VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Centrala Tyresö, TYRESÖ

Sikvägen 59

Varmt välkomna till Sikvägen 59! Här på våning fem erbjuds en fantastisk trea på 80 kvadratmeter i en förening med stabil ekonomi och gott om bekvämligheter. Allt ni behöver finns inom bekvämt avstånd - shopping, restauranger och grönområden, vilket skapar en bekväm och trivsam vardag.

- Högt upp i huset
- Stor härlig inglasad balkong med förmiddagssol
- Populär förening med väldigt god ekonomi samt låg belåning
- I avgiften ingår värme, kallvatten, tv, bredband och förråd
- Stambytet skedde mellan 2011-2013
- Föreningen har bastu, tvättstugor, gästlägenhet, cykelförråd och fina innergårdar
- Närhet till Tyresö centrum, vårdcentral, kommunikationer, golfbana och naturen

Upplev det ultimata boendet i denna fantastiska trerummare! Med två rymliga sovrum, ett generöst vardagsrum, ett helkaklat badrum, en praktisk klädkammare och ett kök med plats för matbord, erbjuder denna bostad en perfekt balans mellan komfort och funktionalitet.

De två stora sovrummen ger gott om plats för ditt privatliv och skapar en fridfull miljö för avkoppling och vila. Det rymliga vardagsrummet är fyllt med naturligt ljus och är idealiskt för att umgås med nära och kära eller bara koppla av efter en lång dag.

Badrummet är designat med moderna inslag för att erbjuda stil och komfort i vardagen. Klädkammaren är rymlig och hjälper dig att hålla ordning på din garderob, med gott om plats för alla dina kläder och tillbehör. Köket är både funktionellt och inbjudande med en matplats där du kan njuta av härliga måltider.

Varmt välkomna på visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 80 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5113 kr/mån
Rum 3 varav 2 sovrum
Våning 5 av 8
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 1961-63
Pris Kontakta mäklaren

Ansvarig mäklare
Felix Winnersjö
Reg. Fastighetsmäklare
0709-19 27 72
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Superfin trea högt upp i huset med inglasad balkong!

Planritning

plan sikvägen 59
plan sikvägen 59

plan sikvägen 59
plan sikvägen 59
Felix Winnersjö

Felix Winnersjö

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Sikvägen 59

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3 varav 2 sovrum
Boarea 80 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 5 av 8

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 80 kvm
Byggnadsår 1961-63
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Övriga byggnader Till lägenheten finns ett tillhörande förråd i källarplan.
Bredband TV och bredband via Tele2

Rum

HALL

Hallen är ytterst välkomnande med fint parkettgolv och ljust målade väggar. Rymlig garderob på vänster sida. Längre in hallen nås en rymlig klädkammare (walk-in-closet).

BADRUM

Här finns en vägghängd wc, handfat med kommod, spegelskåp med integrerad belysning, vägghängt högskåp, tvättmaskin och torktumlare. Väggarna är beklädda i vitt kakel och på golvet ligger det ljust klinker.

KÖK

Fint och modernt kök med bänkskiva i vitt högblankt laminat och stänkskydd i kaklat murförband, gråa skåpsluckor och rostfria vitvaror. Flertalet lådor och skåp ger plats för diverse attiraljer och vid fönstret finns en rymlig matplats för 6-8 personer sittandes. Kökets maskinella utrustningen består av kyl/frys, varmluftsugn och kombimikrovågsugn med varmluft i bekväm arbetshöjd, integrerad diskmaskin, induktionshäll och fläkt. Väggarna är målade i ljusbeiget och på golvet ligger parkett.

VARDAGSRUM

Lättmöblerat vardagsrum med rikligt ljusinsläpp och gott om plats för soffmöblemang, tv-möbler och förvaringsmöbler. Likt övriga rum pryds detta av parkettgolv och beige/gråa väggar. Från vardagsrummet nås bostadens balkong.

SOVRUM 1

Rymligt sovrum med plats för den stora dubbelsängen och nattduksbord. Väggarna är målade i gröngrått, sober ton och på golvet ligger parkett.

