Visningar

Söndag 19 Februari Kontakta ansvarig mäklare för visningstid
Ullna strand, Täby

Ugglevägen 8, vån 3 av 3

För mer information eller boka in tid för visning - kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alt anton.zellman@mohv.se

+ Högst upp i huset, längst upp på gatan
+ Stor balkong i västläge med eftermiddag/kvällssol
+ Populärt familjeområde
+ Gott om parkeringsplatser i föreningen
+ Nära natur och kommunikation

Varmt välkommen till Ugglevägen 8. Här hittar ni detta underbara hem, högst upp i huset med gavelläge. Lägenheten ligger helt ostört med fönsterpartier i tre väderstreck och balkong i soligt västläge. Genomgående stilrena och smakfulla materialval. Otroligt social planlösning med tre gedigna sovrum samt kök och vardagsrum i direktanslutning till varandra. Fastigheten uppfördes under 2015 och här använder man samtliga 88 kvadratmeter. Stor, halvinglasad balkong med eftermiddag/kvällssol. Parkering precis utanför och förråd i lägenheten.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alt anton.zellman@mohv.se för mer information eller boka in tid för visning.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 88 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5186 kr/mån
Rum 4
Våning 2 av 2
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2014-2015
Pris 4 250 000 kr som utgångsbud

Ansvarig mäklare
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare & Partner
072 555 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Vera Safi
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 06 72
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Ugglevägens absolut bästa läge!

Planritning

Anton Zellman

Anton Zellman

Reg. Fastighetsmäklare & Partner

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Ugglevägen 8, vån 3 av 3

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 88 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Hall
Välkomnade hall med säkerhetsdörr och gott om avhängningsmöjligheter.

Vardagsrum / balkong
Stort och ljust vardagsrum. I vardagsrummet har du plats för stor soffa där hela familjen får plats samtidigt som det finns gott om yta för lek för de små. Utgång till den stora balkongen som är halvt inglasad för att skydda mot vind och nederbörd så att du kan nyttja den mer än vad säsongen tillåter. På den stora balkongen har du plats för både grill, matplats och soffgrupp.

Kök
Köket har en semiöppen planlösning vilket skapar en egen köksdel i lägenheten samtidigt som den binds ihop med resten av lägenheten. Här har du gott om arbetsytor och fullstora vitvaror. Du har även plats för ett större matbord för flera personer. Häll, fläkt, diskho, ugn, mikro kyl, frys och diskmaskin.

Badrum
Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och grått klinker med underliggande värme på golv. WC och handfat, blandare och duschväggar. Kommod under handfat och överskåp med spegel och belysning ovan. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

Sovrum 1
Master bedroom med garderobsvägg och målade väggar i vitt och grått.

Sovrum 2
Detta är sovrummet längst in i lägenheten. Gott om plats för leksaker eller skrivbord och utgång till balkongen.

Sovrum 3
Detta sovrum finns direkt vid entren. Här finns även en klädkammare med ingång längst in i rummet.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 88 kvm
Byggnadsår 2014-2015
Fönster 3-glas
Uppvärmning Bergvärme, golvvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Övrigt om byggnaden Byggentreprenör: Titania Bygg & VVS AB
Fiber från 2021 (ingår i hyran)
Övriga byggnader Soprum och cykelförråd finns gemensamt

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2019-12-19

Ekonomi

Lägenhetsnummer 45
Pris 4 250 000 kr som utgångsbud
Avgift 5186 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl Värme, kallvatten, kabel-tv och bredband. Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg för samtliga bostadsrätter. Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg för samtliga bostadsrätter.
Driftkostnad 5 730 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 330 kr
  • Hushållsström: 3 400 kr

Driftkostnader utifrån schablon.

Andel i förening 2,4265%
Andel av årsavgift 2,43%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 1 143 647 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Indirekta nettoskuldsättningen är beräknad på föreningens årsredovisning från 2022

Förening

Föreningsnamn BRF Skogsvåningarna
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769626-2422
Gatuadress Ugglevägen 2-8
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen består utav 48 moderna lägenheter med öppna och ljusa planlösningar. De första medlemmarna började flytta in i november 2015. Ullna Strand är idag en kraftigt växande del av Täby kommun där man som boende har närhet till natur, handel och goda kommunikationer, vilket tillsammans gör att området passar de flestas önskemål och behov.
Antal lägenheter 48
Renoveringar Inga planerade renoveringar
Parkering Föreningens parkeringsplatser finns placerade bredvid de fyra punkthusen samt längs Ugglevägen. Samtliga platser bredvid punkthusen har elstolpe för motorvärmare och vissa av platserna har tak, så kallad carport. Om man vill hyra en parkeringsplats, så skall styrelsen kontaktas via e-post på info@brfskogsvaningarna.se
Tv och bredband Föreningen har tecknat avtal med Telia för leverans av TV, bredbandstelefoni och internet. De så kallade multimediauttagen finns i sovrum, i hallen/köket och i vardagsrummet. För att aktivera dessa så följer det med fyra stycken sladdar i inflyttningspaketet och för installationsinstruktioner, se pärmen med instruktionsböcker. Själva routern ingår i Telias erbjudande. I månadsavgiften till föreningen så ingår internet 100/100mbit/s, basutbudet för TV med 7 kanaler samt förberedelse för bredbanstelefoni. Notera att kostnaden för själva samtalen via bredbandstelefonin får den boende stå för om man vill använda sig av denna tjänst, då ett separat avtal krävs mellan Telia och den boende.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Ja
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt Uppvärmning av fastigheterna sker med den eldrivna bergvärmepumpen som försörjer föreningens samtliga 4 fastigheter med vattenburen värme.
I varje lägenhet sker uppvärmningen via vattenburen golvvärme samt elektrisk golvvärme i badrummen.

Dokument

Området

Vackert område med färglada hus i olika storlekar. Här finns mestedels radhus men även mindre lägenheter och större hus.

Närområde

I direkt närhet finns ett av Norrorts största handelsområde - Arninge. Här finns gott om livsmedelsbutiker, restauranger, outlets, apotek etc. Nya tillskottet är Costco varuhus som är klart hösten 2022 på 13 000 kvadratmeter. Här kommer att finnas både dagligvaru- och sällanköpshandel, med mat och bland annat apotek och optiker.

Kommunikation

Buss 615 från Arningeområdet tar dig till Täby centrum på 18 min. Buss 629 tar dig direkt in till Danderyds sjukhus och tunnelbanan. Snabbuss 608 till Humlegården. Roslagsbanan tar dig från Arninge station till Stockholm city på 20 min.

Parkering

Fri parkering på gatorna med p-skiva enligt parkeringsskylt.

Räkna på ditt nya boende