Visningar

Söndag 5 Februari KL: 14:30 - 15:00 Öppen visning. För allas välmående är det önskvärt med föranmälan till visning. Boka
Boka visning
Näsby Park, Täby

Kryssarvägen 2

+ Genomgående planlösning
+ Högst upp i huset
+ Lummigt och högt läge
+ Nära till kommunikationer och förskolor/skolor
+ Stabil förening med väldigt god ekonomi

Varmt välkommen till Kryssarvägen 2. Trevligt disponerad trerummare med genomgående planlösning, högst upp i huset. Här bor du i en solid förening med låga avgifter. I området finns centrum med full service och matbutik. Näsby Park centrum och Roslagsbanan ligger endast ett stenkast bort och du har också gångavstånd till skolor, dagis, fina promenadvägar, småbåtshamn och bad i Näsa äng. Här går även bussar till Täby Centrum och pendelbuss 618 till och från Mörby Centrum, samt Roslagsbanan mot Stockholm City.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 072-5 55 10 71 alt. oscar.hallbygard@mohv.se för mer information

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 74.3 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3988 kr/mån
Rum 3
Våning 3 av 3
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1956
Pris 3 195 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Oscar Hallbygård
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 10 71
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Jacob Gustafsson
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 01 92
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Genomgående trea högst upp i populära Brf Slagskeppet

Planritning

Oscar Hallbygård

Oscar Hallbygård

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Kryssarvägen 2

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 74.3 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 74.3 kvm
Byggnadsår 1956
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

Hall:

Rymlig entré med plats för klädavhängning.

Badrum:

Stambytt och fräsch badrum från 2022. Helkaklat utrymme med handukstork, spotlights i tak, dusch med vikbara glasväggar, wc, kommod samt spegelskåp.

Sovrum 1:

Sovrum intill hall som kan disponeras som gästrum, arbetsrum eller sovrum.

Kök:

Charmigt originalkök med vackra detaljer från 50-talet. Här finns alla förutsättningar för dig som vill skapa ditt eget drömkök.

Sovrum 2:

Rymligt sovrum intill vardagsrum med plats för dubbelsäng.

Vardagsrum:

Stort och ljust sällskapsrum med vackert trägolv. Här får du plats med både matsalsbord och soffgrupp. Härliga fönsterparter samt balkong mot föreningens innergård.

Energideklaration

Utförd Ja

Ekonomi

Lägenhetsnummer 0087
Pris 3 195 000 kr utgångspris
Avgift 3988 kr/mån
Kommentar till avgiften I avgiften ingår värme, vatten, basutbud på TV, förråd samt bredband (Tele2 /ComHem).
Andel i förening 0,89437%

Förening

Föreningsnamn Brf Slagskeppet
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716000-0837
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen har två moderna tvättstugor med vardera tre snabba storhushållsmaskiner samt torktumlare. Varje tvättstuga har även tillhörande torkrum med torkskåp. Separat mangelrum finns.

Bastu, biljardrum, hobbyrum samt ett rum för samvaro.

Populära bostadsrättsföreningen som innefattar 90 lägenheter med en av Täbys lägsta belåning per kvm. Här bor du i en lummig och grön omgivning men samtidigt direkt närhet till perfekta kommunikationer. Gångavstånd till Näsby Parks Centrum som erbjuder livsmedelsbutik, gym, restauranger, caféer, postombud, bibliotek, apotek mm. Föreningen har ett övernattningsrum med toalett och litet pentry som går att hyra. Trevlig parkliknande innergård med lekplats. Grillmöjligheter samt tre olika sittgrupper på gården.
Del i en boulebana vid Näsbyparks kyrka.
Antal lägenheter 90
Antal lokaler 18
Renoveringar Genomförda renoveringar: Fastighetens avloppssystem relinades 2005, övriga vattenledningar 2012.

Framtida renoveringar: Ett stambyte är planerat att starta hösten 2020.
Parkering Föreningen har 38 uppvärmda garageplatser samt 59 parkeringsplatser utomhus. Antal platser är i stort sett i balans med efterfrågan. Ansökan om bilplats görs hos brf@simpleko.se. Andrahandsuthyrning eller utlåning av garage eller p-plats medges ej.
Tv och bredband Föreningen är kollektivt ansluten till kabelTV-nät via ComHem. Gruppavtalet som föreningen tecknat med ComHem omfattar ca 16 TV- kanaler samt Bredband 100 och IP-telefoni. Avgiften ingår i månadsavgiften.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Dokument

Området

Täby är staden på landet med närhet till både natur och stad. Roslagsbanan gör pendling till Stockholm både snabb och enkel med ca 20 minuters restid. Därutöver god busskommunikation (till bl a Mörby Centrum och Täby Centrum), bra cykelbanor och närhet till E18.

Närområde

I Näsby Park Centrum finns flertalet affärer och den ena ändstationen av Roslagsbanan. Dessutom är det kort cykeltur till shoppingcentret Täby Centrum som nyligen fått ett rejält ansiktslyft med spännande arkitektur och en rejäl utbyggnad som ska erbjuda en inspirerande mötesplats, både med shopping, mat och upplevelser.

Övrigt

Skolor och Barnomsorg.
Näsby Park har flera skolor att välja bland. För årskurs 1-3 finns Norskolan och Slottsparksskolan. Näsbyviksskolan har årskurs 1-5 och är en resursskola. För årskurs 1-9 finns Näsbyparksskolan. I området ligger också Internationella Engelska skolan och NTM, Nya Tidens Montessoriskola, som är friskolor. Det finns också ett stort urval av förskolor och familjedaghem

Räkna på ditt nya boende