VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Tomtebo Gård, UMEÅ

Kålhagsvägen 27A

Välkommen till Kålhagsvägen 27A – en nyproducerad lägenhet som definierar modern komfort och stil. Denna pärla av en bostad erbjuder en oslagbar kombination av hög standard och genomtänkt planlösning, vilket skapar en perfekt harmoni mellan funktion och estetik.

Det som omedelbart fångar din uppmärksamhet när du går runt i lägenheten är den väl tilltagna, solfyllda balkongen. Här kan du njuta av solens strålar från mitt på dagen till sen kväll medan du avnjuter din favoritbok, en kopp kaffe eller bara tar in den sköna, gröna utsikten. Storleken på balkongen gör den till en förlängning av din inomhusmiljö, och den är perfekt för att bjuda in vänner och familj till avkopplande stunder.

Planlösningen i denna lägenhet är lika spännande som den är funktionell. De tre fina sovrummen erbjuder tillräckligt med utrymme för hela familjen eller för att inreda ett hemmakontor. Helkaklat badrum med toppmoderna faciliteter, inklusive tvättmaskin och torktumlare, gör vardagen smidig och bekväm.

Lägenheten präglas av en modern stil som genomsyrar varje hörn. Det välutrustade u-formade köket är både praktiskt och elegant, och det är en plats där kreativa kulinariska äventyr blir verklighet. Här flödar inspirationen lika fritt som ljuset, tack vare det genomgående ljusinsläppet som lyser upp varje rum!

Välj Kålhagsvägen 27A som din nya adress och upplev det bästa av modern boendekomfort. Här väntar en välbyggd lägenhet med naturligt ljus och en atmosfär som omfamnar dig varje gång du kliver in genom dörren.

RING MÄKLAREN FÖR MER INFORMATION ELLER PRIVATVISNING! 070 280 51 15

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 89 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 6857 kr/mån
Rum 4 varav 3 sovrum
Våning 2 av 4
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2022
Pris 2 795 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Johanna Asplund
Reg. Fastighetsmäklare
0702-80 51 15
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Nyligen producerad lägenhet i populärt område

Planritning

Planritning
Planritning

Planritning
Planritning
Johanna Asplund

Johanna Asplund

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Kålhagsvägen 27A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4 varav 3 sovrum
Boarea 89 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 2 av 4

ALL
Ljus hall med utrymme att hänga av sig ytterkläderna samt klädförvaring i garderob. Praktiskt klinkergolv i grått som längre in går över till ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

SOVRUM 1
Ligger direkt till vänster i hallen med vitmålade väggar och parkettgolv.

BADRUM
I anslutning till hallen ligger badrummet. Inrett med kakel, klinker och elgolvvärme. Här finns duschhörn med glasväggar, wc, kommod med tvättställ, spegel med belysning och skåpinredning med bänk, tvättmaskin samt torktumlare.

KÖK/MATPLATS/VARDAGSRUM
Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Matplatsen har sin naturliga plats framför fönsterpartiet som vetter mot den väl tilltagna balkongen i söderläge. Köket har vit skåpinredning med glasskiva som stänkskydd ovanför arbetsbänken. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, induktionshäll, ugn, fläkt, diskmaskin samt inbyggd mikro. Vardagsrummet har utrymme för sittgrupp med tillhörande möblemang.

SOVRUM 2
Sovrum 2 är stort med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. På golvet ligger heltäckningsmatta med underliggande ekparkett. Väggarna är vitmålade. Från detta sovrum nås en praktisk klädkammare.

SOVRUM 3
Sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet. Vitmålade väggar och parkettgolv. Två garderober.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 89 kvm
Byggnadsår 2022
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX system
Övriga byggnader Förråd tillhör lägenheten, beläget på entréplan

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2022-09-14
Primärenergital 62

Ekonomi

Lägenhetsnummer 2-1201
Pris 2 795 000 kr utgångspris
Avgift 6857 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl värme, kallvatten, bredband, tv (startutbud) och IP-telefoni. Individuell elmätning samt individuell varmvattenförbrukning.
Driftkostnad 4 950 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 950 kr
  • Hushållsström: 4 000 kr

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel av årsavgift 0,02879%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 10 994 kr

