Visningar

Tisdag 16 April KL: 14:00 - 14:30 Bokad visning, anmäl dig via hemsidan! Boka
Boka visning
  • Dela via:
Carlshem/Carlshöjd, Umeå

Marmorvägen 133

På områdets bästa läge, privat beläget mot skogen erbjuds detta charmfulla gavelkedjehuset. Kedjehuset fördelar fyra sovrum i varierande storlekar, två badrum varav ett med badkar, rymligt vardagsrum och stilrent kök. Tillhörande garage i länga samt parkeringsplats. Uppvuxen trädgårdstomt med blomrabatter och bärbuskar, två solfyllda altaner sätter guldkant på boendet.

Här bor ni mycket barnvänligt nära härlig natur, fina strövområden, elljusspår och möjlighet till bärplockning. 200 meter från radhuset finns skola och fotbollsplan och i området finns även förskola, bensinmack, bra busskommunikationer, Gössjöns naturreservat, vackra promenadstråk vid Umeälven samt Strömpilsplatsens handelsområde. Bekvämt cykelavstånd till universitet och sjukhus och endast fem minuters bilfärd till flygplats. Ett hem att trivas i, varmt välkommen att boka visning!

Information

Bostadstyp Kedjehus
Boarea 152 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 6 varav 4 sovrum
Tomt 378 kvm
Byggnadsår 1978
Pris 4 095 000 kr

Ansvarig mäklare
Robin Stegeby
Reg. Fastighetsmäklare
0766-22 11 41
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Optimalt beläget gavelkedjehus på Carlshöjd!

export fasad
export fasad
export
export

Planritning

Entréplan
Entréplan
Robin Stegeby

Robin Stegeby

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Marmorvägen 133

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 6 varav 4 sovrum
Boarea 152 kvm. taxeringsinformation

Här, vid skogens mjuka omfamning och i närheten av den porlande bäcken, hittar du detta exceptionella hem. Beläget i ett område präglat av lugn och harmoni, erbjuder platsen en perfekt kombination av natur och bekvämlighet. Med lekplatser, natursköna strövområden, och väl upplysta elljusspår, är detta område en dröm för den aktiva familjen. Dessutom finns det gott om möjligheter till bärplockning för de som älskar att ta del av naturens skatter. Med närhet till skola, förskola och fotbollsplan, samt en kvartersgård och ändhållplats för stadsbuss till centrum inom gångavstånd, är detta ett område som passar perfekt för familjen som söker en bekväm och familjevänlig livsstil. Carlshöjdkyrkan, med dess mångfacetterade aktiviteter, är också lättillgänglig. Dessutom finns en vårdcentral och en bensinstation bara en kort promenad bort, medan Strömpilsplatsens handelsområde och andra nödvändiga faciliteter ligger inom bekvämt cykelavstånd. För de som längtar efter att utforska naturen finns Grössjöns naturreservat och vackra promenadstråk längs Umeälven inom behagligt promenadavstånd.

Gå in genom den inbjudande entrén och upptäck detta hemtrevliga gavelkedjehus. Med fyra väl tilltagna sovrum i varierande storlekar och två stilfullt utformade badrum erbjuder detta hem gott om utrymme för hela familjen att växa och trivas i. Det rymliga vardagsrummet, som angränsar till det välutrustade köket, är perfekt för avkoppling och socialt umgänge. Utöver detta finns ett garage och en parkeringsplats komplett med laddstolpe för bekväm laddning av fordon. Trädgården runt huset bjuder in till att njuta av soliga dagar utomhus. Två solfyllda uteplatser och en balkong som vetter åt olika håll sätter en extra guldkant på tillvaron och erbjuder perfekta platser för avkoppling och socialt umgänge med familj och vänner.

- Mycket fint gavelläge
- Fyra sovrum
- Garage och parkeringsplats
- Barnvänligt område

FÖRRÅD
Vid sydvästsidan av huset ligger ett praktiskt förråd med hyllor som delar vägg med huset.

HALL
Den inbjudande hallen erbjuder gott om plats för avhängning av ytterkläder på en praktisk hatthylla. Tre garderober och fem skåp möter dina förvaringsbehov medan arbetsbänken ger extra funktion. Huvudingången vetter söderut mot skog och bäck. Intill hallen finns en klädkammare med hyllor.

KÖK
Köket, rymligt och välutrustat, bjuder in med vita skåpluckor och rostfria handtag. En vit arbetsbänk kompletteras elegant med vitt kakel. Förvaringsutrymme finns gott om med utdragbara lådor, skåp, vitrinskåp och ett generöst skafferi. Maskinell utrustning inkluderar en fullstor kyl och frys, spis med ugn och infra, samt diskmaskin.

TVÄTTSTUGA
En separat tvättstuga är utrustad med tvättmaskin, torkskåp och gott om förvaring och arbetsytor.

