Roslags Näsby, Täby

Östra Banvägen 62, inglasad balkong

+ Inglasad Balkong
+ Centralt nära Roslagsbanan och matbutik
+ Populärt område
+ Gott om förvaring!

Detta är en kommande bostad, för mer information eller eventuell förhandsvisning - kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alt anton.zellman@mohv.se

Söker du efter en trea med två stora sovrum och en social och öppen planlösning med absolut närhet till kommunikationer både in till Stockholm City och Täby c? Då är du varmt välkommen till denna fina trea på Östra Banvägen 62. Här har du balkong direkt ut från vardagsrummet. Två st sovrum samt ett rymligt badrum med egen tvättmaskin samt mycket gott om förvaring.

Populärt och expansivt område med direkt närhet till buss, tåg, livsmedelsbutik, Täby C m.m. Stabil förening med 290 lägenheter och 41 lokaler som ger god intäkt till föreningen.

1 min promenad till Roslagsbanan som tar dig direkt in till Tekniska Högskolan

Vill du veta mer om försäljningen av denna underbara bostad som erbjuder precis det man kan önska? Vänligen kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alt anton.zellman@mohv.se för mer information

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 72 kvm
Avgift 4372 kr/mån
Rum 3
Våning 3 av 8
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 1956
Pris 3 300 000 kr som utgångsbud

Ansvarig mäklare
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare & Partner
072 555 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Susanne Hjort
Reg. Fastighetsmäklare
0709-39 18 18
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Planritning

72 kvm med kök
72 kvm med kök
Anton Zellman

Anton Zellman

Reg. Fastighetsmäklare & Partner

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Östra Banvägen 62, inglasad balkong

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 72 kvm.
Hiss Ja

Hall
Varmt välkommen till en inbjudande och ljus hall. Till höger i hallen har du ett mindre förråd för att hänga av och undan ytterkläderna.

Sovrum
Stort och ljust sovrum med plats för dubbelsäng. Precis intill sovrummet finns gott om förvaring.

Sovrum 2
Ljust sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring.

Kök
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns möjligheter att göra det mysigt med växter, levande ljus och kokböcker för att få en harmonisk miljö. Köket disponerar kyl/frys, mikro, ugn, häll, diskmaskin, kolfilterfläkt, diskho samt arbetsytor.

Badrum
Stort och charmigt badrum med badkar. Det finns möjlighet till bra förvaring. Dusch, tvättmaskin, wc samt kommod.

Vardagsrum
Du får plats med både soffa och matgrupp i detta stora och rymliga vardagsrum. I anslutning till vardagsrummet finns även en stor inglasad balkong. Här finns goda möjligheter till att inreda det hur du vill. Golvet i samband med de ljusa väggarna och utsikt över grönskan gör att rummet känns stort och luftigt.

Förråd
Förråd finns att tillgå i källaren. Även cykelförråd finns i källaren.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 72 kvm
Byggnadsår 1956
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd Ja

Ekonomi

Pris 3 300 000 kr som utgångsbud
Avgift 4372 kr/mån
Kommentar I avgiften ingår: vatten, värme, förråd och tv paket (Telia Lagom). Obligatorisk avgift för bredband tillkommer på 130 kr/mån. Möjlighet till parkeringsplats (separat kö) från 175 kr/mån i mån av plats.
Driftkostnad 6 000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 500 kr
  • Hushållsström: 3 500 kr

Driftkostnader utifrån schablon

Förening

Föreningsnamn BRF Höstfibblan 8
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769621-8556
Hemsida http://www.hostfibblan8.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Populär och centralt belägen bostadsrättsförening med 290 lägenheter och 41 lokaler. Hiss finns i samtliga trappuppgångar. Föreningen ligger i ett expansivt område som står inför stora förändringar. Här bor man i direkt närhet till Roslagsbana och buss.

Brf Höstfibblan 8 bildades 2011 i samband med en ombildning där föreningen köpte fastigheten från den tidigare hyresvärden.
Föreningens fastighet, Höstfibblan 8, bebyggdes 1956 och 2001 och är belägen i Täby kommun. Föreningen förvärvade fastigheten 2011-06-08 för ombildning till bostadsrätt.
Antal lägenheter 290
Antal lokaler 41
Renoveringar Stambyte av badrum genomfördes 2006 och kök och separata WC genomfördes 2013 i de fastigheter som byggts på 50-talet. 3-fas el finns indraget i alla elstigare.
Parkering Inom föreningen finns parkeringsplatser som i mån av tillgång kan hyras av föreningens medlemmar. P-plats utan el 150 kr/mån P-plats med el 250 kr/mån Garageplats 500 kr/mån
Tv och bredband Kabel-TV/internetuppkoppling – föreningen har avtal med Telia för leverans av TV fr. oktober 2014. Det finns även ett kollektivt avtal för fiber där Telenor är leverantör. Varje medlem ska dock teckna egna abonnemang. För fiberanslutningen utgår månadsvis en rabatterad avgift.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare

Dokument

Området

Roslags-Näsby ligger cirka en kilometer söder om Täby Centrum och gränsar bland annat till Lahäll i Täby och Enebyberg i Danderyds kommun. Centralt beläget området med närhet till allt.

Närområde

Livsmedelsbutiker, caféer, restauranger, gym, tobak.

Kommunikation

Tågstation Roslags Näsby där tåg mot Tekniska Högskolan, Österskär samt Vallentuna. Bussar från Roslags Näsby Trafikplats tar dig såväl in mot Stockholm C till Vaxholm och Vallentuna.

Parkering

Fri parkering på gator - se bestämmelser på lokal plats.

Räkna på ditt nya boende