Visningar

Torsdag 7 December KL: 17:00 - 17:30 Bokad visning, ring eller mejla för tidsbokning! Boka
Fredag 8 December KL: 12:00 - 12:30 Bokad visning, anmäl dig via hemsidan! Boka
Boka visning
  • Dela via:
Tomtebo/Nydalaviken, Umeå

Skogsfruvägen 19A

Varmt välkommen till Skogsfruvägen 19A. Denna fantastiska tvårummare med kök har allt du kan önska dig och mycket mer!

Här finner du en fräsch och modern tvårumslägenhet med öppen planlösning, perfekt belägen på markplan med egen ingång.

Lägenhetens höjdpunkt är helt klart den fina uteplatsen med en solig altan i söderläge! Här kan du njuta av långa sommardagar och kvällar med vänner och familj, omgiven av grönska och fågelkvitter. Detta är verkligen en plats där du kan ladda dina batterier och koppla av i naturskön omgivning.

Inne i lägenheten möts du av en öppen planlösning som skapar en ljus och rymlig känsla. Köket är modernt och fullt utrustat. Sovrummet är rymligt och lugnt, perfekt för en god natts sömn. Dessutom finns det gott om förvaringsutrymme i klädkammare och möjlighet att sätta din personliga prägel på bostaden.

Skogsfruvägen 19A är beläget i ett naturnära område som erbjuder fantastiska möjligheter till friluftsliv. Här kan du vandra, cykla eller helt enkelt ta en lugn promenad i skogen och njuta av den friska luften. Samtidigt har du enkel tillgång till stadens bekvämligheter med god busstrafik till centrum, vilket gör detta till den perfekta balansen mellan stadsliv och naturoas.

För dig som funderar på att byta livsstil från hus till lägenhet, erbjuder Skogsfruvägen 19A den perfekta övergången. Mindre underhåll, färre trädgårdssysslor och mer tid för dig själv. Samtidigt behåller du känslan av ett eget hem med egen ingång, uteplats och en unik radhuskänsla. Det är det bästa av två världar!
Så om du drömmer om en ljus, fräsch och naturnära bostad som ger dig mer tid att njuta av livet, är Skogsfruvägen 19A den perfekta lösningen.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare och upptäck varför detta är din nästa drömbostad. Välkommen hem!
Johanna Asplund 0702-80 51 15

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 48.3 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4009 kr/mån
Rum 2
Våning 0
Hiss Nej
Byggnadsår 2005
Pris 1 395 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Johanna Asplund
Reg. Fastighetsmäklare
0702-80 51 15
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Gavellägenhet med uteplats i söderläge

Skogsfruvägen 19A Detalj 1
Skogsfruvägen 19A Detalj 1
Skogsfruvägen 19A Detalj 2
Skogsfruvägen 19A Detalj 2
Johanna Asplund

Johanna Asplund

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Skogsfruvägen 19A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 48.3 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 0, Markplan

HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder och anslutning till badrum. Smart förvaring och ljusgråa väggar som matchar det fina gråa klinkergolvet.

KÖK OCH VARDAGSRUM
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som gör ytorna inbjudande och gästvänliga. Vackert parkettgolv med ljusgråa väggar i anslutning till köket och tapetserad fondvägg mot sovrummet.
Köket har vita stilrena skåpluckor, svart stänkskydd. Rostfri diskbänk och bänkskiva i ek. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, elspis med ugn, fläkt och diskmaskin.
Från det gästvänliga vardagsrummet nås den soliga och fantastika uteplatsen i söderläge!

SOVRUM
Rymligt sovrum med gråa tapetserade väggar och en fortsättning av det vackra parkettgolv som även finns här. Ljus klädkammare i anslutning till sovrummet med bra förvaring.

BADRUM
Helkaklat och rymligt badrum med ljusa väggar och mörkt golv. Badrummets inredning består av WC, dusch, handfat och spegelskåp ovan.
TVÄTTSTUGA
Praktisk tvättstuga med vitmålade väggar och ljusgrått golv. I tvättstugan finns tvättmaskin och torktumlare med förvaringshyllor ovan samt ett skönt ljusinsläpp från fönster.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 48.3 kvm
Byggnadsår 2005
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX system
Övriga byggnader Förråd finns i intilliggande byggnad.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2019-11-28
Primärenergital 142

Ekonomi

Lägenhetsnummer 63
Pris 1 395 000 kr utgångspris
Avgift 4009 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl. värme, vatten Individuell mätning av hushållsel Obligatorisk avgift för Kabel-TV och internet om 152 kr/mån
Andel i förening 1,20659%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 406 940 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Uträknad från årsredovisning 2022

Förening

Föreningsnamn Brf BoKlok Tomtebo 3
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769610-9326
Gatuadress Skogsfruvägen
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen
ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf BoKlok Tomtebo 3 är en äkta bostadsrättsförening som bildades år 2004. Föreningen förfogar över 66 st lägenheter fördelade på 11 huskroppar, byggda 2005, belägna på adresserna Skogsfruvägen 1-21 (udda nummer). Alla lägenheter är upplåtna med bostadsrätt.
Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av Riksbyggen. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Månadsavgiften höjdes med 8% f o m 1/2 2023 och ingen ytterligare är planerad för 2023, enligt styrelsen 2023-10-13.

INDIVIDUELL ELMÄTNING
Föreningen har infört IMD, f o m 1 januari 2022. Den individuella elförbrukningen debiteras nu i efterskott på fakturorna för medlemsavgifterna.

HUSENS SKICK
Husen är i gott skick och endast mindre underhållsåtgärder har utförts. Föreningen har en 30-årig underhållsplan som hålls uppdaterad och avsättningar görs till underhållsfond.
2023 Målning av ytterdörrar. Renovering av staket.
2022 Installation av laddstolpar.
2021 Bytt ut ruttnade brädor på loftgångar och balkonger på samtliga hus. Målning återstår (2022).
2020 Byggdes två nya cykelförråd.
2017 Gjordes en installation av fasadbelysning på samtliga hus för att göra omgivningarna och gårdsytorna trevligare under höst och vinter.
2016 Ommålning av fasader.

GÅRDEN
Runt husen finns gröna ytor och mindre innergårdar med gräsmattor och planteringar. Staket skärmar av mot parkeringsytor och infart och skapar en ombonad känsla. Möjlighet till odlingslott finns. Det finns fruktträd och bärbuskar som alla äger tillsammans och det är fritt att plocka.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-TV via Tele2, kostnad för grundutbudet ingår i månadsavgiften. För aktuellt utbud samt prisinformation, se www.Tele2.com Bredband finns via Tele2, kostnad ingår i månadsavgiften.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett förråd, ca 5,5 kvm, i separat byggnad på varje innergård. På varje gård finns även ett fastighetsförråd med utrustning tillhörande föreningen.

BALKONG eller ALTAN
Till alla lägenheter hör en balkong på övre plan respektive en altan i markplan. Balkongernas yta är ca 5 kvadratmeter. Altanernas yta är ca 15 kvadratmeter. Förråd samt balkong eller altan upplåts tillsammans med bostaden.

PARKERING
Till varje lägenhet hör en parkeringsplats med laddstolpe för elbilar respektive motorvärmare. Elförbrukningen debiteras individuellt och faktureras på månadsavgiften.

ÖVRIGT
Föreningen har en höst- och vårstädning av gårdarna där medlemmarna förväntas deltaga. Snöröjning av gångstigarna framför entréerna samt gräsklippning på föreningens område ombesörjes av de boende enligt ett fastställt schema.
Föreningens hemsida www.brftomtebo3.se
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening, (2023-10-13). Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Övrigt

Allmänt om bostaden P-plats 200 kr.
Kabel-tv/bredbandsavgift 152 kr/mån.
Uteplats Uteplats med altan i söderläge

Dokument

Området

Varmt välkommen till Tomtebo! Här blandas flervåningshus med lantliga villor och närservice med vackra naturområden – helt enkelt ett område med allt. Även om Tomtebo utvecklas i rask takt så finns ändå den härliga Bullerby-känslan kvar och här finns nöjen för såväl stora som små. Området kring Nydalasjön är omtyckt och uppskattat med sina vackra promenadvägar, mysiga grillplatser och härliga motionsslingor. Precis intill sjön ligger även Äventyrslekparken - här finns höga klätternät, studsmattor, skateboardlek, labyrint, linbana, vattenlek med mera. Ett givet utflyktsmål för barnfamiljen. Och lockar skogen samt fågelskådning så finns Naturreservatet Grössjön på promenadavstånd. Tomtebo sjuder helt enkelt av aktivitet, sommar som vinter.

Närområde

I området finns Stora Coop, populära Restaurang Ruccola på Tomtebo som serverar Neapels pizza på svenskt vis , populära Crosta Café & Pizzeria, Sushi point & Tomtebo kiosk med paketboxutlämning på Nornaplatsen en hållplats ca 1 km bort.

Kommunikation

Till centrumkärnan och NUS / Universitet går flertalet bussar, bland annat Ultrabuss nummer 8 och 75. För den hurtige är promenad- och cykelvägarna välskötta samt både upplysta och sandade vintertid.

Övrigt

Det stora antalet småknattar speglar utbudet av barnomsorg på Tomtebo – här finns flertalet förskolor som huserar i moderna och trevliga lokaler. Områdets skola, Sjöfruskolan, består av två enheter. Förskoleklass till årskurs 6 finns på Tomtebo och årskurserna 7-9 finns på Ålidhem. För eleverna på Tomtebo ger närheten till Nydalasjön, Äventyrslekparken samt skogen och naturen runt omkring stora möjligheter till lek och lärande. Sjöfruskolan har fått utmärkelsen ”Skola för hållbar utveckling” och är utnämnda till modellskola för WWF:s ”Skola på Hållbar Väg” – helt enkelt en skola helt rätt i tiden.

Räkna på ditt nya boende