biarea 156 kvm + 54 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 6 varav 5-6 sovrum
Tomt 2897 kvm
Byggnadsår 1980
Pris 4 495 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Anna Persson
Reg. Fastighetsmäklare
0706-22 22 94
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Större villa i två plan i natursköna Stöcke enbart ca 10 min från Umeå.

Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planritning

Anna Persson

Anna Persson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Stöcke 582

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 6 varav 5-6 sovrum
Boarea 156 kvm. taxeringsinformation

ENTRÈPLAN:

HALL
Rymlig och ljus hall med utrymme att hänga av sig ytterkläderna. Gråmelerade vinylgolv och ljusa väggar som löper vidare även till köket som ligger i direkt anslutning till hallen.

KÖK/MATPLATS
Till vänster från hallen öppnar sig ett funktionellt och öppet kök upp sig med gott om både arbetsytor och förvaring. Ljus köksinredning, matchande Tresbo Fibro skiva i svart ovan arbetsbänken i svart laminat. Naturlig matplats vid fönster med plats för ett större matbord och med flertalet fönsterpartier ut mot husets framsida släpper in ett härligt ljus till köket. Gråmelerade vinylgolv och ljusa väggar. Vitvaror bestående av diskmaskin, fläktkåpa, spis med häll och ugn, hel kyl och hel frys.

VARDAGSRUM/ALTAN
Rymligt och ljust vardagsrum med härliga öppna ytor med vackert trätak i vitt. Här finns plats för den större soffan och övrig möblering. Ljusa väggar och vinylgolv i gråmelerad ton ramar in rummet på bästa sätt. Stora fönsterpartier med utsikt över tomtens baksida släpper in ett härligt ljus och här finns även utgång till altanen där solen strålar från förmiddagen från ca 13.00 till kvällen där det även finns ett lyxigt bubbelbad att nyttja året runt.

SOVRUM 1
Det första sovrummet har plats för säng, sängbord och övriga möbler. Ljusa väggar med en grå fondvägg, grått laminatgolv och garderob till förvaring.

SOVRUM 2
Även detta sovrum är rymligt och har plats för säng och annan möblering. Ljusa väggar, ljust laminatgolv och här finns även garderob till förvaring.

SOVRUM 3/UTERUM
Här finns utrymme för dubbelsäng, sängbord och gott om förvaring i hel garderobsvägg. Via balkongdörr kommer vi till det inglasade uterummet att njuta av från tidig vår till sent in på hösten. Heltäckningsmatta på golv och med plats för både matbord och övrig möblering. Skjutbara fönsterpartier ut mot altanen och till det härliga bubbelbadet och husets baksida.

BADRUM:
Badrum med matta på golv med golvvärme (vattenburen) och matta på vägg. Här finns tvättställ med kommod, spegelskåp, duschvägg i glas och wc. Fönster släpper in ljus och ger vädringsmöjligheter.

GROVENTRÈ/TVÄTTSTUGA/BADRUM
Groventrén nås från både garaget och huset framsida. Här ligger en praktisk schifferliknande matta på golv och väggarna är ljusa. Här finns gott om plats för förvaring i garderober och avhängningsplats för ytterkläder och skor. Vidare når vi tvättstugan med arbetsbänk, tvättmaskin och torktumlare. Här finns även ytterligare ett badrum placerat som renoverades 2021 via fackman och har en mörkare matta på golv och ljusa väggar. Badrummet är utrustat med tvättställ med kommod, spegel och dusch med vikväggar i glas.
Pannrum/förråd med hatthylla.

ÖVRE PLAN:
Övre plan inrymmer två sovrum, ett på var sida om hallen varav ett större som är delbart till ytterligare sovrum om behov finns, ett badrum och en klädkammare.

SOVRUM 3
Detta sovrum är det största av de två på övre plan. Detta rum går även att dela av till ytterligare sovrum om behov finns. Fint laminatgolv liknande ek, ljusa väggar och snedtak i trä ger en ombonad känsla. Förvaring finns via sidoförråd. Fönster i västerläge.

SOVRUM 4
Detta sovrum har plats för säng och övrig möblering. Laminatgolv liknande ek och ljusa väggar med mörkare fondväggar. Vackra snedtak i trä ger en mysig känsla till rummet.

KLÄDKAMMARE
Praktisk klädkammare med sidoförråd.

BADRUM
Mellan de båda sovrummen ligger badrummet som är utrustat med tvättställ och wc. Matta på golv och matta på vägg i originalutförande.

Byggnad

Typ av byggnad 1½-plansvilla
Fastighet Stöcke 24:17
Boarea 156 kvm
Biarea 54 kvm
Byggnadsår 1980
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Fasad Trä
Fönster 3-glas
Tak Tegel
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning luft-vatten pump
Ventilation Mekanisk till och frånluft
Övriga byggnader Garage (varm) med förrådsdel, uterum och en lekstuga med loft.
Renoveringar 2021 - Nya vinylgolv på nedre plan utom i sovrum två.
2021- Byte av luckor i kök och helt nya vitvaror.
2021 - Alla tak på bottenplan målade.
2021 - Båda badrummen i bottenplan renoverade via fackman.
2021 - Nytt golv i groventrén, nya luckor och garderobsdörrar.
Bredband Finns indraget i huset via Stöcke It, 813.-/kvartal,100 mbit.

Energideklaration

Utförd Beställd

Ekonomi

Pris 4 495 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 2 755 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusbyggnad: 1 813 000 kr
  • Småhusmark: 942 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 813 000 kr
Värdeår 1980
Summa inteckningar 2 649 000 kr
Fastighetsskatt 9 525 kr
Elförbrukning 21 109 kWh/år
Driftkostnad 71 613 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 54 543 kr
  • Vatten/avlopp: 7 356 kr
  • Försäkring: 3 771 kr
  • Renhållning: 4 743 kr
  • Väg/samfällighetsavgift: 1 200 kr

Hushållsel/uppvärmning ingår i summa på ca.54.543kr/år. Kostnaden grundar sig på tidigare uppvärmning via pellets och ej den nya uppvärmningen via luft/vattenpumpen som installerades september 2023.

Tomt

Tomtarea 2897 kvm
Tomttyp Trädgårdstomt
Övrigt Fin uppvuxen trädgårdstomt.
Uteplats Härlig uteplats och ett inglasat uterum på tomtens baksida.
Parkering Varmgarage med plats för en bil.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Umeå Stöcke GA:3
Avtalsservitut D-2018-00759354:1
Förmån: Officialservitut Avlopp, 2480K-04/13.1
Förmån: Officialservitut Vattenledning, 2480K-04/13.2
Last: Avtalsservitut Va-Ledningar, D201800759354:1.1

Dokument

Området

Stöcke är en tätort i Umeå kommun. Orten är belägen i ett rikt odlingslandskap cirka 10 km söder om Umeå. Trevligt, barnvänligt och lantligt område. Här finns det gott om vacker natur där du kan stressa av och njuta i en härlig lantidyll.

Närområde

Närmast mataffär finner du på IKEA-området, teg eller Röbäck.

Kommunikation

Med buss tar du dig till och från Umeå 2-3 avgångar/dag på vardagar. Mer information hittar du på www.tabussen.nu

Övrigt

Förskolan och skolan:
Stöcke förskola och skola ligger mitt i byn. Stöckes enheter erbjuder en trygg miljö från förskola till och med åk 6. Både förskolan och skolan är små enheter med möjlighet att se alla barn och elever.

Räkna på ditt nya boende