Budgivning pågår

Budgivning pågår, kontakta mäklare för mer information.

VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Ullna strand, Täby

Ullna Allé 40

+ Radhus med stor tomt i söderläge
+ Barnvänligt område
+ 6 st sovrum och 2 st vardagsrum!
+ God ekonomi i föreningen! - Låg avgift
+ Sol hela dagen
+ Nära natur, bad och motion

För mer information eller eventuell förhandsvisning - kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alt anton.zellman@mohv.se

Varmt välkommen till detta fantastiska radhus på 170 kvm i toppmoderna Ullna Strand! Här finner du ett optimalt planerat radhus med 6 st sovrum. Nedre plan är en stor social oas med kök, vardagsrum och fantastisk trädgård i anslutning till varandra. På nedre plan finns ett sovrum eller arbetsrum. På första plan är det 3 st rymliga sovrum samt ett badrum med badkar. På övre plan finner du det stora alrummet med stora glaspartier mot baksidan av huset samt två sovrum där ena är lite större vilket möjliggör till att göra om det mindre till en walk-in-closet.

Bostaden är färgsatt i dagens moderna kulörer som varje trendig person längtar efter. Här kan du verkligen flytta in direkt och njuta av livet utan att behöva lyfta det minsta finger. Förutom en väl genomtänkt färgsättning finns också lyxiga detaljer. På baksidan finns en utbyggd träaltan med plats både för lounge och grillplats. Detta skapar en lyxig oas vilket stillar tankarna från att behöva resa utomlands. Här kan du öppna altandörren och låta både hundar och barn leka fritt. För dig som gillar att odla har du en plan och välskött gräsmatta att skapa din drömträdgård på. Bara din fantasi kan sätta gränser vad det som du kan skapa eller njuta av här.

Denna bostad har märkningen VOHV by MOHV eftersom hundar lever ett utmärkt liv här i Ullna Strand! Längst med gatan bor det många hundar, främst valpar, vilket gör att det finns många kompisar att leka med eller att ha som potentiell hundvakt om så skulle behövas. För dig som senare inte längre ska jobba hemifrån finns det två hunddagisar på gångavstånd. Det finns också fantastiska promenadslingor att motionera på och också kasta pinne.

Här erbjuds en fantastisk miljö för att dina barn och du som förälder ska trivas på absolut bästa sätt. Barnvänliga gator, förskolor, promenadstråk, lekparker och rekreation samtidigt som Arninge shopping center endast är ett stenkast bort. Inte nog med det så erbjuder Ullna strand möjlighet till en aktiv vardag med golf, flertalet gym både ute och inne, promenadstråk runt Ullnasjön och Rönningesjön samt elljusspår och mycket mer. Närmsta busshållplats heter Norrtorpsvägen och här stannar buss 524, 615, 629 och 612 som smidigt tar dig till Arninge Centrum, Täby Centrum och tunnelbanan Mörby Centrum/Danderyds sjukhus. Roslagsbanan går vid Arninge centrum som är en resestation för både bussar och Roslagsbanan mot stan och från Norrtälje.

För mer information om bostaden, området eller grannarna, vänligen kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 0226 alt anton.zellman@mohv.se

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea 170 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5215 kr/mån
Rum 7
Hiss Nej
Byggnadsår 2016
Pris 7 495 000 kr som utgångsbud

Ansvarig mäklare
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare & Partner
0725-55 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Vera Safi
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 06 72
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Planritning

Anton Zellman

Anton Zellman

Reg. Fastighetsmäklare & Partner

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Ullna Allé 40

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 7
Boarea 170 kvm. föreningens information
Hiss Nej

ENTREVÅNING

Entrén
Välkommen till detta fantastiska hem! Det första du möts av är en vacker inramning av bostadens entré med stenplattor och låg stenmur. Detta signalerar att det är bostadens yta och en perfekt uppställningsplats för exempelvis cyklar och växter. Här lyser en fridfull morgonsol där du kan ta dagens första kaffe. Inne i hallen ligger ett slitstarkt grått klinkergolv och här finns gott om plats för förvaring i flertalet garderober. Hela nedervåningen har härlig golvvärme genomgående som justeras med en termostat samt radiatorer.

Badrum
Badrummet har matchande grått klinkergolv som matchar med hallens, här finns också skön golvvärme. Väggarna är kaklade i vitt. Här finns dusch, tvättmaskin, torktumlare, praktisk och snygg vikbänk, handdukstork, lyxig takdusch och förvaringsskåp. WC, spegelskåp med förvaring samt en kommod.

Vardagsrum/kök
Köket och vardagsrummet är en insynsskyddad social oas med öppen planlösning vilka rymmer stora sittgrupper av soffa och matbord. Det är två stycken glasdörrar ut mot trädgården på baksidan vilket blir både pampigt och släpper in mycket ljus. Köket har skandinavisk design med vit färgsättning. Vitvaror (diskmaskin, kyl/frys). Induktionshäll, köksfläkt samt mikro.

Sovrum nedre plan
På nedre plan intill vardagsrummet finns ett rum som idag används till gästrum samt kontor. Här finns plats för bokhylla samt finns ett fönster som släpper in mycket ljus i rummet.

Uteplats
Trädgården är i söderläge vilket gör att du sommartid har sol nära nog hela dagen. Här kan du grilla och har goda möjligheter för lek och bus på hela gräsmattan. På träaltanen finns ett förråd med mycket goda förvaringsmöjligheter. I föreningen finns ett flertal verktyg som medlemmarna kan nyttja för att t.ex. trimma småbärsbuskarna som omger tomtgränsen.

