Visningar

Söndag 8 Oktober KL: 14:30 - 15:00 Öppen visning - Varmt välkommen! Anmäl dig gärna
Måndag 9 Oktober KL: 17:50 - 18:20 Öppen visning - Varmt välkommen! Anmäl dig gärna
  • Dela via:
Grindtorp, Täby

Kometvägen 61

+ Fint och modernt kök
+ Solid förening
+ Bra planlösning
+ Centralt läge

Välkommen till denna enastående tvårumslägenhet som utstrålar modern elegans och bekvämlighet. Med sina generösa 59 kvadratmeter och ett högt beläget läge på våning 3/3 i Grindtrop, Täby, erbjuder detta hem en fantastisk livsstil för den kräsne köparen.

Köket är hjärtat av hemmet och är utformat med stil och funktionalitet i åtanke. Den eleganta mörkgrå färgen ger en känsla av modernitet och kvalitet. Med moderna vitvaror och generös arbetsytor är detta köket där dina kulinariska drömmar blir verklighet.
Hallens smarta förvaringslösningar ger dig gott om plats för jackor, skor och alla dina vardagsprylar. Här kan du organisera ditt liv utan krångel och stress.
Sovrummet här finns gott med utrymme för en stor säng, vilket gör detta till ditt personliga utrymme att trivas i.
Det generösa vardagsrummet är det perfekta stället för socialt umgänge eller ensam avkoppling. De stora fönstren släpper in massor av naturligt ljus och ger en öppen och inbjudande atmosfär. Dessutom leder en dörr ut till den rymliga balkongen som erbjuder en privat och avkopplande plats utomhus i nästintill insynsskyddat läge. Här kan du njuta av soliga frukostar eller kvällsdrinkar medan du tar in den omgivningen.

Grindtorp är beläget strax norr om Roslags Näsby trafikplats i Täby. Här har du gångavstånd till det mesta. Inom 10 min promenad har du tillgång till Täby centrum och dess ca 200 butiker, mataffärer, låg,mellan och högstadieskola plus gymnasium, bussar, roslagsbanan och kyrkor. E18 är bara ett stenkast ifrån området och tar dig in till Stockholm C ca 15 min med bil.

Välkommen hem!

För mer information hör av dig till ansvarig mäklare Anton Sandberg 0735 55 03 73 alt anton.sandberg@mohv.se

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 59 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3603 kr/mån
Rum 2
Våning 3 av 3
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1961
Pris 2 195 000 kr

Ansvarig mäklare
Anton Sandberg
Reg. Fastighetsmäklare
0735-55 03 73
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare & Partner
0725-55 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Stor 2a i populära Grindtorp!

Planritning

Anton Sandberg

Anton Sandberg

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Kometvägen 61

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 59 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 3 av 3

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 59 kvm
Byggnadsår 1961
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

Sovrum

Stort sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och byrå. Går även att rymma ett större skrivbord.

KÖK

Ljust kök med gråa köksluckor och bänkskiva med marmorimitation. Stänkskydd i vitt kakel, Induktionshäll, ugn, mikro, diskmaskin, kyl/frys i rostfritt. Ljust golv och vitmålade väggar. Utrymme för matplats.

Vardagsrum

Stort vardagsrum med ljust golv och vitmålade väggar. Plats för en stor soffgrupp och även matgrupp.

Hall

Stor hall med plats för avhängning. Förvaring i garderob längs med vägg till häger och en extra garderob till vänster.

Badrum

Helkaklat badrum med svart klinker på golv och vitt kakel väggar. Handfat och spegel, WC och badkar med dusch.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd , 2021-10-14
Primärenergital 91

Ekonomi

Pris 2 195 000 kr
Avgift 3603 kr/mån
Kommentar till avgiften I avgiften ingår värme, vatten, grundutbudet av TV-kanaler, Internet 250/250 Mbit/s, källar- eller vindsförråd, bostadsrättstillägg, samt medlemskap i HSB Stockholm efter att den första betalningen är erlagd.
Driftkostnad 3 600 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 000 kr
  • Hushållsström: 1 600 kr

Andel i förening 0,09%
Andel av årsavgift 0,09%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 346 875 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning beräknad på 2021 års årsredovisning

Förening

Föreningsnamn HSB BRF Jupiter 1 i Täby
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716000-0449
Gatuadress Grindtorpsvägen 13
Postnummer 18332
Ort Täby
Epostadress forvaltningen@jupiter1.se
Hemsida https://www.brfjupiter.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Grindtorp har av olika kulturpersoner utsetts till en av de tio mest intressanta bostadspärlorna i Sverige. Här finns en mångkulturell invånargemenskap med shopping, grönområden och idrottsanläggningar som ligger inom gångavstånd.

