Visningar

Torsdag 5 Oktober KL: 16:00 - 16:30 Bokad visning, anmälan krävs via hemsidan! Boka
Boka visning
  • Dela via:
Centrum, Umeå

Brogatan 3D

Välkommen till denna city-pärla på lugnt och centrumnära läge! Här bor bekvämt med ett stenkast från Broparken och fantastiska älvspromenaden och med gångavstånd till stadskärnan med dess kompletta utbud av affärer, restauranger och uteliv. Lägenheten är nyproducerad 2018 och håller en stilsäker och god standard, har genomgående parkettgolv och fina förvaringsmöjligheter. Trevlig planlösning med öppet läge mellan kök och vardagsrum, stort sovrum och helkaklat duschrum med golvvärme och egen tvättmöjlighet. Stor inglasad balkong i söderläge förlänger sommaren och sätter guldkant på boendet! Till lägenheten hör ett förråd. Garage finns praktiskt i källarplan och föreningen tillåter juridisk person som köpare. Kontakta ansvarig mäklare för att boka din visning, välkommen!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 50 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3244 kr/mån
Rum 2
Våning 2
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2018
Pris 2 025 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Erika Jansson
Reg. Fastighetsmäklare
0766-22 11 39
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Välplanerad tvåa på lugnt och centralt läge!

export
export
Erika Jansson

Erika Jansson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Brogatan 3D

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 50 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 2

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Välkomnande hall inre med hatthylla för klädavhängning och garderober till förvaring. På golvet ligger grått klinker och väggarna är vitmålade. Längre in övergår golvet till ett stilrent parkettgolv som enhetligt löper vidare i lägenheten.

KÖK & VARDAGSRUM
Lägenhetens hjärta, köket har öppen och social planering mot vardagsrummet med en praktisk bardisk som avgränsar köksdelen. Köket har stilsäker vit skåpinredning och matchande vitvaror. Mörk arbetsbänk i laminat och vita kakelplattor ger köket en modern stil. Här erbjuds fin möjlighet till förvaring och goda arbetsytor för matbestyren. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl och frys, inbyggnads ugn och mikro i bekväm arbetshöjd, spishäll, fläkt samt diskmaskin.

Vardagsrumsdelen är lätt att möblera med variation och har plats för soffa, tv-möbel och större matgrupp.

Härifrån når du lägenhetens pärla, den stora inglasade balkongen i härligt i söderläge.

SOVRUM
Mycket rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, enklare möblemang och skrivbordshörna. Bra förvaring ges i flertalet garderober. Ljus tapet och vackert parkettgolv ramar fint in rummet.

DUSCHRUM
Från hallen nås lägenhetens stora duschrum som är kaklat och klinkrat i modernt utförande. Golvvärme värmer frusna fötter. Badrummets inredning består av wc, kommod, spegelskåp med belysning och dusch med vikbara väggar. Här finns även tvättmaskin och torktumlare med tillhörande arbetsbänk för klädvård och överskåp.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 50 kvm
Byggnadsår 2018
Fönster 3-glas

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1203
Pris 2 025 000 kr utgångspris
Avgift 3244 kr/mån
Kommentar till avgiften ink. värme, vatten, internet och tv
Elförbrukning 1 266 kWh/år
Driftkostnad 2 155 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 2 155 kr

Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning under förgående år inklusive 16 Ampere lägenhetssäkring.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 2,8172%

Förening

Föreningsnamn Gamla Bron i Umeå
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769636-2941
Gatuadress Brogatan
Epostadress eekonomen@gmail.com
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen Gamla Bron i Umeå (org.nr 769636-2941) registrerades hos Bolagsverket den 2 maj 2018. Fastighetsbeteckning Plåtslagaren 5 med adress Brogatan 3 D. Föreningen förfogar över 26 st lägenheter och 7 st parkeringsplatser i garage under huset. Huset är 6 våningar inklusive källare. Föreningen förvaltas ekonomiskt av Eekonomen och tekniskt av föreningen. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna och betalas av köparen. Månadsavgiften höjdes med 8% f o m 1/7 2023 enligt förvaltaren 2023-07-18.

HUSETS SKICK
Byggnaden är ny och något underhållsbehov bör därför inte föreligga inom överskådlig framtid. För framtida behov görs årligen en avsättning till reparationsfonden.

GÅRDEN
Asfalt, stenbeläggning, rabatt och liten sandlåda.

KABEL-TV & BREDBAND
Fiber (Umeå Energi), trådlös internet-access via Tele2 med hastighet 100/100, finns installerat och är draget till respektive lägenhet. Till varje lägenhet är knutet ett paket med grundtjänster avseende bredband, IP-telefoni och IP-TV via Tele2 (ca 12 kanaler). För detta erlägger respektive bostadsrättsinnehavare 350 kr/månad till föreningen utöver årsavgiften men ingår i angiven månadsavgift. Tilläggstjänster beställs och betalas direkt till leverantör.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga saknas, varje lägenhet har tvättmaskin och torktumlare.

PARKERING
Garage i källaren, 7 st platser (kostnad 1.400 kr/månad). Föreningen sköter kön, f.n en i kö enligt ordförande 2023-09-18. Parkering kan finnas att tillgå i källaren i angränsande hus (Svekilag AB).

ÖVRIGT
Förråd i källaren (gallerförsedd nätvägg och hylla med galgstång). Postfack på entréplan. Soprum på gården. 24 st lägenheter har inglasad balkong och 2 lägenheter har fransk balkong. Inga gemensamhetsutrymmen finns.
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Folksam och bostadsrättstillägg ingår i fastighetsförsäkringen. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavaren. Lägenhetsinnehavaren betalar hushållsel och har eget abonnemang med Umeå Energi. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2023-09-18. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

Umeå, Norrlands knutpunkt är en utvecklande stad på många olika plan. Medelåldern är låg, flera år lägre än riksgenomsnittet och här finns Umeå universitet, med design- konst- och handelshögskolorna som erbjuder utbildningar inom alla områden för sina studenter. Här finns även Sveriges Lantbruksuniversitet. Även näringslivet i Umeå har många växande företag inom framförallt medicin, bioteknik och miljö och energi. Umeå har ett starkt friluftsliv och här har man nära till hav, älv och skog. Normala vintrar brukar vara snörika och här finns det många skidspår och somrarna är soliga och varma. Det finns mycket att göra i Umeå, besök Bildmuseumet, gå på Umeås stora jazzfestival eller Norrlandsoperan med Symfoniorkestern.

Närområde

I närheten finns allt som man behöver i form av butiker, restauranger, apotek, bibliotek, biografer osv.

Kommunikation

Det finns goda kommunikationer till alla stadsdelar runt Umeå från centrums mittpunkt som kallas Vasaplan.

Parkering

Det är lätt parkera runt centrum både i parkeringshus och på gatan.

Räkna på ditt nya boende