Visningar

Måndag 6 Februari KL: 17:30 - 18:15 Bokad visning, anmälan krävs via hemsidan! Boka
Boka visning
Teg, Umeå

Nybrogatan 20

Ett stenkast från älven erbjuds nu denna renoverade markplansfyra med mysig uteplats! Lägenheten har ljusa stilrena ytskikt, fina materialval och fördelar modernt renoverat kök med rostfria vitvaror, gästvänligt vardagsrum med utgång till altan och tre rymliga sovrum varav ett med access till klädkammare. Hall med klinkers och praktisk golvvärme samt både kaklad wc och ett kaklat badrum med badkar och golvvärme. Insynsskyddad uteplats med utsikt över föreningens gård och inbyggd belysning sätter guldkant på boendet! Tillhörande förråd och parkeringsplats med motorvärmare finns ledigt.

Här bor ni bekvämt invid vackra strandpromenaden och rekreationsområdet Bölesholmarna. Vare sig om du är bil, buss eller cykelburen tar resan till centrum endast några få minuter. Här bor du oavsett färdmedel nära stadens puls och vill du vandra på de välskötta vägarna är centrum knappa 15 minuter bort.
I närområdet finns matbutik, kiosk, restaurang, träningsanläggning samt skola och förskola. Inte långt bort nås handelsområdet Avion och Ikea samt Winpos arena. Ett perfekt boende för dig som vill ha nära till det mesta, välkommen!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 90 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5038 kr/mån
Rum 4
Våning 1 av 2
Hiss Nej
Byggnadsår 1990
Pris 2 895 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Erika Jansson
Reg. Fastighetsmäklare
0766-22 11 39
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Välplanerad markplansfyra vid cykelbrons fot!

Uteplats Front ut front cut

Uteplats
Uteplats
Front ut
Front ut
front cut
front cut

Planritning

Erika Jansson

Erika Jansson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Nybrogatan 20

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 90 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Fint markplansläge!

HALL
Välkomnande hall med möjlighet till avhängning av ytterkläder och möblemang. Hallens centrala läge fördelar lägenhetens samtliga rum. Praktiskt klinkers med golvvärme och vitmålade väggar.

KÖK
Lägenhetens hjärta, köket (2015) är klassiskt inrett med vit skåpluckor med rostfria handtag, mörk arbetsbänk i laminat och vitt rutigt kakel. Den maskinella utrustningen är i rostfritt utförande och består av fullstor kyl och frys, induktionshäll, fläkt, varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn och integrerad, självöppnande diskmaskin (2021). God arbetsyta, bra förvaring i skafferi och fin plats för stor matgrupp.

VARDAGSRUM
Lättmöblerat vardagsrum med utrymme för stor soffgrupp och tv-möbler. Vitmålade väggar och klassiskt parkettgolv ramar fint in de gästvänliga ytorna.

Härifrån når ni lägenhetens mysiga och insynsskyddade uteplats (2021). På den nyligen renoverade altanen ryms utemöbler och här avnjuts den värmande solen från morgonen till eftermiddagen. Justerbar belysning för mysfaktor och den stora grindöppning på altanen lämpar sig perfekt för både familjen och äldre.

SOVRUM
Det första sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet och har egen access till klädkammare. Ytterligare förvaring ges i platsbyggd skjutdörrsgarderob. Vacker fondtapet och mjuk heltäckningsmatta klär ytskikten.

DUSCHRUM
Stilrent renoverat duschrum med svart klinker och vita vackra kakelplattor med dekorativ bård. Duschrummet inredning består av wc, kommod med handfat, spegelskåp med belysning och badkar med dusch. Golvvärme värmer frusna fötter och handdukstork skapar komfort.

SOVRUM
Det andra sovrummet är bra i storleken och har plats för säng och varierande möblemang. Stor platsbyggd garderob delvis med spegel ger god förvaring. Vitmålade väggar med ljus fondvägg och parkettgolv.

SOVRUM
Tredje sovrummet är perfekt lämpat som barnrum. Väggarna är målade i en rosa kulör och på golvet ligger samma stilfulla parkett.

TOALETT
Lägenhetens toalett är klätt i vitt kakel, grått klinker och har matchande mosaikdetaljer. Inredningen består av wc, kommod med handfat, spegelskåp med belysning, skåp till förvarning och värmande handdukstork.

