Näsby Park, Täby

Källtorpsvägen 9

KOMMANDE FÖRSÄLJNING. KONTAKTA MÄKLARE FÖR MER INFORMATION

+ Balkong mot innergård
+ Påkostade materialval
+ Insynsskyddat läge
+ Genomgående planlösning

Varmt välkommen till Källtorpsvägen 9. För er som har letat efter en inflyttningsklar lägenhet i hög klass i detta område, kommer här kanske den bästa chansen på länge. Optimalt boende med balkong mot innergård. Här bor du helt ostört med trevlig utsikt mot grönområde. Rymligt boende med perfekt planlösning med exklusiva materialval som ger en hotellkänsla hemma. Separat sovdel med två bra sovrum och samtidigt stor social del med fönsterpartier i två väderstreck som idag har avdelats med industriglas. Detta för att inte tappa det härliga ljusinsläppet och som krona på verket ett extra rum. Vi i branschen pratar ofta om "läge läge läge" och här låter vi läget tala för sig själv. Varmt välkomna.

Lägenheten ligger belägen i populära Centralparken. Precis utanför dörren finner du ett utomhusbad som har öppet hela sommaren, tennisbana, motionsspår ihop rejäla gräsytor för rekreation, träning och härliga grillkvällar. Goda kommunikationer till Stockholm via buss alternativt Roslagsbana. Gångavstånd till populära Täby Centrum och Näsby Parks Centrum.
Kontakta mäklaren ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 072-555 10 71 alt. oscar.hallbygard@mohv.se för mer information.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 79 kvm
Avgift 4543 kr/mån
Rum 3
Våning 3 av 5
Hiss Ja
Byggnadsår 2016
Pris 4 495 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Oscar Hallbygård
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 10 71
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Jacob Gustafsson
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 01 92
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Optimal omgjord 4:a med balkong mot lummig innergård

Planritning

Oscar Hallbygård

Oscar Hallbygård

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Källtorpsvägen 9

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 79 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 79 kvm
Byggnadsår 2016
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

Hall:

Rymlig och välkomnande entré med maximal förvaring. Garderobsvägg i innerhallen samt genomgående parkettgolv i hela bostaden. Vägg och ytterdörr målad i grått som möts av spotlights i taket för fin punktbelysning.

Sovrum 1:

Sovrum intill entré som idag disponeras som barnrum. Golvet pryds av beigefärgad heltäckningsmatta, väggar målade i lugn rofylld ton.

Sovrum 2:

Sovrum nummer 2 bjuder in till härligt ljusinsläpp med optimala förvaringsmöjligheter. Golvet pryds av beigefärgad heltäckningsmatta och gardinskenor. Väggar målade i samma mjuka ton.

Badrum:

Helkaklat och rymligt duschrum med tvättmaskin och torktumlare under tvättbänk med överskåp för förvaring. Stilrent industriglas som helt skärmar av dusch med övrigt utrymme. WC, handfat med kommod

Kök:

Modernt kök med vita skåpluckor gulddetaljer samt bänkskiva i natursten och stänkskydd i mässing för en lyxigare känsla. Gott om skåpförvaring och arbetsytor. Integrerad mikro, ugn, häll, diskmaskin samt kyl/frys. Stor matplats och gång till insynsskyddad balkong i soligt sydostläge.

Vardagsrum:

Sällskapsrum i direktanslutning till kök och sovrum. Industriglasvägg som skärmar av till sovrum 3 men behåller ljuset från de stora fönsterpartierna. Här får du plats med soffgrupp och fåtölj om så önskas.

Sovrum 3:

Sovrummet bjuder även här in till härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Golvet pryds av beigefärgad heltäckningsmatta och gardinskenor längsmed vägg. Väggar målade i samma ton som vardagsrummet.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 23-1202
Pris 4 495 000 kr utgångspris
Avgift 4543 kr/mån
Kommentar inkl värme, kallvatten, förråd, kabel TV Begränsat utbud Ownit. Tillkommer avgift för varmvatten samt el (mätning sker i varje lgh).
Driftkostnad 6 300 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 1 300 kr
  • Försäkring: 2 200 kr
  • Hushållsström: 2 800 kr

Driftskostnad enligt schablon

Andel i förening 1,1806%
Andel av årsavgift 1,18%

Förening

Föreningsnamn Brf Parkstråket
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769630-5668
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Parkstråket i Täby ligger i närheten av Näsbypark längs Källtorpsvägen vid Norskogsbadet. Föreningen består av sex trapphus om fyra till sju våningar i två hus med totalt 93 lägenheter i storlekarna 1-5 rum och kök.

Byggnationen av Brf Parkstråket startade första kvartalet 2016 och de sista inflyttningarna skedde i mars 2018. Byggnaderna uppfördes av Bostadsbyggarna FastPartner och Besqab och är ritade av White Arkitekter.

Alla lägenheter har balkong eller uteplats och flera har dubbla balkonger i två väderstreck. Till alla lägenheter hör ett förråd, en del har förråd i lägenheten men de flesta i källaren.

Till varje lägenhet ingår ett femårigt bilpool-medlemskap i Sunfleet, vilket innebär möjligheter till bildelning av bilar som parkeras i området.

Vill man hyra parkering finns 55 garageplatser i källarens varmgarage för 900 kr/mån, 5 st sk familjeparkeringar i garaget är dubbelplatser vilka debiteras 900+450 kr=1 350 kr/mån. I garaget finns också 2 st mc-platser (450 kr/mån) och de 16 st uteplatserna för bil kostar 550 kr/mån (frågor om parkering ställs till: parkering.parkstraket@gmail.com).
Besöksparkering finns på Källtorpsvägen som är kommunens gata.

I månadsavgiften ingår kostnad för uppvärmning, kallvatten samt 100 Mb bredband, bredbands-tv och bilpool.

Kostnad för el och varmvatten debiteras separat av föreningen efter faktisk förbrukning.
Antal lägenheter 93
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Dokument

Området

Täby är staden på landet med närhet till både natur och stad. Roslagsbanan gör pendling till Stockholm både snabb och enkel med ca 20 minuters restid. Därutöver god busskommunikation (till bl a Mörby Centrum och Täby Centrum), bra cykelbanor och närhet till E18.

Närområde

I Näsby Park Centrum finns flertalet affärer och den ena ändstationen av Roslagsbanan. Dessutom är det kort cykeltur till shoppingcentret Täby Centrum som nyligen fått ett rejält ansiktslyft med spännande arkitektur och en rejäl utbyggnad som ska erbjuda en inspirerande mötesplats, både med shopping, mat och upplevelser.

Övrigt

Skolor och Barnomsorg.
Näsby Park har flera skolor att välja bland. För årskurs 1-3 finns Norskolan och Slottsparksskolan. Näsbyviksskolan har årskurs 1-5 och är en resursskola. För årskurs 1-9 finns Näsbyparksskolan. I området ligger också Internationella Engelska skolan och NTM, Nya Tidens Montessoriskola, som är friskolor. Det finns också ett stort urval av förskolor och familjedaghem

Räkna på ditt nya boende