Visningar

Lördag 4 Februari KL: 12:00 - 12:30
Hemavan/Tärnaby, TÄRNABY

Semestervägen 89F

Med närhet till våra vackra fjäll och allt vad de har att erbjuda året runt, ligger den här trevlig lägenheten. Det är en kvadratsmart 3:a med två sovrum, kombinerat kök och vardagsrum samt badrum med bastu. Altan med en härlig vy mot Björkfjället. Ett optimalt boende för den som vill ha närhet till skidsystem, längdspår, skoterleder, fiske och affärer. Bär- och svamprika marker med fina vandringsleder 'runt husknuten'. Bild på badrum kommer inom kort. Vid intresse kontakta mäklaren. Välkommen på visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 49 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 1510 kr/mån
Rum 3
Våning 1 av 2
Hiss Nej
Byggnadsår 1990
Pris 1 295 000 kr

Ansvarig mäklare
Anna Gustavsson
Reg. Fastighetsmäklare
0730-39 83 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Välkommen till denna trevliga lägenhet i Tärnaby!

AnnaG Digitalt visitkort Fastighetskarta Fastighetskarta

AnnaG Digitalt visitkort
AnnaG Digitalt visitkort
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planritning

Anna Gustavsson

Anna Gustavsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Semestervägen 89F

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 49 kvm. Föreningens information
Hiss Nej

Med närhet till våra vackra fjäll och allt vad de har att erbjuda året runt, ligger den här trevlig lägenheten. Det är en kvadratsmart 3:a med två sovrum, kombinerat kök och vardagsrum samt badrum med bastu. Altan med en härlig vy mot Björkfjället. Ett optimalt boende för den som vill ha närhet till skidsystem, längdspår, skoterleder, fiske och affärer. Bär- och svamprika marker med fina vandringsleder 'runt husknuten'.

BADRUM MED BASTU

FIBER

GENERÖST MED SOVPLATSER

UTHYRNINGSMÖJLIGHETER

När du kommer in i lägenheten har du ett utrymme för att hänga av sig ytterkläderna. Vitmålade väggar med en bröstpanel i furu fortsätter in i kök/vardagsrum. Sovrummen vitmålade väggar. Träpanel i tak i hela lägenheten. På golvet ligger ett brunt laminatgolv med undantag förbadrummet.

VARDAGSRUM/KÖK
Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och de stora fönsterna ger ett härligt ljusinsläpp i rummet. Här finns utrymme för både sittgrupp och matplats. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis/ugn, micro samt diskmaskin. Luckorna är i furu och ovan bänkskivan sitter vitt kakel. I utrymmet mellan badrum och sovrum 2 står en garderob samt ett torkskåp.

SOVRUM 1
I detta sovrum står en våningssäng. Fönster med utsikt mot fjällen. Goda förvaringsmöjligheter tack vare garderoberna vid sänggaveln.

SOVRUM 2
Med två våningssängar finns det gott om sängplatser. Två garderober finns i detta sovrum.

BADRUM
Grå våtrumsmatta och våtrumstapet i vitt. Här finns WC, handdukstork, tvättställ, badrumsskåp med spegel, dusch, bastu och varmvattenberedare.

ÖVRIGT
Skidförråd till vänster om entrédörren.
Låg månadsavgift.
Fiber indraget.
Uthyrningsmöjlighet finns.
Altan med härligt solläge.
Parkering med motorvärmarstolpe i direkt anslutning till lägenheten. Placering rakt framför lägenheten.
Lägenheten säljs möblerad.

2012 Nytt torkskåp

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 49 kvm
Byggnadsår 1990
Fönster 3-glas
Uppvärmning Direktverkande el
Ventilation Självdrag

Energideklaration

Utförd Behövs ej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 43
Pris 1 295 000 kr
Avgift 1510 kr/mån
Kommentar till avgiften I månadsavgiften ingår VA (kallvatten), renhållning, snöröjning, parkeringsplats, samt avsättning till yttre fond. Månadsavgiften betalas kvartalsvis i förskott. Månadsavgiften höjdes med 2,7% från 1/1 2023.
Elförbrukning 8 000 kWh/år
Driftkostnad 14 500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 9 700 kr
  • Försäkring: 700 kr
  • Hushållsström: 4 100 kr

Försäkringsbolag Lähitapiola (Finland). Lösöre är försäkrat (70 euro/år).

Andel i förening 4,16%
Andel av årsavgift 4,16%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 3 540 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Föreningen har bekräftat underlaget för beräkningen.

Förening

Föreningsnamn Brf Skytteanska skolan 2
Organisationsform Andelsratt
Organisationsnummer 716463-7501
Gatuadress Semestervägen
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Skytteanska skolan 2 är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen förfogar över 24 st lägenheter fördelade i tre hus. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Ingen överlåtelseavgift tas ut vid ägarbyte. Innehavaren av bostadsrätten tecknar egen bostadsrättsförsäkring. Föreningen förvaltas ekonomiskt av Tärnaby Företagsservice. Månadsavgiften kommer att höjas med 2,7% enligt ordförande 2022-09-19.

TVÄTTSTUGA
Ingen gemensam tvättstuga finns.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Fiber indraget. Medlemmarna väljer själv vilken internet,- och kabel-tvlösning man vill ha.

MÅNADSAVGIFT
Månadsavgiften betalas kvartalsvis för tre månader åt gången.
Alla medlemmar har eget el abonnemang.

PARKERING
Till varje lägenhet ingår det en parkeringsplats med motorvärmare. Släp m.m. parkeras på nedre området.

ÖVRIGT
Trevlig innergård med gemensam grillplats.
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening, 2022-09-19. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Antal lägenheter 24
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Ja

Övrigt

Parkering Finns plats för bil i direkt anslutning till entrén. Uttag för motorvärmare finns. Placering rakt framför lägenheten, märkt 89F.
Uteplats Altan i anslutning till entrén.

Dokument

Området

I Hemavan Tärnaby med omgivning finns alla förutsättningar för att friluftssemestern ska bli aktiv, rolig och samtidigt avstressande. Vintersporta hela dagen och koppla av med ett bad eller bastu på kvällen. Frisk luft finns det gott om och snön räcker till alla. Förutom skidåkning är skoteråkning och fiske två spännande och mycket populära tidsfördriv vintertid. Hösten präglas av sprakande färger med trevliga skogsturer i svamp och bärmarker. Sommartid är vandring längs fjällederna en populär aktivitet.

Närområde

I Hemavan Tärnaby finns restauranger och caféer med olika inriktningar. Mat baserad på lokala råvaror, pizza, dagens lunch, bufféer, lättare rätter och sallader. Vissa dagar kan du njuta av våffelservering mitt ute i vildmarken. I området finns diplomerade restauranger med högklassiga vinkällare. Och vill du fortsätta utelivet efter middagen hittar du vintertid såväl nattklubb som after ski och pubkvällar med liveband.

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig hit. Ta väg E12 med bil, cirka 400 kilometer från Umeå, eller flyg och landa mitt i fjällvärlden på Hemavan Tärnaby Airport. Flygplatsen ligger centralt i Hemavan och har reguljära flygningar sex dagar i veckan, året runt från Arlanda. Om du föredrar tåg åker du till Östersund, Vännäs eller Umeå och byter sedan till buss för vidare färd till Hemavan Tärnaby.

Övrigt

Det är skidåkning som placerat Hemavan Tärnaby på världskartan och är den största anledningen för många besökare. Här kan du kasta dig ut i samma backar som fostrat Ingemar Stenmark och Anja Pärson samt ett flertal andra stjärnor från den framgångsrika klubben Tärna IK Fjällvinden. Men områdets skidbackar är inte bara till för tävlingsåkarna. Här hittar du utförsåkning för alla smaker; offpist, snowboard, telemark, heliski, nybörjare och barnfamiljer.
Det finns även utmärkta möjligheter att bli bättre skidåkare i skidskolan och för den som vill hyra skidutrustning på plats gör man det i någon av områdets skiduthyrningar.
Hemavan Tärnaby är även en guldgruva för längdåkare. Fjällen erbjuder obegränsade möjligheter till finfin turåkning och här finns också flera välpreparerade spår.
Naturen i dessa fjäll är storslagen och varierande. Ett sätt att uppleva den är att färdas med skoter genom björkskogar, över frusna sjöar och upp till de kala bergstopparna. Väder och vind styr vilket som är det bästa målet för dagen men en tur i Vindelfjällens naturreservat är verkligen att rekommendera. Att ta sig genom Syterskalet är en fantastisk upplevelse som gör att man förstår naturens storhet. Jofjället är ett utmärkt område när vädret inte är lika optimalt då stora delar ligger i fjällbjörkskog.

Räkna på ditt nya boende