ÖVRIGT
Badrums- och utebelysning styrs smidigt via appen Philips Hue.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 90 kvm
Byggnadsår 1990
Ventilation FTX-system

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2021-02-10
Primärenergital 74

Ekonomi

Lägenhetsnummer 20 24
Pris 2 895 000 kr utgångspris
Avgift 5038 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl. värme, va, tv och internet
Elförbrukning 6 598 kWh/år
Driftkostnad 7 450 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 7 450 kr

Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning under förgående år samt inkluderar 16 ampere lägenhetssäkring.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 2,85442%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 428 713 kr

Förening

Föreningsnamn Brf Brobyggaren
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769621-9125
Gatuadress Nybrogatan
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Brobyggaren är en äkta bostadsrättsförening som bildades år 2010. Föreningen förfogar över 44 lägenheter belägna på adressen Nybrogatan 14-20. Av lägenheterna är 42 st upplåtna med bostadsrätt och 1 st är upplåten som hyresrätt. Föreningen förvaltas nu ekonomiskt av Simpleko och tekniskt av Samhall AB. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Från och med 1a januari 2023 höjdes avgifterna med 3,5%. Inga större projekt eller renoveringar är planerade enligt ordförande 2022-12-22.

HUSENS SKICK
Underhållsplan upprättades år 2010, vilken sträcker sig 10 år. Planen uppdateras löpande.
2022 = Besiktigat ventilation och utfört behövliga åtgärder
2017 = Spolning avloppssystemet + översyn värmesystemet
2015 = Byte låssystem och miljöanpassad gårdsbelysning etapp 2
2014 = Miljöanpassad gårdsbelysning etapp 1
2013 = Föryngring av träd & buskar på innergården och på till fastigheten hörande grönområden

TVÄTTSTUGA
Två tvättstugor finns (en i varje hus placerade i källarplan).

KABEL-TV och BREDBAND
Kabel-TV via Tele2 (obligatoriskt tillägg 100 kr/månad ingår i angiven avgift).
Bredband finns via Bredband2 1Gbit ingår (obligatoriskt tillägg 150 kr/månad ingår i angiven avgift).

PARKERING
Det finns 40 p-platser, varav 6 carportar. Kostnad mv-plats 330 kr/månad, finns 2 motorvärmarplatser lediga. Kostnad carport 450 kr/månad (3 st i kö). Föreningen hyr endast ut parkeringar till de boende. Köinformation från ordförande 2022-12-22.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Samlingslokal med kök/wc/dusch finns att hyra för 300 kr/gång i källaren på Nybrogatan 16.

ÖVRIGT
Två hissar (en hiss i varje byggnad). Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2022-12-22. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Antal lägenheter 44
Antal hyresrätter 1
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej

Övrigt

Uteplats Insynsskyddad uteplats mot lugn innergård.

Dokument

Området

Varmt välkommen till Teg! Här bor du nära både vackra älven med fina promenadstråk samt Björklövens hemmaarena A3 Arena – en kombination som slår det mesta. Teg är även stadsdelen som, enligt många, har stans bästa pizza. Men vi lovar, även om du inte är intresserad av vare sig promenadstråk, hockey eller pizza så är Teg ett område som lockar stora som små.

Närområde

Den ursprungliga byn Teg är numera en populär stadsdel i Umeå och här bor hela 12.600 invånare. Teg har ett stort utbud av välsorterade livsmedelsbutiker men även apotek, hälsocentral och folktandvård. Nöjesmässigt finns både gym, idrottsplats, bibliotek, handelsträdgård och en populär second hand butik. På gång- och cykelavstånd ligger dessutom gallerian Avion Shopping och IKEA. På Teg finns med andra ord något för alla.

Kommunikation

Från Teg till centrum är det endast 1,4 kilometer och gång- och cykelvägarna är välskötta. Flertalet bussar går även till Vasaplan och NUS / Universitetet. Är du bilburen tar resan till centrum endast några få minuter. Här bor du med andra ord nära stadens puls.

Övrigt

På Teg finns fem förskolor att välja bland (Linjalen, Rymden, Karlavagnen, Målaren och Böle) och två låg- och mellanstadieskolor (Östtegsskolan och Böleängsskolan). I Östtegsskolan, som ligger i ett vackert trähus från 1887, bedrivs verksamheten med inriktning mot musik. Musiken är också populär på Tegs Centralskola (7 – 9), som samtidigt erbjuder profilering mot ishockey och sport i allmänhet. I området finns även Engelska skolan.

Räkna på ditt nya boende