Näsby Park, Täby

Nytorpsvägen 52

+ Gavelläge
+ Fönster i två väderstreck
+ Parkutsikt

Varmt välkommen till Nytorpsvägen 52. Trevlig trerummare i populära Centralparken. Stor balkong i söderläge. Här erbjuds en öppen och social planlösning. Här bor du med direktaccess till varmgarage samt förråd via hiss. Solid bostadsrättsförening där man beslutat för en avgiftsfri månad i december.

I Centralparken som ligger precis utanför dörren finner du ett utomhusbad som har öppet hela sommaren, tennisbana, rejäla gräsytor för rekreation, träning och härliga grillkvällar. Gångavstånd till Stora Värtan och sandstrand. Mycket goda kommunikationer till Stockholm via buss alternativt Roslagsbana. Gångavstånd till populära Täby Centrum och Näsby Parks Centrum.

Kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 072-555 10 71 alt. oscar.hallbygard@mohv.se för mer information.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 77 kvm
Avgift 4253 kr/mån
Rum 3
Hiss Ja
Byggnadsår 2016
Pris 3 595 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Oscar Hallbygård
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 10 71
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Vera Safi
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 06 72
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Attraktiv trerummare i populär förening.

Planritning

Oscar Hallbygård

Oscar Hallbygård

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Nytorpsvägen 52

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 77 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 77 kvm
Byggnadsår 2016
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

Hall

Hall med grått klinkergolv och vitmålade väggar. Plats för avvägning och skoställ. Hör finns även dörr till stor klädkammare.

Vardagsrum

Stort vardagsrum öppet till kök och dörr ut till balkongen. palts för matplats och stora sällskapsytor.

Kök

Kök med vitaliserade luckor, grå bänkskiva och stänkskydd i svart glas. Två kombinerad kyl och frys i rostfritt, ung, micro, spis samt integrerad diskmaskin.

Sovrum 1

Sovrum med plats för säng och nattygsbord, skrivbord och garderobsförvaring.

Sovrum 2

Stort sovrum med palts för dubbelsäng och nattygsbord. Gott om förvaring i den inbyggda garderoben med skjutdörrar i spegelglas.

Badrum

Helkaklat badrum med grått klinker golv och väggar inklädda i vitt kakel. Tvättmaskin och torktumlare under behändig tvättbänk. Handfat med kommod, spegelskåp med förvaring, WC och dusch med duschvägg. Förvaring i skåp över tvättbänken.

Balkong

Balkong med plats för stor soffgrupp.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2020-03-07
Primärenergital 71

Ekonomi

Lägenhetsnummer 2101
Pris 3 595 000 kr utgångspris
Avgift 4253 kr/mån
Kommentar inkl värme, kallvatten samt förråd. (Obligatoriskt tillägg på varmvatten på ca 100 kr/mån samt tv/telefoni/bredband på 220 kr/mån)
Driftkostnad 5 450 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 200 kr
  • Hushållsström: 3 250 kr

Driftskostnad enligt schablon

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,3517%

Förening

Föreningsnamn Brf Fantasibacken
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769630-7763
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Fantasibacken består av 77 moderna lägenheter med en trevlig innergård. Husen stod klara under 2016/2017 och byggdes av JM. Här bor man i direkt närhet till natur och grönska kring Centralparken. I Centralparken finns promenadstråk, lekplatser och Norskogsbadet. Boendet ligger även med gångavstånd till Roslags Näsby Trafikplats alternativt Näsby Parks Centrum och Roslagsbanan.
Antal lägenheter 77
Renoveringar Inga planerade renoveringar.
Parkering Föreningen har garage i källaren för 900 kr i månaden och det är för närvarande ingen kö till dessa. Det finns dessutom parkeringsplatser utomhus och till dessa är det kö. De kostar 600 kr i månaden.
Tv och bredband Föreningen har avtal med Telia om leverans av bredband, vilket består av ett så kallat Tripel Play-funktion som levererar Digital-TV, telefon och internet anslutning som läggs på i månadsavin.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Övrigt Gemensamma utrymmen: Innergård med lekplats, cykelförråd, gemensamma mindre förråd i källare för barnvagn och cykel. Extra förråd finns att hyra förutom det som nuvarande ägare disponerar över. Du har även möjlighet att hyra odlingslott för 400 kr/år.

Dokument

Området

Täby är staden på landet med närhet till både natur och stad. Roslagsbanan gör pendling till Stockholm både snabb och enkel med ca 20 minuters restid. Därutöver god busskommunikation (till bl a Mörby Centrum och Täby Centrum), bra cykelbanor och närhet till E18.

Närområde

I Näsby Park Centrum finns flertalet affärer och den ena ändstationen av Roslagsbanan. Dessutom är det kort cykeltur till shoppingcentret Täby Centrum som nyligen fått ett rejält ansiktslyft med spännande arkitektur och en rejäl utbyggnad som ska erbjuda en inspirerande mötesplats, både med shopping, mat och upplevelser.

Övrigt

Skolor och Barnomsorg.
Näsby Park har flera skolor att välja bland. För årskurs 1-3 finns Norskolan och Slottsparksskolan. Näsbyviksskolan har årskurs 1-5 och är en resursskola. För årskurs 1-9 finns Näsbyparksskolan. I området ligger också Internationella Engelska skolan och NTM, Nya Tidens Montessoriskola, som är friskolor. Det finns också ett stort urval av förskolor och familjedaghem

Räkna på ditt nya boende