Visningar

Söndag 11 December KL: 13:00 - 13:30 Öppen visning. Välkommen! Boka
Boka visning
Centrala Tyresö, TYRESÖ

Granängsvägen 2D

**ACCEPTERAT PRIS**
Varmt välkomna till Granängsvägen 2D och denna härliga trean om 58 kvm i centrala Tyresö. Här är det bara att flytta in och trivas. Bostaden har genomgående hög standard och fina ytskikt. I närheten har du allt från skolor/förskolor, Tyresö Centrum, matbutiker, kommunikationer och grönområden.

-Genomgående fint skick
-Flexibelt tillträde
-Tillhörande förråd
-Härlig uteplats med kvällssol
-Närhet till skolor, bussar, Tyresö centrum, natur och idrott och matbutiker

Nu finns möjligheten att köpa det perfekta boendet för dig som letar efter en fin trea i centrala Tyresö. Planlösningen är välplanerad och det första du möts av är den stora öppna hallen med gott om avhängningsmöjligheter i dom stora garderoberna. Vidare in i lägenheten har du två sovrum med plats för säng och förvaring. Vardagsrummet är stort och öppet och ger plats för stor soffgrupp, från vardagsrummet når du uteplatsen. Lägenheten har ett badrum som är helkaklat. Ljust och trevligt kök med goda arbetsytor och utrymme för matbord och stolar. Bostaden har stora fönsterpartier i två väderstreck vilket ger den ett härligt ljusinsläpp.

Här är det bara att flytta in och njuta av tillvaron!

Området
I Tyresö centrum, en stenkast bort, finner vi cirka 70 butiker. Allt från kaféer, restauranger, biograf, simhall, golfbana, ishall och inomhushallar. Här finns också matvarubutiker, systembolag till vårdcentral och bibliotek.

Föreningen
Brf Kvarteret Skogsbacken i Tyresö är en nybyggd förening med Hökerum Bygg som byggherre. Föreningen består av tre huskroppar med totalt 83 bostadsrättslägenheter, belägna i ett centralt läge nära matbutiker, Tyresö centrum, bussar, förskolor, skolor, restauranger och gym.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 58 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3940 kr/mån
Rum 3
Våning 2 av 7
Hiss Ja
Byggnadsår 2019-2020
Pris 2 300 000 kr Accepterat pris

Ansvarig mäklare
Felix Winnersjö
Reg. Fastighetsmäklare
0709-19 27 72
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Linnea Westlander
Reg. Fastighetsmäklare
0705-55 49 51
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Planritning

Granängsvägen Planritning
Granängsvägen Planritning
Felix Winnersjö

Felix Winnersjö

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Granängsvägen 2D

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 58 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 58 kvm
Byggnadsår 2019-2020
Fönster 2-glas + isolerglas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FX-System med centralt frånluftsaggregat.
Övriga byggnader Det finns en gemensamhetslokal kallad Gårdshuset som kan hyras för festligheter, kalas eller övernattning. Kostnad ca 200 kr/tillfälle.

Rum

HALL

Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter direkt till höger. Vidare förvaring finns längre in i hallen i passagen mot köket i form av spegelgarderober. Klinkergolv i grå ton matchas med vitmålade väggar.

BADRUM

Modernt och väldigt stilfullt badrum med svart klinkergolv och vita kakelplattor i murförband. Inredning/förvaring i träfanér, kombimaskin, handfat, takdusch och frostade duschväggar.

KÖK

Modernt kök med matplats för 4-6 personer sittandes. Vita, släta luckor, vitt kakel och integrerade diskmaskin. Utrustat med kombinerad kyl/frys, mikrovågsugn & ugn i arbetshöjd, diskmaskin, induktionshäll och fläkt. parkett och vita väggar.

SOVRUM 1

Från köket nås bostadens första sovrum med väggar i grå ton och parkettgolv. Här finns plats för säng och sängbord samt gott om förvaring i garderoben.

VARDAGSRUM

Stort och lättmöblerat vardagsrum med rikligt ljusinsläpp med fönster i två väderstreck. Vitmålade väggar och parkettgolv. Utgång till den stora uteplatsen.

SOVRUM 2

Från vardagsrummet nås bostadens andra sovrum med gott om plats för en stor dubbelsäng och nattduksbord. Inbyggda garderober. Väggar i grå ton och parkettgolv.

UTEPLATS

Härlig uteplats med utrymme för en soffgrupp/sittgrupp, grill, planteringar etc. Gavelläge skapar en härlig och privat oas.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2021-11-25

Ekonomi

Lägenhetsnummer 307340001-0213
Pris 2 300 000 kr Accepterat pris
Avgift 3940 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. värme, V/A och kabel-TV & bredband med ett obligatoriskt tillägg om 161 kr/mån.
Driftkostnad 11 208 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 3 720 kr
  • Hushållsström: 7 488 kr

Driftkostnaderna är inviduella och kan komma att variera beroende på avtal och förbrukning.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,20109%
Andel av årsavgift 1,20107%

Förening

Föreningsnamn BRF Kvarteret Skogsbacken i Bollmora
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769635-7933
Gatuadress Box 9051
Postnummer 10271
Ort Stockholm
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Kvarteret Skogsbacken i Tyresö är en nybyggd förening med Hökerum Bygg som byggherre. Föreningen består av tre huskroppar med totalt 83 bostadsrättslägenheter, belägna i ett centralt läge nära matbutiker, Tyresö centrum, bussar, förskolor, skolor, restauranger och gym.

Lägenheterna är från 1:or på 30 kvm till 6.or på 116 kvm. Arkitekthuset är arkitekt för projektet, alla lägenheter har antingen egen terrass eller balkonger eller båda delarna som kan byggas om till uterum.

Mer info från på föreningens hemsida: https://www.hokerumbygg.se/kvarteretskogsbacken
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 83
Antal lokaler 1
Parkering Föreningen har 25st garageplatser, 5st garageplatser för elbil och 14st p-platser utan el. I föreningen finns även bilpool med bilar från M Mobility Car.
Tv och bredband Kabel-TV och bredband ingår med en obligatorisk kostnad om 161kr/mån. (Tele2)
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Det finns en gemensamhetslokal kallad Gårdshuset som kan hyras för festligheter, kalas eller övernattning. Kostnad ca 200 kr/tillfälle.
Övrigt Lägenhetsförråden är placerade i garageplan. Förråden har gallerväggar och är ca 1-4 kvm stora.

Övrigt

Uteplats Härlig uteplats med kvällssol.

Dokument

Området

I närområdet finns gott om skolor, närmst ligger: Förskola Båten, gunghästen, Sagan, Tärningen och Förskolan loket. Grundskolor i närheten är Stimmets skola, Montessoriskolan Vintergatan, Internationella Engelska Skolan, Tyresö och Nyboda skola. Utöver den kommersiella servicen i Tyresö Centrum har området gott om mataffärer som Willys, Lidl, ICA och Coop. I kommunen finns även flera populära utflyktsmål som bland annat Alby Friluftsgård, Tyresta Nationalpark och Tyresö Slott.

Närområde

I Tyresö centrum, en stenkast bort, finner vi cirka 70 butiker. Allt från kaféer, restauranger, biograf, simhall, golfbana, ishall och inomhushallar. Här finns också matvarubutiker, systembolag till vårdcentral och bibliotek.

Kommunikation

Ett stort antal busslinjer trafikerar Tyresö. Bussturen från Tyresö C till Gullmarsplan tar drygt 15 minuter och direktbussen in till Stockholm C tar 30 minuter. Bussförbinndelser finns även till Nacka, Älta och Haninge.

Räkna på ditt nya boende