Hägernäs Strand, TÄBY

Pontongränd 17, Gavelläge!

+ En 4 rok enligt föreningens register. Disponeras idag som en 3 rok.
+ Sjöutsikt
+ Gavelläge
+ Insynsskyddat boende
+ Nära fina promenadstråk längst vattnet
+ Ett stenkast ifrån Hägernäs Strand
+ Nära kommunikationer

Kommer snart ut på marknaden.
Beräknat tillträde Q1-Q2 2023

Välkommen till Hägernäs strands bästa läge. Populär och ljus lägenhet belägen på gaveln med balkong i tre väderstreck. Optimalt planerat boende med två generösa sovrum, 2 klädkammare och två badrum. Lägenheten har en social och öppen planlösning med stora fönsterpartier med sol från morgon till kväll. Alla fönster vätter ut mot hav. Här bor du i en attraktiv och populär bostadsrättsförening med direkt närhet till strandpromenaden och Stora Värtan.

Hägernäs Strand är ett vackert område med nybyggda hus beläget precis invid Hägernäsviken. Här kan du promenera längst med den vackra strandpromenaden, bada från både stege/brygga och stranden. I Hägernäs Strand finns också hunddagis, förskolor, skolor, fotbollsplaner, tennishall, volleybollplan, grillplatser, ishall och flertalet trevliga restauranger och caféer.

Har du bil är du snabbt ute på E18 på bara någon minut och övrig kommunikation går med Roslagsbanan med närmsta hållplats Hägernäs, alternativt buss 629 mot Danderyds sjukhus. Direktbuss 604 till Täby centrum. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Jacob Gustafsson 072-5 55 01 92 alt. jacob.gustafsson@mohv.se för mer information, gå inte miste om denna chans!

Observera att enligt föreningens register är lägenheten rubricerad som en 4 rok.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 111 kvm
Avgift 5903 kr/mån
Rum 3
Våning 4 av 5
Hiss Ja
Byggnadsår 2007-2009
Pris 7 500 000 kr

Ansvarig mäklare
Jacob Gustafsson
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 01 92
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Oscar Hallbygård
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 10 71
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Charmig lägenhet med havsutsikt!

Planritning

Planritning
Planritning
Jacob Gustafsson

Jacob Gustafsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Pontongränd 17, Gavelläge!

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 111 kvm. föreningens information Observera att enligt föreningens register är lägenheten rubricerad som en 4rok.
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 111 kvm
Byggnadsår 2007-2009
Fönster 3-glas
Uppvärmning Vattenburen fjärrvärme
Ventilation Frånluftsventilation m värmeåtervinning
Övriga byggnader Externt förråd som tillhör varje respektive lägenhet

Rum

Hall

Varmt välkommen till Pontongränd 17. En 3 rok på 111 kvadratmeter och som är enligt föreningens register en 4 rok.
Här erbjuds en ljus hall med goda förvaringsutrymmen genom garderobsvägg samt möjlighet till av hängning. Lägenheten har genomgående vita väggar och ett parkettgolv.

Kök

Ett ljust kök med goda arbetsytor. Här finns bland annat diskmaskin, kyl/frys, fläkt, micro, spis och ugn. Alla maskiner/vitvaror är ifrån Bosch.

Vardagsrum

Ett öppet och socialt vardagsrum i vinkel med plats för större soffgrupp. Här finns även möjligheten att spegla av till ett ytterligare sovrum. Nuvarande ägare disponerar en del av vardagsrummet som gästrum vid behov genom avspegling i form av draperi.

Sovrum

Lägenheten har i dagsläget två större sovrum. Ett av sovrummen erbjuder en privat walk in closet. Det andra erbjuder en privat balkong. Båda med plats för större säng samt sängbord.

Badrum 1 & 2

Två badrum varav det ena har tvättmaskin och torktumlare, båda har dusch och är helkaklade med vita väggar och grått klinkergolv med golvvärme.

Balkonger

Lägenheten erbjuder två balkonger. Den ena är Inglasad i vinkel med plats för två sittgrupper. Den andra är med utgång ifrån master bedroom och erbjuder även denna en fantastisk havsutsikt samt morgonsol! Perfekt för morgonkaffet!