SOVRUM 2

Vägg i vägg med ovan nämnda sovrum ligger bostadens andra sovrum. Rummet lämpar sig utmärkt som barnrum, kontor, gästrum eller tonårsrum. Väggarna är mörkblåa och på golvet finns parkett.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2020-06-24
Energikonsumtion 97 kWh/m2 år.
Primärenergital 100

Ekonomi

Lägenhetsnummer 234
Avgift 5113 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl. Värme, kallvatten, förråd, TV grundutbud & bredband. Föreningen tillämpar enhetsmätning av el och tillämpar även individuell mätning och fakturering för uppvärmning av kallvatten.
Driftkostnad 7 968 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 2 160 kr
  • Försäkring: 2 928 kr
  • Hushållsström: 2 880 kr

Driftkostnaderna är individuella och kan komma att variera beroende på avtal och förbrukning.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,002361%
Andel av årsavgift 0,2767%
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Uträkningen baseras på den senast tillgängliga årsredovisningen.

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Gäddan
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769604-8383
Gatuadress Sikvägen 47
Postnummer 13541
Ort Tyresö
Hemsida www.brfgaddan.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen består av sammanlagt 419 lägenheter, varav ett antal fortfarande är hyresrätter. Dessa säljs ut på öppna marknaden så fort de sägs upp av en hyresgäst, och utgör en s.k. dold kapitaltillgång. Föreningen upplåter även 8 lokaler med hyresrätt.
Föreningens ekonomi Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande. Enligt föreningen debiteras säljaren 2,5 % av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 419
Antal hyresrätter 59
Renoveringar 2020 - Ny beläggning på samtliga vägar (innergården).
2020-2021 - Upprustning av innergård innefattandes bl. a. nya planteringar, bänkar, trappor,
ledstänger och förstärkt belysning.
2020 - Nya räcken i anslutning till portar längs Sikvägen 29-45.
2020 - Omläggning av tak på samtliga hisschakt (25st.).
2020 - Utbyte av fönster i samtliga hissmaskinutrymmen (25st.).
2020 - Anläggande av 4st. p-platser med laddstolpar för el- och hybridbilar.
2019 - Fasadrenovering gavelsidor
2019 - Utbyte Fjärrvärmeledningar
2018 - Gruppanslutning till Comhem (nu Tele2) för bredband och tv
2017 - Balkongsidor har renoverats under.
2015 - Utbyte av samtliga undercentraler
2015 - Införande av individuell mätning och debitering av varmvatten
2014 - Anläggande av nya parkeringsytor
2011-2013 - Stambyte med badrumsrenovering
2009 - Installation av nya elcentraler med jordfelsbrytare i samtliga lägenheter
2005-2006 - Byte av fönster
2002-2005 - Byte av hissar
2001- Omläggning av tak
Parkering Föreningen har 64 garageplatser, 14 st Gästplatser, 35 st P-platser med el och 207 st P-platser utan el och 5 mopedplatser. P-plats kostar 150-250 kr/mån och garage 450-500 kr/mån.
Tv och bredband Kabel-TV och bredband via Tele2 eller Telenor. BRF Gäddan har gruppavtal med Tele2 för leverans av Bredband / TV och Telefonitjänster (ingår i avgiften).
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Gemensamma utrymmen Samlingslokal, gästlägenhet, cykelförråd, källarförråd samt bastu. Två tvättstugor finns i uppgångarna 29 och 61. Båda tvättstugorna är renoverade och till dom fordras kodlåsbricka, som kvitteras ut på föreningens expedition.
Övrigt Du behöver inget elabonnemang när du bor i Gäddan. Elkostnaden för din lägenhet läggs på månadsavgiften. Även kostnaden för varmvatten debiteras i samband med månadsavgiften.
Se hemsidan för mer information: www.brfgaddan.se

Dokument

Området

I närområdet finns gott om skolor, närmst ligger: Förskola Gunghästen, Sagan, Tärningen och Förskolan loket. Grundskolor i närheten är Stimmets skola, Montessoriskolan Vintergatan, Internationella Engelska Skolan, Tyresö och Nyboda skola. Utöver den kommersiella servicen i Tyresö Centrum har området gott om mataffärer som Willys, Lidl, ICA och Coop. I kommunen finns även flera populära utflyktsmål som bland annat Alby Friluftsgård, Tyresta Nationalpark och Tyresö Slott.

Närområde

I Tyresö centrum, en stenkast bort, finner vi cirka 70 butiker. Allt från kaféer, restauranger, biograf, simhall, golfbana, ishall och inomhushallar. Här finns också matvarubutiker, systembolag till vårdcentral och bibliotek.

Kommunikation

Ett stort antal busslinjer trafikerar Tyresö. Bussturen från Tyresö C till Gullmarsplan tar drygt 15 minuter och direktbussen in till Stockholm C tar 30 minuter. Bussförbinndelser finns även till Nacka, Älta och Haninge.