Visningar

Tisdag 4 Oktober KL: 16:45 - 17:30 Bokad visning, anmäl dig via hemsidan! Boka
Onsdag 5 Oktober KL: 12:00 - 12:30 Bokad visning, anmäl dig via hemsidan! Boka
Boka visning
Grubbe, UMEÅ

Kyrkhamnsvägen 38

Välkommen till detta natursköna läge invid älvspromenaden, en lantlig idyll samtidigt som närheten till Umeå centrum ligger inom behagligt avstånd. Lägenheten har ett ljust och fint läge med uteplats i söder. Bostaden fördelar ett rymligt vardagsrum med utgång till altan, renoverat arbetskök, tre sovrum var av ett rymligt med plats för dubbelsäng samt badrum med tvättmöjligheter. I lägenheten finns en klädkammare/förråd. Ytterligare ett förråd (utomhus) finns till lägenheten.
Här bor ni med närhet till busskommunikationer, älvspromenaden, förskola/skola. Med cykel når ni Umeå centrum, träningsanläggningar och matbutiker och restauranger.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 81 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5583 kr/mån
Rum 4
Våning 1 av 2
Hiss Nej
Byggnadsår 2005
Pris 2 850 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Charlotte Forsberg
Reg. Fastighetsmäklare
0766-22 11 38
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Älvsnära 4:a i markplan, Grubbe!

Namnlös bild Namnlös bild

Namnlös bild
Namnlös bild
Namnlös bild
Namnlös bild
Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Kyrkhamnsvägen 38

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 81 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Markplan

HALL
Hall med parkett som enhetligt löper vidare in till vardagsrum och övriga rum i bostaden, vilket ger ett fint helhetsintryck. Här finns utrymme för kapp- och skohylla. Praktiskt finns här att nå en klädkammare/förråd för dold förvaring. Väggarna är ljust tapetserade. Hallen öppnar ljust och hemtrevligt upp till det rymliga vardagsrummet som även har plats för större matgrupp.

VARDAGSRUM(/matrum)
Rymligt vardagsrum/matrum med naturlig plats för soffgrupp med TV-möbel samt matgrupp. Flertalet fönster ger ett fint ljusinsläpp. Från detta rum nås den insynsskyddade uteplatsen i fint söderläge.

KÖK
Renoverat arbetskök med vit skåpinredning, vitt kakel under överskåpen samt arbetsytor i grå laminat. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys och spis med ugn. Föreningen har nyligen bytt fläktar.

SOVRUM 1
Sovrum 1 nås direkt till höger i hall. Rummet passar utmärkt som barnrum eller kontor. Rummet har tapetserade väggar.

SOVRUM 2
Vägg i vägg med sovrum 1 nås sovrum 2. Rummet är rymligt med plats för dubbelsäng. Väggarna är ljust tapetserade.

SOVRUM 3
Sovrum 3 ligger avskilt från de övriga sovrummen och disponeras från kök. Rummet fungerar utmärkt som gästrum, barnrum eller kanske ett kontor? Väggarna är tapetserade.

BADRUM
Rymligt badrum med matta på golv och vägg. Badrummet är inrett med dusch, wc, tvättställ med tillhörande spegelskåp. Här finns även tvättmaskin och torktumlare.

ÖVRIGT
Gå in och läs mer om föreningen på www.kungsanget.se

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 81 kvm
Byggnadsår 2005
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Övriga byggnader Förråd i anslutning till lägenheten, samma plan. Skärmtak för cykelparkering.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2020-04-20
Primärenergital 143

Ekonomi

Lägenhetsnummer 52-3036-1-25-2
Pris 2 850 000 kr utgångspris
Avgift 5583 kr/mån
Kommentar värme, vatten, Kabel TV, bredband (ingår obligatoriskt)
Andel i förening 1,84932%
Andel av årsavgift 1,84932%

Förening

Föreningsnamn Brf Kungsänget
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769610-5373
Gatuadress Kyrkhamnsvägen
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Kungsänget är en äkta bostadsrättsförening som bebyggdes 2005. På fastigheten finns 10 st byggnader med totalt 60 st lägenheter på adressen Kyrkhamnsvägen 20-38. Lägenheterna består av 3:or och 4:or. Föreningen förfogar även över 9 st förråds- och 4 st carportbyggnader. Föreningen förvaltas ekonomiskt av HSB Norr och tekniskt av Emfa. Pantsättnings- och överlåtelseavgift tas ut enligt stadgarna. Inga planerade avgiftsändringar i dagsläget men detta är mycket möjligt med tanke på ökade kostnader (styrelsen 2022-09-19).

HUSEN
För att bevara föreningens hus i gott skick utförs löpande reparationer av uppkomna skador och planerat underhåll av normala förslitningar.
2018 Spolning av avloppen.
2017 Målning av ytter- och förrådsdörrar, ventilation (byte av filter, luftmätning) och rengöring av frånluft, diverse elarbeten, nya lysarmaturer, asfaltering av markytor.
2016 Asfaltering, två uteplatser uppfördes med stenplattor, murgrillar och utegrupper.
2015 Rengöring och justering av ventilation samt markytor.
2013 Ventilation.
2011-2012 Fasadmålning.
2008 Asfaltering.

KOMMANDE UNDERHÅLL
Föreningen har en 30-årig underhållsplan. Inga större renoveringar är planerade men styrelsen tittar på att installera elbilsladdare (styrelsen 2022-09-19).

KABEL-TV OCH INTERNET
Kabel-TV och Internet ingår i angiven månadsavgift (obligatoriskt tillägg 180 kr/månad) och levereras av Comhem. Kanal 1 till 12, barnkanalen, kunskapskanalen, SVT24 och TLC ingår i kanalpaket med möjlighet för tillval på egen bekostnad. Hastigheten på internet har uppgraderats till 250/50 Mbit/s.

PARKERING
Föreningen tillhandahåller 30 st carportplatser och 37 st parkeringsplatser, båda alternativen har motorvärmare. Carportplats kostar 390 kr/mån, kö per 2022-09-19. Motorvärmarplats kostar 260 kr/mån, finns lediga platser (2022-09-19). Uthyrning och kö sköts via MittHSB som alla medlemmar har inloggning till. 3 st gästparkeringar finns, som kostar 4 kr/timme alt 30 kr/dygn (Parkster).

ÖVRIGT
Individuell mätning av el, föreningen har avtal med Umeå Energi och debiterar medlemmarnas faktiska förbrukning i efterskott (på månadsavin).

Till lägenheten hör ett kallförråd. Soprum för hushållssopor och sortering tillämpas. Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Hemförsäkring tecknas individuellt av bostadsrättsinnehavaren. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2022-09-19. Hemsida www.kungsanget.se Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter om kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Övrigt

Parkering Separat kösystem tillämpas.
Uteplats Typ av upplåtelse har inte angivits.

Dokument

Området

Grubbe är en stadsdel i västra delen av Umeå, omkring en - tre kilometer från centrum. Området karaktäriseras av vackra promenadstråk både vid Umeälven och vid Tvärån. Blandad bebyggelse med framförallt småhus och mindre hyreshus samt numera även nybyggda kvarter. Cykelavstånd till centrum.

Närområde

Grubbeskolan (7-9) med både musikklass och engelskaklass. Grisbackaskolan (F-6).
Förskolor

Kommunikation

Bussförbindelserna är mycket bra med flera avgångar i timmen mot centrum.

Övrigt

Här finns både affärer, livsmedelsbutik, pizzerior, blomsterbutik, företag och folkbibliotek.

Räkna på ditt nya boende