Förening

Föreningsnamn Brf Lav Beta
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769638-4572
Gatuadress Kålhagsvägen 27B
Postnummer 90755
Ort UMEÅ
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Brf Lav Beta i Umeå kommun bildades den 4e februari 2020. Föreningen består av 43 bostadsrätter i ett flerfamiljshus. Inflyttning i fastigheten Umeå Kålhagen 2 i Umeå kommun skedde under mars 2022. Ekonomisk förvaltare är Fastum AB och teknisk förvaltning sköts av EMFA Fastighetsförvaltning. Föreningen höjde sina årsavgifter med 20% fr.o.m. 1 augusti 2023. Ytterligare hyreshöjning kommer inte att ske under 2023. Någon prognos om höjning av årsavgifterna under 2024 finns ej i dagsläget, enligt styrelsen 2023-08-16.

VAD INGÅR I AVGIFTEN
Värme, kallvatten, bredband, tv (startutbud) och telefoni. Hushållsel och varmvatten ingår ej och debiteras enligt förväntad förbrukning. Avstämning sker därefter faktisk förbrukning.

GÅRDEN
Njut av aktiva dagar i området för att sedan komma hem och koppla av i den gemensamma bastun på gården. Utanför bastun kan du ta del av gemenskapen eller njuta av ensamtid på den 290 kvadrat stora träterrassen. Här finns rum för grillkvällar med grannar och avkopplande stunder för dig själv i hammocken. Grannskapet bjuder in till avkoppling och aktiviteter året om – inte minst hobbyrummet, som erbjuder allt från cykelmek till vallamöjligheter. Och för barnen finns fyra olika lekytor att springa av sig på, med allt från kompisgunga och sandlåda till lekhus.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Bredband, TV och telefoni via Telia. Ingår i avgiften.

LOKALER
Två gemensamhetsanläggningar, GA1 avseende gård och bastu samt GA2 avseende parkeringshus.

PARKERING
Garage med 34 platser i friliggande parkeringshus med motorvärmaruttag. Brf Lav Beta har i dagsläget inga lediga motorvärmaruttag och en liten kö (3 st) för p-plats med motorvärmaruttag men däremot har vi lediga p-platser med ladduttag.

ÖVRIGT
Brf Lav Beta i Umeå kommun bildades den 4e februari 2020 och registrerades hos Bolagsverket den 25e februari 2020. Föreningens byggnad är fullvärdesförsäkrad hos försäkringsbolaget Moderna Försäkringar. Föreningen har också tecknat kollektivt bostadsrättstillägg för samtliga lägenheter. Ovanstående uppgifter är inhämtade av styrelsen 2023-08-16. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Övrigt

Balkong Stor balkong i rakt söderläge!

Dokument

Området

Naturskönt för friluftsälskaren! Tänk dig att bo mitt i naturen och ändå inte ha längre än fem kilometer till city. Då har du hittat hem till Tomtebo gård. Här utvecklas ett av Umeås nyaste bostadsområden, precis vid Nydalasjöns sydspets. Bebyggelsen kommer att bestå av flerbostadshus och marknära bostäder med varierade upplåtelseformer såsom bostadsrätter och hyresrätter. Karaktären blir stadsmässig men med en tydlig koppling till det naturnära läget.

Närområde

Här finns en mindre närbutik och pizzeria men det är inte långt till Ålidhems centrum där du hittar frisör, apotek, postombud och flera mataffärer. Där ligger även kulturhuset Klossen och flera olika restauranger. Strömpilen shoppingcenter på ett par kilometers avstånd har ett stort utbud av klädbutiker, systembolag, stormarknad och apotek. Med utbyggnaden av Tomtebo gård planeras för flera mindre torg och närbutiker.

Kommunikation

Till centrumkärnan och NUS / Universitet går flertalet bussar, bland annat Ultrabuss nummer 8 och 75. För den hurtige är promenad- och cykelvägarna välskötta samt både upplysta och sandade vintertid.

Övrigt

Här finns sex förskolor och två grundskolor, Tomtebo gård med både förskola och klasser F-2 samt Sjöfruskolan med klasser F-9. I takt med att området byggs ut planeras för ytterligare barnomsorg.

Räkna på ditt nya boende