Övrigt

Externt förråd som tillhör varje respektive lägenhet

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2021-03-18
Primärenergital 95

Ekonomi

Lägenhetsnummer 841
Pris 7 500 000 kr
Avgift 5903 kr/mån
Kommentar inkl. värme, vatten och förråd. TV och Bredband via TriplePlay läggs på månadsavgiften (216 kr/mån)
Driftkostnad 6 000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 6 000 kr

Driftkostnaden är en schablonkostnad. Hemförsäkring tillkommer och varierar mellan bolagen.

Andel i förening 2,462%
Andel av årsavgift 2,46%

Förening

Föreningsnamn BRF Sjöflyget 1
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769617-6598
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Allmänt om brf Sjöflyget 1
Bostadsrättsföreningen registrerades 2007-10-12, och det är en äkta förening. Fastigheten byggdes åren 2007 till 2009 och har tre flerbostadshus i fem respektive sex våningar. Byggnadernas totalyta är på 4 279 kvm och uppvärmningen är vattenburen fjärrvärme.

Det finns gemensamma barnvagns - och cykelförråd och alla lägenheter har ett källarförråd.

Organisationsnumret är 769617-6598

Föreningen disponerar 72 parkeringsplatser varav 24 i carport. Det finns laddstolpar för elbil på 10 av uteplatserna och i fyra av carportarna. Övriga carportar är utrustade med motorvärmare. Platserna får inte överlåtas med lägenheten vid en försäljning, men hittills har parkeringsplats kunnat erbjudas till alla nya medlemmar.

Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift är något som hanteras av vår ekonomiske förvaltare Norrorts Boservice.


Lägenheterna har ett gemensamt gruppavtal med Telia

Bredband via fiber med 100/100 Mbit/s, fast telefoni till alla lägenheter och 22 digitala tv-kanaler (Tv-paket Lagom). Dessutom ingår en trådlös router och en tv-box per lägenhet vilka båda ägs av föreningen. Under åren 2018-2022 kostar det 216 kr/lgh vilket läggs till månadsavgiften.

Övrigt

Balkong 2 Ballkonger

Dokument

Området

Välkommen till Hägernäs Strand, Här är området för dig som vill bo med "på landet känsla" vid havet utan att behöva resa långt bort. Området ligger på den nedlagda sjöflygflottiljens F2:s område. Idag är sjöflygklubben aktiv i området. Mycket attraktivt beläget har Hägernäs strand blivit ett av norra StorStockholms exklusivaste och attraktivaste bostadsområden. Täby kommun är en välmående kommun nära Stockholms innerstad. I Hägernäs strand är det gott om natur, bad, sport och rekreationsmöjligheter. Trevlig belyst strandpromenad som börjar längst in i viken och mynnar ut i Näsby park. Flera badbryggor längs promenadvägarna och fin sandstrand och badbrygga vid Hägernäsbadet. Båtklubben hyr ut båtar till sina medlemmar. De ordnar också festligheter som Lyskvällen och bryggträff med grill och levande musik.Se www.hagernasstrandsbryggor.se Aktiva Hägernäs Strand ordnar diverse aktiviteter. t.ex boule, föreläsningar, vinprovning, vandringar i natur, studiebesök, familjeaktiviteter, samt onsdagsklubben på Umami Sushi Café. Gröna Hägern hyr ut kolonilotter för den odlingsintresserade. Det finns även fotbollsplaner, sporthall, ishall, vandringsleder och motionsspår. I området finns det populära restaurang Pont, Umami sushi, känd för sin goda sushi. Den italienska restaurangen Piatto Fresco är känd för sina stenugnsbakade pizzor och god italiensk mat som även erbjuder lunch. Självklart finns också Mc Donalds i Hägernäsrondellen. Focus gym och träning, hunddagis, flera frisörsalonger och skönhetssalonger, galleri och ramverkstad samt inredningsbutik samt kontor finns också i området.

Kommunikation

Från Hägernäs går Roslagsbanan mot Tekniska Högskolan alternativt Österskär. Här finns även bra kommunikationer med buss som tar dig direkt in till Danderyds sjukhus alternativt Täby Centrum.

Parkering

Gott om besöksparkeringar alternativt betalparkering på utmarkerade platser

Räkna på ditt nya boende