SOVRUM
Det första sovrummet på entréplanet bjuder in till avkoppling med en dubbelsäng och möblemang, komplett med tre garderober och en hylla för förvaring. Atmosfären är lugn och avslappnad med ljust golv och tapeter.

VARDAGSRUM
Det rymliga vardagsrummet är mångsidigt möblerbart och har plats för sittgrupp, TV-möbel och hyllor. Stilfulla tapeter och vackert parkettgolv skapar en harmonisk atmosfär. Från vardagsrummet leder en altan ut till den privata trädgården åt väster.

SOVRUM
Det andra sovrummet på entréplanet är rymligt och erbjuder utrymme för en dubbelsäng och övrigt möblemang. För närvarande används det som ett arbetsrum med många rymliga hyllor som ingår vid köpet.

Övre våningsplanet:

ALLRUM
På övervåningen möts du av ett stort allrum som kan anpassas för både avkoppling och arbete. En stor balkong är tillgänglig för avkoppling och socialt umgänge. Väggarna pryds av ljusa tapeter.

SOVRUM
Det sydöstra sovrummet erbjuder komfort med en bred säng och ett skrivbord. Trivsam atmosfär skapas med ljusa tapeter och matta på golvet.

SOVRUM
Det nordöstra sovrummet används för närvarande för flyttförberedelser. Retro-matta på golvet, väggspegel och ljusa tapetserade väggar ger utrymme för mångsidig användning.

BADRUM
Det rymliga badrummet är praktiskt klätt i våtrumstapet med en matta på golvet. Här finns wc, dusch och spegelskåp, med möjlighet till badkar om så önskas. Naturligt ljus flödar in genom ett fönster i taket.

KLÄDKAMMARE
En rymlig klädkammare med tillräckligt med hyllor för förvaring.

Viktig information om samfälligheten:
Fastigheten är en del av Grönstenens Samfällighetsförening och inkluderar gemensamma driftkostnader såsom sophantering, snöröjning, kvartersgård och digital kabel-TV. Årlig avräkning av värme, vatten och el genomförs, med gemensam vår- och höststädning på området. En gemensam kvartersgård med pentry finns tillgänglig för medlemmarna och information om föreningen och dess verksamhet finns på samfällighetens hemsida: www.gronstenen.se.

Byggnad

Typ av byggnad Radhus
Fastighet Grönstenen 68
Boarea 152 kvm
Byggnadsår 1978
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä, betong
Fasad Trä
Fönster 2-glas
Bjälklag Trä, betong
Tak Betongpannor
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluft
Bredband Fiber via Umenet

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2024-02-05
Primärenergital 81

Ekonomi

Pris 4 095 000 kr
Taxeringsvärde 2 885 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusbyggnad: 1 853 000 kr
  • Småhusmark: 1 032 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 853 000 kr
Värdeår 1978
Summa inteckningar 338 200 kr
Fastighetsskatt 9 525 kr
Elförbrukning 2 421 kWh/år
Driftkostnad 54 323 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 4 323 kr
  • Hushållsström: 5 000 kr
  • Väg/samfällighetsavgift: 45 000 kr

Samfällighetsavgiften omfattar preliminär skattning av fjärrvärme, väg till tomtgräns inkl snöröjning, garage+ uteplats, el till garage, underhåll utanför fastigheterna, vatten, renhållning. Inbetalt under året korrigeras med uppmätt förbrukning som beaktas vid avgiften nästa år, det är hittills små korrektioner.

Tomt

Tomtarea 378 kvm
Övrigt På den privata tomten finns blomrabatter, bärbuskar och fin gräsmatta för lek och spring samt utrymme för odling för dig med trädgårdsintresse.
Uteplats På fastigheten finns flera trevliga platser för utegrupper. Altan på fram och baksida.
Parkering Till radhuset hör ett garage i länga och parkeringsplats med elladdare. Gästparkeringar på området. Finns även platser med elladdare

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Umeå Grönstenen GA:2 ändamål: Vattenförsörjning, Värmeanläggning, Gemensamhetsanläggning: Umeå Grönstenen GA:3 ändamål: Vägar, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Övrigt

Planbestämmelser Stadsplan (1976-01-09)

Dokument

Området

Carlshem ligger ca 5 km från centrum och ca 2 km till Universitet och NUS. Området ligger nära skog och natur med ellusspår.

Närområde

Förskola och skola upp till årskurs 9 finns i området samt bensinmack. Gångavstånd till Strömpilens handelsområde. Där finns apotek, livsmedelsaffär och butiker.

Kommunikation

Det finns goda busskommunikationer. För mer info gå in på www.tabussen.nu
Till flygplatsen från Carlshöjd/Carlshem tar det ca 5 minuter med bil.

Räkna på ditt nya boende