VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Ullna strand, TÄBY

Ugglevägen 2

+ Högst upp i huset
+ Stor balkong
+ 2 st förråd inne i bostaden.
+ Populärt familjeområde
+ Gott om parkeringsplatser i föreningen (finns med laddstolpe)
+ Nära natur och kommunikation

Varmt välkommen till Ugglevägen 2. Här hittar ni detta underbara hem, högst upp i huset med gavelläge. Lägenheten ligger helt ostört med fönsterpartier i tre väderstreck och stor halv-inglasad balkong. Genomgående stilrena och smakfulla materialval. Otroligt social planlösning med tre gedigna sovrum samt kök och vardagsrum i direktanslutning till varandra. Fastigheten uppfördes under 2015 och här använder man samtliga 85 kvadratmeter. Parkering precis utanför och förråd i lägenheten.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alt anton.zellman@mohv.se för mer information eller boka in tid för visning.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 85 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 7864 kr/mån
Rum 4
Våning 2 av 2
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2015
Pris 3 495 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare
0725-55 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Anton Sandberg
Reg. Fastighetsmäklare
0735-55 03 73
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Planritning

Anton Zellman

Anton Zellman

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Ugglevägen 2

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 85 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 2 av 2

Hall
Välkomnade hall med säkerhetsdörr och gott om avhängningsmöjligheter.

Vardagsrum / balkong
Stort och ljust vardagsrum. I vardagsrummet har du plats för stor soffa där hela familjen får plats samtidigt som det finns gott om yta för lek för de små. Utgång till den stora balkongen som är halvt inglasad för att skydda mot vind och nederbörd så att du kan nyttja den mer än vad säsongen tillåter. På den stora balkongen har du plats för både grill, matplats och soffgrupp.

Kök
Köket har en semiöppen planlösning vilket skapar en egen köksdel i lägenheten samtidigt som den binds ihop med resten av lägenheten. Här har du gott om arbetsytor och fullstora vitvaror. Du har även plats för ett större matbord för flera personer. Häll, fläkt, diskho, ugn, mikro, kyl, frys och diskmaskin.

Badrum
Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och grått klinker med underliggande värme på golv. WC och handfat, blandare och duschväggar. Kommod under handfat och överskåp med spegel och belysning ovan. Tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum 1
Master bedroom med garderobsvägg och målade väggar.

Sovrum 2
Detta är sovrummet längst in i lägenheten. Gott om plats för leksaker eller skrivbord och utgång till balkongen.

Sovrum 3
Detta sovrum finns direkt vid entrén. Här finns även en klädkammare med ingång längst in i rummet.

Förråd/klk
Finns två st i denna lägenhet. Ett större i mitten av lägenheten samt ett mindre som är i lägenhetens första sovrum intill entrén.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljsbostad
Boarea 85 kvm
Byggnadsår 2015
Fönster 3-glas
Uppvärmning Bergvärme, golvvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Övrigt om byggnaden Byggentreprenör: Titania Bygg & VVS AB
Fiber från 2021 (ingår i hyran)

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2019-12-19

Ekonomi

Lägenhetsnummer 12
Pris 3 495 000 kr utgångspris
Avgift 7864 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl Värme, kallvatten, kabel-tv och bredband.
Driftkostnad 5 730 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 330 kr
  • Hushållsström: 3 400 kr

Driftkostnader utifrån schablon.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 2,4049%
Andel av årsavgift 2,4%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 1 126 412 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Indirekta nettoskuldsättningen är beräknad på föreningens årsredovisning från 2022

Förening

Föreningsnamn BRF Skogsvåningarna
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769626-2422
Gatuadress Ugglevägen 2-8
Postnummer 18761
Ort Täby
Hemsida https://brfskogsvaningarna.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen består utav 48 moderna lägenheter med öppna och ljusa planlösningar. De första medlemmarna började flytta in i november 2015. Ullna Strand är idag en kraftigt växande del av Täby kommun där man som boende har närhet till natur, handel och goda kommunikationer, vilket tillsammans gör att området passar de flestas önskemål och behov.
Antal lägenheter 48
Renoveringar Inga planerade renoveringar
Parkering Föreningens parkeringsplatser finns placerade bredvid de fyra punkthusen samt längs Ugglevägen. Samtliga platser bredvid punkthusen har elstolpe för motorvärmare och vissa av platserna har tak, så kallad carport.

Om man vill hyra en parkeringsplats, så skall styrelsen kontaktas via e-post på info@brfskogsvaningarna.se
Tv och bredband Föreningen har tecknat avtal med Telia för leverans av TV, bredbandstelefoni och internet. De så kallade multimediauttagen finns i sovrum, i hallen/köket och i vardagsrummet. För att aktivera dessa så följer det med fyra stycken sladdar i inflyttningspaketet och för installationsinstruktioner, se pärmen med instruktionsböcker. Själva routern ingår i Telias erbjudande. I månadsavgiften till föreningen så ingår internet 100/100mbit/s, basutbudet för TV med 7 kanaler samt förberedelse för bredbanstelefoni. Notera att kostnaden för själva samtalen via bredbandstelefonin får den boende stå för om man vill använda sig av denna tjänst, då ett separat avtal krävs mellan Telia och den boende.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Ja
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Övrigt Uppvärmning av fastigheterna sker med den eldrivna bergvärmepumpen som försörjer föreningens samtliga 4 fastigheter med vattenburen värme.
I varje lägenhet sker uppvärmningen via vattenburen golvvärme samt elektrisk golvvärme i badrummen.

Dokument

Området

Vackert område med färglada hus i olika storlekar. Här finns mestedels radhus men även mindre lägenheter och större hus.

Närområde

I direkt närhet finns ett av Norrorts största handelsområde - Arninge. Här finns gott om livsmedelsbutiker, restauranger, outlets, apotek etc. I området finns även ett lekland och aktivitetscenter. Nya tillskottet är Costco varuhus som är klart hösten 2022 på 13 000 kvadratmeter. Här kommer att finnas både dagligvaru- och sällanköpshandel, med mat och bland annat apotek och optiker.

Kommunikation

Buss 615 från Arningeområdet tar dig till Täby centrum på 18 min. Buss 629 tar dig direkt in till Danderyds sjukhus och tunnelbanan. Det finns även snabbuss 608 till Humlegården. Närmsta tågstation med Roslagsbanan är Arninge som är en ny och fräsch station. Roslagsbanan tar dig ifrån Arninge station till Tekniska Högskolan på bara 20 minuter.

Parkering

Fri parkering på gatorna med p-skiva enligt parkeringsskylt.

Övrigt

Ett familjärt område med både förskola och skola. Här finns Hägerneholms förskola samt Hägerneholmsskolan som är en F-9 skola. Intill skolan finns även en idrottshall.
I närheten av Hägerneholm har du fin natur och motions sträckor vid både Ullnasjön men även Rönningesjön en kort bit där ifrån.

Räkna på ditt nya boende