TÄBY

Kanalvägen 3

4:a med stor inglasad balkong som ger ett härligt extrarum till lägenheten!

+ Täbys mest centrala läge med kort gångavstånd till både Roslags Näsby station (Roslagsbana) och Roslags Näsby Trafikplats med ett av Norrorts största trafikförbindelser med buss
+ Gångavstånd till Täby C
+ Nytt och fräscht - byggt 2013
+ Balkong i soligt läge med utsikt
+ Flertalet trevliga grönskande motionsvägar runt om i Roslags Näsby som leder till Lahäll/Näsby Park eller förslagsvis Enebyberg

Varmt välkommen till den mycket fina och ljusa fyra om 90,5 kvm. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger lägenheten är härlig luftig känsla. Fullutrustat kök med gott om förvaring och goda arbetsytor som bjuder in till matlagning. Rymlig stor inglasad balkong med sol större delen av dagen, här kan du njuta årets alla säsonger! Två helkaklade badrum med dusch, det större badrummet med tvättmaskin och torktumlare! Lägenheten har genomgående ekparkettgolv.

Denna lägenhet på Kanalvägen 3 ligger i en populär förening på ett perfekt centralt läge för dig som alltid är i farten. Här kan du smidigt ta alla busslinjer in till Tekniska Högskolan vilket är perfekt för dig som jobbar i city. Du kan också ta bussar till Danderyd, Sollentuna, Kista, Åkersberga, Vallentuna och Norrtälje. Till Roslagsbanan går du på ett par minuter, därifrån passerar två tåglinjer (Kårsta och Österskär) vilket innebär att du aldrig behöver vänta på kommunikationerna när du ska ta dig hem.

Runt om i Roslags Näsby finns ett flertal trevliga grönskande motionsvägar som leder till bland annat Lahäll/Näsby Park eller Enebyberg. Pulkabacke finns runt hörnet.

Brf Näsby Kulle är en bostadsrättsförening med rofyllt läge i Roslags Näsby, Täby. Föreningen består av 58 lägenheter i 4 hus, en trevlig innergård samt en lekplats. Här finns bra kommunikationer med Roslagsbanan och bussar. Närhet till såväl Täby Centrum som till natur. Trots det centrala läget finns det även vacker natur i Roslags Näsby med skog och en pulkabacke ett par minuter bort. I Roslags Näsby finns även ett eget centrum med en matbutik, cafeé, gym mm.

För mer information om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig mäklare Susanne Hjort 0709 39 18 18 alt. susanne.hjort@mohv.se

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 90.5 kvm
Avgift 5308 kr/mån
Rum 4
Våning 2 av 4
Hiss Ja
Byggnadsår 2013
Pris 4 995 000 kr

Ansvarig mäklare
Susanne Hjort
Reg. Fastighetsmäklare
0709-39 18 18
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

4:a i populära Näsby Kulle!

Planritning

planritning
planritning
Susanne Hjort

Susanne Hjort

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Kanalvägen 3

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 90.5 kvm.
Hiss Ja

Byggnad

Boarea 90.5 kvm
Byggnadsår 2013
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

Hall

Rymlig välkomnande entré med plats för avhängning av ytterkläder.

Badrum 1

Helkaklat duschrum. Wc, kommod och spegel.

Master bedroom

Stort ljust sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och gott om garderober.

Klädkammare

I anslutning till master bedroom finner du klädkammaren, bakom stängd dörr kan du förvara allt som inte vill ha synligt

Sovrum 2

Sovrum med plats för säng, sängbord och skrivbord.

Sovrum 3

Sovrum med plats för säng, sängbord och skrivbord.

Badrum 2

Helkaklat duschrum. Tvättmaskin och torktumlare med en ordentlig arbetsyta över, Dusch i hörna med glasväggar, wc, kommodskåp.

Kök

Kök i en harmonisk inredning, bänkskiva i grått. Här finns gott om utrymme för gemensam matlagning. Kyl och frys, micro, ugn och spishäll.

Vardagsrum

Tillsammans med köket utgör vardagsrummet hjärtat av lägenheten. Stort ljust rum med gott om utrymme för olika möbleringar. Rymmer en ordentlig soffa och matta, men fortfarande lämnas mycket plats för öppna ytor. Från vardagsrummet når du lägenhetens stora balkong.

Balkong

Balkongen förlänger lägenheten ytterligare. Den sträcker sig längst hela ena sidan av lägenheten. Inglasad för att avnjutas många dagar och kvällar om året. Här får du plats med loungegrupp och såväl en matplats.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2014-12-12
Primärenergital 85

Ekonomi

Lägenhetsnummer 99-3805-1-422-2
Pris 4 995 000 kr
Avgift 5308 kr/mån
Kommentar I månadsavgiften ingår värme, bredband/TV/telefoni via basutbud från Com Hem. Hastighet 250/250. Faktisk vattenanvändning för kall- och varmvatten faktureras med några månaders eftersläpning tillsammans med månadsavgiften.
Driftkostnad 11 700 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 2 400 kr
  • Försäkring: 2 000 kr
  • Hushållsström: 7 300 kr

Driftkostnader enligt schablon för liknande bostad

Andel i förening 2,06817%
Andel av årsavgift 2,02392%

Förening

Föreningsnamn BRF Näsby Kulle
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769617-4585
Gatuadress Näsbyvägen 10
Postnummer 18338
Ort TÄBY
Epostadress brfnasbykulle@gmail.com
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Näsby Kulle är en bostadsrättsförening med rofyllt läge i Roslags Näsby, Täby. Föreningen består av 58 lägenheter i 4 hus, en trevlig innergård samt en lekplats. Inflyttning skedde under 2013. Här finns bra kommunikationer med Roslagsbanan och bussar. Närhet till såväl Täby Centrum som till natur.
Antal lägenheter 58
Överlåtelseavgift 1691 kr
Pantsättningsavgift 966 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Dokument

Området

Roslags-Näsby ligger cirka en kilometer söder om Täby Centrum och gränsar bland annat till Lahäll i Täby och Enebyberg i Danderyds kommun. Centralt beläget området med närhet till allt.

Kommunikation

Tågstation Roslags Näsby där tåg mot Tekniska Högskolan, Österskär samt Vallentuna. Bussar från Roslags Näsby Trafikplats tar dig såväl in mot Stockholm C till Vaxholm och Vallentuna.

Övrigt

Livsmedelsbutiker, caféer, restauranger, gym, tobak.

Räkna på ditt nya boende