MELLANVÅNNING

Hall mellanvåning
Ovanför trappan finns en avlång hall med ekparkett. Här finns bl.a. arbetsyta, god förvaring med garderober.

Sovrum mellanplanet
På mellanvåningen finns tre stora sovrum. Master Bedroom har en stor skjutdörrsgarderob. Övriga två sovrum används idag som barnrum. Rummen har motsvarande fönster mot trädgården.

Badrum
I badrummet på övervåningen finns mörkgrått klinkergolv, golvvärme, handdukstork och vitt kakel på väggarna. Här finns också handfat med kommod, spegelskåp med förvaring samt badkar och väggskåp.

ÖVRE PLAN

Välkommen upp till detta magiska plan med stora fönsterpartier ut mot baksidan av tomten och möjlighet att skärma av till flera sovrum. idag är det ett stort allrum för hela familjen samt två st sovrum.

Byggnad

Typ av byggnad 3 plans-brf radhus
Boarea 170 kvm
Byggnadsår 2016
Fönster 3-glas
Uppvärmning Värmepump/Frånluft

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2018-05-22
Primärenergital 47

Ekonomi

Lägenhetsnummer 20
Pris 7 495 000 kr som utgångsbud
Avgift 5215 kr/mån
Kommentar till avgiften I månadsavgiften ingår sophantering, bredband 100/100, Tv-paket lagom, bredbandstelefon (allt från Telia).
Driftkostnad 14 400 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 4 200 kr
  • Försäkring: 3 700 kr
  • Hushållsström: 6 500 kr

Angiven elkostnad är inklusive uppvärmning i bostaden från värmepumpen, uppvärmning av varmvatten och övrig hushållssel samt elnätavgifter och skatter. Angiven vattenkostnad är avseende kallvatten som debiteras i efterhand enligt egen förbrukning. Bostadsrättsföreningen har inkluderat bostadsrättstillägget i avgiften.

Andel i förening 3,54%
Andel av årsavgift 3,55%

Förening

Föreningsnamn Brf Täbys Townhouse
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769628-2958
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen 34 stycken radhus i 3 olika utformningar. Townhouse 1 har 3 plan. Townhouse 2 har 2 plan en terrass och ett växthus på taket. Townhouse 3 har 2 plan. Varje radhus har en mindre tomtplätt som omgärdar entrén samt en trädgård på baksidan. På fastigheten finns även 35 st parkeringsplatser.
Mycket bra hemsida finns http://brftabystownhouse.se/
Föreningens ekonomi Avskrivningar görs linjärt med 0,5 % / år i enlighet med den ekonomiska planen. Mark skrivs inte av. Brf hade ett lån som löpte ut maj 2021. Med anledning av det kunde Brf spara ganska mycket per år då de varit bundna till lånet utan möjlighet till amortering. Brf avser att amortera 3 miljoner på lånet inom kort nu när de har den möjligheten. Brf har avsatt 350 tkr per år i reparationsfonden och har alltså även ett kapital utöver det. Brf ska sedan se över deras långtidsbudget för att ta fram en plan för de närmaste fem åren. Ambitionen är att amortera 1 % av lånet per år. Den nya räntan för lånet är under 0,9 % totalt.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 34
Renoveringar Ommålning inom 1-2 år, det finns pengar till det i reparationsfonden. I reparationsfonden har Brf siktat på att ha pengar till de löpande kostnaderna de närmaste 15-20 åren, alltså även lite större arbeten.
Parkering Gratis parkering på gatorna i området. Carport finns att hyra via bostadsrättsföreningen för en kostnad av ca 600 kr i månaden. Lediga platser finns. Det finns ett antal platser som är utrustade med laddstationer för elbilar. Nya laddstationer kommer att installeras allt eftersom det uppstår behov. Kostnaden för installation står föreningen för och man betalar bara för sin faktiska elförbrukning.
Tv och bredband Telia
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 486 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Övrigt

Övrigt Säljarens ord: ”Det är ett väldigt barnvänligt område. I skogsdungen på baksidan springer barn och leker, skyddade från trafik, och genar hem till kompisar. Området är tryggt och säkert, god grannsämja. Vid Ullnasjön intill finns fina promenadstråk. Något vi uppskattat extra mycket är utsikten mot solnedgångar och natur.”
Parkering Bilplats finns att tillgå under carport till en kostnad.

Dokument

Området

Vackert område med färglada hus i olika storlekar. Här finns mestedels radhus men även mindre lägenheter och större hus.

Närområde

I direkt närhet finns ett av Norrorts största handelsområde - Arninge. Här finns gott om livsmedelsbutiker, restauranger, outlets, apotek etc. Nya tillskottet är Costco varuhus som är klart hösten 2022 på 13 000 kvadratmeter. Här kommer att finnas både dagligvaru- och sällanköpshandel, med mat och bland annat apotek och optiker.

Kommunikation

Buss 615 från Arningeområdet tar dig till Täby centrum på 18 min. Buss 629 tar dig direkt in till Danderyds sjukhus och tunnelbanan. Snabbuss 608 till Humlegården. Roslagsbanan tar dig från Arninge station till Stockholm city på 20 min.

Parkering

Fri parkering på gatorna med p-skiva enligt parkeringsskylt.

Räkna på ditt nya boende