VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Ullna strand, TÄBY

Ugglevägen 2, vån 3 av 3

+ Stor balkong
+ Högst upp i huset!
+ Uppvärmning ingår i avgiften (Golvvärme i hela lägenheten)
+ Takhöjd på 2,70 m.
+ Nära natur och friluftsliv
+ Parkeringsplats med laddstolpe i föreningen *

Varmt välkommen till en optimalt planerad tvåa med stor balkong i lugnt område med närhet till natur. Modern planlösning med stora fönsterpartier i vardagsrum som skapar ett fantastiskt ljus och rymd tillsammans med den generösa takhöjden om 2,70 m. Sociala ytor med plats för stor soffgrupp samt matgrupp. I sovrummet finns plats för stor säng och förvaring. Klädkammare/Förråd inne i lägenheten intill hallen.

Här har du närhet till både natur runt Ullnasjön och Rönningesjön, förskolor och skolor (Täby friskola i Ullna strand, Hägerneholmsskolan). I direkt närhet av lägenheten finns även närbutik med postombud, frisörsalong, restaurang och gym. Vid Arninge centrum finns ett stort utbud av allt ifrån ICA kvantum, Coop, Lidl, Sats, Systembolaget, Dollar store och mycket mer. Besök www.Arningecentrum.se för mer information.

Brf Skogsvåningarna består av fyra stycken flerfamiljshus i tre våningar med totalt 48 lägenheter byggda år 2014-2015 i natursköna Arninge-Ullna i Täby kommun. De första medlemmarna började flytta in i november 2015. Ullna Strand är idag en kraftigt växande del av Täby kommun där man som boende har närhet till natur, handel och goda kommunikationer, vilket tillsammans gör att området passar de flestas önskemål och behov. Besök gärna föreningens hemsida för mer information om föreningen www.brfskogsvaningarna.se

*Finns parkeringsplatser att hyra för en extra månadskostnad på gatan, i carport samt parkering med laddstolpe för de som har elbil.

För mer information om bostaden vänligen kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alt anton.zellman@mohv.se

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 55 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3742 kr/mån
Rum 2
Våning 3 av 3
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2015
Pris 2 700 000 kr

Ansvarig mäklare
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare & Partner
072 555 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Planritning

2an 55 kvm
2an 55 kvm
Anton Zellman

Anton Zellman

Reg. Fastighetsmäklare & Partner

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Ugglevägen 2, vån 3 av 3

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 55 kvm. säljarens information
Hiss Ja

Hall
Välkomnade hall med säkerhetsdörr och gott om avhängningsmöjligheter.

Vardagsrum / balkong
Stort och ljust vardagsrum med målade väggar. Utgång till balkongen.

Kök
Kök i öppen planlösning längst med hallen. Häll, fläkt, diskho, ugn, mikro kyl, frys och diskmaskin.

Badrum
WC och handfat, blandare och duschväggar. Kommod under handfat och överskåp med spegel och belysning ovan. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

Sovrum 1
Master bedroom med garderobsvägg och målade väggar. Fönster för ljusinsläpp.

Förråd
Förråd finns inne i bostaden intill entren.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 55 kvm
Byggnadsår 2015
Fönster 3-glas
Uppvärmning Golvvärme

Energideklaration

Utförd Ja, 2019-12-19
Primärenergital 104

Ekonomi

Lägenhetsnummer 11
Pris 2 700 000 kr
Avgift 3742 kr/mån
Kommentar till avgiften I avgiften ingår: Uppvärmning, vatten, TV och Bredband (Telia) 100/100 mbit/s.
Driftkostnad 5 500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 300 kr
  • Hushållsström: 3 200 kr

Driftkostnader utifrån schablon

Andel i förening 1,751%
Andel av årsavgift 1,75%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 821 342 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Lägenhetens indirekta nettoskuldsättning utifrån årsredovisningen 2022.

Förening

Föreningsnamn BRF Skogsvåningarna
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769626-2422
Gatuadress Ugglevägen 2-8
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen består utav 48 moderna lägenheter med öppna och ljusa planlösningar. De första medlemmarna började flytta in i november 2015. Ullna Strand är idag en kraftigt växande del av Täby kommun där man som boende har närhet till natur, handel och goda kommunikationer, vilket tillsammans gör att området passar de flestas önskemål och behov.
Antal lägenheter 48
Renoveringar Inga planerade renoveringar
Parkering Föreningens parkeringsplatser finns placerade bredvid de fyra punkthusen samt längs Ugglevägen. Samtliga platser bredvid punkthusen har elstolpe för motorvärmare och vissa av platserna har tak, så kallad carport. Om man vill hyra en parkeringsplats, så skall styrelsen kontaktas via e-post på info@brfskogsvaningarna.se
Tv och bredband Föreningen har tecknat avtal med Telia för leverans av TV, bredbandstelefoni och internet. De så kallade multimediauttagen finns i sovrum, i hallen/köket och i vardagsrummet. För att aktivera dessa så följer det med fyra stycken sladdar i inflyttningspaketet och för installationsinstruktioner, se pärmen med instruktionsböcker. Själva routern ingår i Telias erbjudande. I månadsavgiften till föreningen så ingår internet 100/100mbit/s, basutbudet för TV med 7 kanaler samt förberedelse för bredbanstelefoni. Notera att kostnaden för själva samtalen via bredbandstelefonin får den boende stå för om man vill använda sig av denna tjänst, då ett separat avtal krävs mellan Telia och den boende.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Ja
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt Uppvärmning av fastigheterna sker med den eldrivna bergvärmepumpen som försörjer föreningens samtliga 4 fastigheter med vattenburen värme.
I varje lägenhet sker uppvärmningen via vattenburen golvvärme samt elektrisk golvvärme i badrummen.

Dokument

Området

Vackert område med färglada hus i olika storlekar. Här finns mestedels radhus men även mindre lägenheter och större hus.

Närområde

I direkt närhet finns ett av Norrorts största handelsområde - Arninge. Här finns gott om livsmedelsbutiker, restauranger, outlets, apotek etc. Nya tillskottet är Costco varuhus som är klart hösten 2022 på 13 000 kvadratmeter. Här kommer att finnas både dagligvaru- och sällanköpshandel, med mat och bland annat apotek och optiker.

Kommunikation

Buss 615 från Arningeområdet tar dig till Täby centrum på 18 min. Buss 629 tar dig direkt in till Danderyds sjukhus och tunnelbanan. Snabbuss 608 till Humlegården. Roslagsbanan tar dig från Arninge station till Stockholm city på 20 min.

Parkering

Fri parkering på gatorna med p-skiva enligt parkeringsskylt.

Räkna på ditt nya boende