Bostadsrättsföreningen är stolt över den personliga och trevliga stämning de boende har skapat gemensamt. De boende trivs i de välplanerade lägenheterna och den fina innergården bidrar till ökad gemenskap. Innergården har plats för såväl vila och umgänge som lek, sport och grillning. Föreningen har också en hel del fritidsverksamheter, som studiecirklar, vävstuga, vinprovning, soppluncher och boulespel.
Det finns Gym, bordtennislokal, och Spaavdelning med bastu. Till lägenheten ingår ett förråd 3kvm med galler samt möjlighet till cykelförvaring både inne och ute. I källaren finns både en generös tvättstuga samt en grovtvättstuga.

Närområde
På bara några minuters gångavstånd från BRF Jupiter ligger Täby Centrum. Centrumet invigdes 1968 och är idag en av Sveriges största köpcentrumanläggningar. Täby Centrum rymmer totalt ca 260 butiker varav mängder med restauranger, caféer och livsmedelsbutiker. I Täby centrum finns även biograf, träningscentrum samt andra tjänster som banker och mäklare. I närområdet finns fina idrottanläggningar. Tibblehallen med stora fotbollsplaner och bowling- och ishall. Närhet till flertalet förskolor och skolor för alla åldrar.

Roslagsbanan från Täby tar cirka 15 minuter in till Östra Station. Dessutom finns goda bussförbindelser med områden runt om i länet, det går även buss till tunnelbanestationerna i Mörby centrum och Danderyds sjukhus. Servicelinjen, buss 961, är en lokal service riktad till äldre resenärer för en smidig resa till servicehuset, Täby Centrum, Näsby Park eller vårdcentralen.
Föreningens ekonomi Årsavgift: 3% höjning jämfört med 2022 vilket motsvarar nivån under 2020
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 844
Antal lokaler 9
Renoveringar Planerat för 2023:

- Utvändigt bygg - bland annat fasadtvätt och utbyte av takpapp på D-huset

- Invändigt bygg - bland annat OVK (Obligatorisk Ventilationskontroll) och rensning av kanaler

- VVS - Stamspolning
Parkering Alla lägenheter är garanterade en parkeringsplats, dock avgiftsbelagd. Parkeringsplats med el-stople finna mot avgift, i mån av plats. Garageplats även den mot avgift, i mån av plats. Alla parkeringsplatser administreras på förvaltningskontoret.
Tv och bredband Bredband via Telia på 1.000 Mbit/s (kostnaden ingår i avgiften). TV-utbudet levereras av ComHem, för aktuellt grundutbud, se ComHems webbsida. Önskar du ett bredare utbud eller digitala kanaler kontaktar du ComHem.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gårdsplats Färdigställandet av parken kommer att pågå under 2022 och kommer sedan under de följande åren att växa till sig och utvecklas till en behaglig och vacker utemiljö. Målsättningen är att den nya parkmiljön ska motivera till ännu mer uteverksamhet och tillfällen för att möta upp med grannar och vänner. På föreningens hemsida kan du hitta mer ingående beskrivning samt skisser på hur parken är planerad.
Gemensamma utrymmen I föreningen finns en lokal för fest, möten och sammankomst. Lokalen heter Ganymedes, efter den största av Jupiters månar. Lokalen rymmer 50 personer, har kök och toalett samt är utrustad med porslin och bestick. Föreningen har även två stycken övernattningsrum som finns att hyra, Thebe och Callisto. Callisto har plats för fyra och Thebe plats för två.
Övrigt Föreningen tillhandahåller även ett gym och bastu för medlemmarna mot en avgift om 100 kr i månaden. Det finns även möjlighet för medlemmarna att hyra övernattningslägenheten för gäster som besöker från andra håll.

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende